FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako je dobar video na instagramu. I uprava i navijaci Sirkog su ista ****, tako da tu nema razlike. Samo pisaj. Ovo je najbolji video na instagramu u 2020. godini.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zar nije m:tel potpisao ugovor sa savezom gdje je bila stavka kako će se prenositi kup?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U utakmici 1/8 finala Kupa Bosne i Hercegovine, aktuelni šampion, odmjeriti će snage sa novim premijerligašem, ekipom Krupe.
Obzirom na to da neće biti prijenosa utakmice, tekstualni prijenos možete pratiti na zvaničnoj stranici Kluba.
Obzirom na to da neće biti prijenosa utakmice, tekstualni prijenos možete pratiti na zvaničnoj stranici Kluba.
Sramota.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Dizdarević
Oremuš Šerbečić Miličević Salčin
Adukor Pejović
Rahmanović
Tatar Ahmetović Hebibović
Ovako nešto očekujem danas. Za vikend u ligaškoj Djokanović umjesto Pejovića i Sušić umjesto Adukora. Pidru odmoriti danas. Treba dati šansu Dizdareviću, ne može bit lošiji od Džafića.
Adukor Pejović
Rahmanović
Ovako nešto očekujem danas. Za vikend u ligaškoj Djokanović umjesto Pejovića i Sušić umjesto Adukora. Pidru odmoriti danas. Treba dati šansu Dizdareviću, ne može bit lošiji od Džafića.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ja se nadam da će Dizdarević od prve, da vidimo kakav je..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ništa, danas ispratiti na zvaničnoj..
Hoce li biti na radiju prijenos ko prije nekad.
You are someone else I am still right here
- ElCartel11
- Kontakt:
Sve super samo zamjeni mjesta Hebibu i Tatarubodi123 je napisao/la: ↑21 okt 2020, 10:57Dizdarević
Adukor Pejović
Rahmanović

I volio bi vidjeti u 2 pol Salcina umjesto Rahmana, na njegovoj prirodnoj poziciji, mjesto Salcina na beka Islamovica.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Niti je ikad njihov klub i uprava osudio ponasanje njihovih navijaca, sto ti sve govori....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Preko google eartha pratimo tekmu "odozgo" ko na onim starim managerima. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisu javno jer ne žele problem sa ljudima u tom polu-gradiću, zamisli šta bi bilo da ''okrenu leđa'' svojim navijačima, razapeli bi ih. Pričao sam ja sa jednim momkom na Koševu kad su dolazili prije par godina, ne znam ni ko je ni šta je tamo ali otprilike priča isto kao i mi ali vidiš da im nije ugodno kad se to spomene, savjest valjda. Naravno da nije on kriv kao ni njihova uprava za taj dan ali na neki način su i oni bili dio toga mada daleko, daleko najveću odgovonost snose obični građani - njihovi navijači kao i policija ZHK-a.Denchi je napisao/la: ↑21 okt 2020, 11:30Niti je ikad njihov klub i uprava osudio ponasanje njihovih navijaca, sto ti sve govori....
Poenta je da imamo neki ok odnos sa njihovom upravom. Na stranu njihovi navijači i taj odvratni, primitivni sistem koji ne postoji ni u jednom klubu u Europi gdje selektivno biraju igrače jedne vjere.
Bas sjedimo ja i neko moje drustvo i pokazuje mi ovaj jedan momak video sa instagrama kako Krste prolazi igrace sirokog uz pjesmu Jelene Rozge Odo ja. Nebitno. Ne znam za vas al meni je ovo najbolji video ikad. Pogotovo na instagramu.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- ThrillerHz
- Kontakt:
Dajte @zlo87 malo paznje, peti put pise istu stvar. Hajmo malo kolegijalnosti...
1946~
Slažem se, syeba se momak. Evo od mene podrška.ThrillerHz je napisao/la: ↑21 okt 2020, 12:04Dajte @zlo87 malo paznje, peti put pise istu stvar. Hajmo malo kolegijalnosti...

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Koja glupost za prenos... I eto ko igra ligu..pa brate pobrinite se barem barem neki lajv na fb..kao protiv Radnickog.. ne valja kurcu al ipak gledas tekmu..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, ebi46, InatSilniBosanski, maroon46, riki46, Vrhbosnian i 51 gost.