FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jel moguće da evo u trećoj deceniji 21. stoljeća u zemlji sa europskog kontinenta ne postoji prenos najmasovnijeg takmičenja u BiH? U ugovoru M:tela sa savezom piše da će prenositi kup BiH! Đe prenos majku vam yebem? Ako ćete prenositi samo polufinale i finale nemojte ga nikako ni prenositi.
Mislim svakako ne bih mogao gledati prvo poluvrijeme ali im opet yebem mater jer je ovo bruka i velika drskost prema ljubiteljima fudbala u BiH. Ne mogu na stadion, ne mogu gledati utakmicu, a njih boli qrčina jer znaju da se svakako niko neće pobuniti.
Mislim svakako ne bih mogao gledati prvo poluvrijeme ali im opet yebem mater jer je ovo bruka i velika drskost prema ljubiteljima fudbala u BiH. Ne mogu na stadion, ne mogu gledati utakmicu, a njih boli qrčina jer znaju da se svakako niko neće pobuniti.
-
- Kontakt:
Pridružujem se čestitkama @braco. Majke im sr nayebem lopovske.
Željezničar za život cijeli!
braco je napisao/la: ↑21 okt 2020, 09:46Jel moguće da evo u trećoj deceniji 21. stoljeća u zemlji sa europskog kontinenta ne postoji prenos najmasovnijeg takmičenja u BiH? U ugovoru M:tela sa savezom piše da će prenositi kup BiH! Đe prenos majku vam yebem? Ako ćete prenositi samo polufinale i finale nemojte ga nikako ni prenositi.
Yebi im majku Braco!
Begiću obrij piqku Đemiđićem.

- lijevapolutka
- Kontakt:
treba se zahvaliti počasnom predsjedniku i njegovoj pudlici na najjacem ugovoru do sada. a sto najtuznije zabranili 1921 da snimaju 

moSa ljoŽe
Pratite tekstualni i zamisljajte 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
I da moliš ispred JUGA robija te čeka duga,
Dino lopove,Dino lopove.....
Dino lopove,Dino lopove.....
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
-
- Kontakt:
Braconi, ispostuj ono svoje pred svaku utakmicu 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Iskreno ne moraš, bar ne u ovom slučaju. Praviš problem gdje ga nema.
-
- Kontakt:
Vala i Gasal i Duraković su trebali dobiti puno više minuta. Gasal je super odigrao u Bijeljini, doduše muči ga ta povreda trbušnog zida. Treba ih što prije u vatru, da vidimo od čega su. Kada i ako odu džabalesku na ljeto, plakat' ćemo ovdje ko mala djeca ako su stvarno tako talentovani kao što struka govori. Bolje Gasal nego Asim, ali avaj.
Ma **** ovu drzavu i sve u njoj,2020 godina mi ne mozemo utakmicu gledati ,pa na **** Mozambiku je bolj situacija....da hoce atomsku neko baciti na ovo smece od drzave
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Tvoj stav...poštujem. Ali starohani pored mladih reprezentativaca nije niti će ikada biti moj stav. I problem je i te kako. Bolje Mujić umjesto Veselog, Bolje Gasal umjesto Zeca, bolje Duraković umjesto Jamaka ili Bekrića.
Pogotovo u trenutnoj situaciji, pa ako se nema muda da se gurne u prvenstvu onda bar u kupu može.
Znam da je za rezultat bitno iskustvo, ali golman, stoperi, špicevi, tu treba iskustvo. A krilo iz juniora u svakom slučaju daje više od krila kojeg nemamo.
Ako sada neće dobiti priliku, nikada neće.
I nema šutnje, ja kada se sa nečim ne slažem, i kada mi se ne sviđa to i napišem.
niste ni vi u telekomu nista bolji

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa dobro nama si se najebao majke (Bakirova prcija)

Ja što gledam i pratim, a pratim i znam jako puno, ti si @Veteran fulio more s broda sa tom pričom. Nije da nema zdravu podlogu, ja se slažem sa idejom, ali okolnosti u kojima smo trenutno, te proces priključivanja i razvoja nabrojanih igrača, apsolutno nisi u pravu.
Znam i ja, ali ne samo sada nego odavno....a u ovim okolnostima je idealno da im se da šansa. Niko kao Ado Adžem nije imao muda da u dosta sličnoj situaciji ubaci i Rijada, i Mireta, Memiju, pa momci (doduše sa Odom u nastavku) umalo titulu ne uzeše i Standarda ne prođoše.Bbake je napisao/la: ↑21 okt 2020, 11:47Ja što gledam i pratim, a pratim i znam jako puno, ti si @Veteran fulio more s broda sa tom pričom. Nije da nema zdravu podlogu, ja se slažem sa idejom, ali okolnosti u kojima smo trenutno, te proces priključivanja i razvoja nabrojanih igrača, apsolutno nisi u pravu.
Znaš ti dobro na čiju je ovo adresu, pa zato i braniš, ali nebitno.
pa normalno da treba da brani ,valjda Amar zna kome treba sad dati sansu I kome dozirati minute pred ove jake tekme. Kad je Brkica na klupi uopste se oko toga ne brinem.VeteranSA je napisao/la: ↑21 okt 2020, 11:56Znam i ja, ali ne samo sada nego odavno....a u ovim okolnostima je idealno da im se da šansa. Niko kao Ado Adžem nije imao muda da u dosta sličnoj situaciji ubaci i Rijada, i Mireta, Memiju, pa momci (doduše sa Odom u nastavku) umalo titulu ne uzeše i Standarda ne prođoše.Bbake je napisao/la: ↑21 okt 2020, 11:47Ja što gledam i pratim, a pratim i znam jako puno, ti si @Veteran fulio more s broda sa tom pričom. Nije da nema zdravu podlogu, ja se slažem sa idejom, ali okolnosti u kojima smo trenutno, te proces priključivanja i razvoja nabrojanih igrača, apsolutno nisi u pravu.
Znaš ti dobro na čiju je ovo adresu, pa zato i braniš, ali nebitno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.