Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Zundo dijete drago što i smaraš
Zar vi četalji nemate svoje sportiste kad ovdje po vazdan smarate?
- ArtVandelay
- Kontakt:
Pjanić krivac za penal.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
- ArtVandelay
- Kontakt:
Ništs posebno nije pokazao. Nastavio je svojom "prvom do sebe"-igrom, ništa konkretno naprijed (vertikalno).
Još krivac za penal i crveni karton Piqueta.
Još krivac za penal i crveni karton Piqueta.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
Klupić!
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Većina stvari koje Husika kaze za Pjanica stoje. Istina je i da trola ponekad, ali sustina je da Pjanic nije igrac koji čini razliku. Daleko od toga da je los, ali ono sto on radi na terenu jednostavno ga ne cini svjetskom klasom. Apsolutno nije napredovao ni u jednom segmentu igre za sve ove godine. Ono sto je znao u Luxemburgu to zna i danas, nista vise od toga, bukvalno.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Nema onih prodora koji smo vidili u Metzu, Lyonu, i Rome. Juventus ga je formirao u ovakvog igraca kojeg sada vidimo. Sad mozda imas igraca koji je vise odgovoran nazad, ali isto tako liminitran prema naprijed, u smislu da sam napravi razliku i nesto kreira.lolcina je napisao/la: ↑20 okt 2020, 22:48Većina stvari koje Husika kaze za Pjanica stoje. Istina je i da trola ponekad, ali sustina je da Pjanic nije igrac koji čini razliku. Daleko od toga da je los, ono sto on radi na terenu jednostavno ga ne cini svjetskom klasom. Apsolutno nije napredovao ni u jednom segmentu igre za sve ove godine. Ono sto je znao u Luxemburgu to zna i danas, nista vise od toga, bukvalno.
Vrlo jednostavno...on je zadnji vezni i ne smije rizikovati da izgubi loptu kojekakvim prodorima.
Momci moji jedno je kada neka druga pozicija u timu igra ovakav kukavicki fudbal a drugo je kada kreator igre igra onako!
U tom smislu ja kazem da je on najgori igrac koji je ikad igrao za nasu repku...
Napadac moze 5 puta pogrijesiti i nece biti problem golman kad jednom pogrijesi to je katastrofa, zanci ogromna je razlika u pozicijama u timu...
Pjanic je najgori igrac ikada!
U tom smislu ja kazem da je on najgori igrac koji je ikad igrao za nasu repku...
Napadac moze 5 puta pogrijesiti i nece biti problem golman kad jednom pogrijesi to je katastrofa, zanci ogromna je razlika u pozicijama u timu...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Naravno, od par milja eura u Luxu do osam miliona eura godišnje u Juventusu i Barseloni je valjda najbolji pokazatelj njegove igračke stagnacije,.
Kažu fali mu kondicije a na poluvremenu samo dvojica više trčala u obe ekipe, šta će bit kad se spremi da valja

Uzimati vise para u danasnjem fudbalu je parametar koji je toliko relativan da tesko moze biti argument. Primjera je masa.chily-rz je napisao/la: ↑20 okt 2020, 23:04Naravno, od par milja eura u Luxu do osam miliona eura godišnje u Juventusu i Barseloni je valjda najbolji pokazatelj njegove igračke stagnacije,.
Kažu fali mu kondicije a na poluvremenu samo dvojica više trčala u obe ekipe, šta će bit kad se spremi da valja![]()
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Slabo večeras, imao je par dugih lopti koje nisu prošle i onda kao da nije više htio praviti greške pa je igrao na siguricu.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- kontrasviju
- Kontakt:
To je to.Tristan10 je napisao/la: ↑20 okt 2020, 22:52Nema onih prodora koji smo vidili u Metzu, Lyonu, i Rome. Juventus ga je formirao u ovakvog igraca kojeg sada vidimo. Sad mozda imas igraca koji je vise odgovoran nazad, ali isto tako liminitran prema naprijed, u smislu da sam napravi razliku i nesto kreira.

1921
Imao je on najvise ti lijepi prodora u metzu jos dok je 17 godina imao. Sjecam kad smo na youtube gledali poteze. Vec je toga poslje u lyonu bilo manje. Sve to sto on danas radi nije problem u juventusu i barci jer tu ima koga da to odradi. Problem je kad to radi u repki prvom do sebe. Onda imas situaciju da cimirot nesto probava loptom. Umjesto da je obrnuto. Dok je miske bio tu bilo je koliko toliko oke. Sada naravno svi u njega gledaju. Ima tu i dalje fini poteza nije da nista nema. Naravno da husika pretjeruje.Tristan10 je napisao/la: ↑20 okt 2020, 22:52Nema onih prodora koji smo vidili u Metzu, Lyonu, i Rome. Juventus ga je formirao u ovakvog igraca kojeg sada vidimo. Sad mozda imas igraca koji je vise odgovoran nazad, ali isto tako liminitran prema naprijed, u smislu da sam napravi razliku i nesto kreira.lolcina je napisao/la: ↑20 okt 2020, 22:48Većina stvari koje Husika kaze za Pjanica stoje. Istina je i da trola ponekad, ali sustina je da Pjanic nije igrac koji čini razliku. Daleko od toga da je los, ono sto on radi na terenu jednostavno ga ne cini svjetskom klasom. Apsolutno nije napredovao ni u jednom segmentu igre za sve ove godine. Ono sto je znao u Luxemburgu to zna i danas, nista vise od toga, bukvalno.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
E da mi je tebe vidjetiHusika je napisao/la: ↑20 okt 2020, 22:58Momci moji jedno je kada neka druga pozicija u timu igra ovakav kukavicki fudbal a drugo je kada kreator igre igra onako!
ISTINA ZA VEDRANA!
Prodori?
U kojem stoljeću vi živite?
U kojem stoljeću vi živite?
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Predpostavljam da vise vremena provodis prateci rukomet i slicne sportove te iz tog razloga imas pogresno formirano misljenje. Pjanic ima najodgovorniju poziciju u ekipi, i njegova duznost nije da dribla na sred terena igrace, igra neke nemoguce lopte, njegova uloga je da pomjera ekipu prema naprijed. Ubjedljivo najbolji igrac reprezentacije od kad postoji ista, sto ocigledno pokazuju i njegovi transferi. Generalno mi je smijesno da da si toliko naporan s tim, a ocigledno si svjestan svoje gluposti.Husika je napisao/la: ↑20 okt 2020, 22:58Momci moji jedno je kada neka druga pozicija u timu igra ovakav kukavicki fudbal a drugo je kada kreator igre igra onako!
🔵⚪
Kazu dusmani da je kriv za Piketov crveni i penal, a niko da spomene da je dao i gol Realu.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 21 gost.