Vrati se na respirator deportovani
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Kockoglavi
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nulte pacijente sa Lavora neka izoluju Vico i Šeranić, Bordo Prijatelji.
💩💩
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Ovde bi se trebala voditi normalna diskusija o PL a prepucavanja zna se vec gdje.Ovaj dio podforuma PL gubi smisao i propada polako..Doslo je da nema navijaca drugi klubova da komentarisu,realno kada smo im ogadili pf.A administracije niđe,vakat je da se vrati u normalu..
SoulEclipsee je napisao/la: ↑20 okt 2020, 20:04Ovde bi se trebala voditi normalna diskusija o PL a prepucavanja zna se vec gdje.Ovaj dio podforuma PL gubi smisao i propada polako..Doslo je da nema navijaca drugi klubova da komentarisu,realno kada smo im ogadili pf.A administracije niđe,vakat je da se vrati u normalu..

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Davno je ovo propalo.SoulEclipsee je napisao/la: ↑20 okt 2020, 20:04Ovde bi se trebala voditi normalna diskusija o PL a prepucavanja zna se vec gdje.Ovaj dio podforuma PL gubi smisao i propada polako..Doslo je da nema navijaca drugi klubova da komentarisu,realno kada smo im ogadili pf.A administracije niđe,vakat je da se vrati u normalu..
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
-
- Kontakt:
Buraz, ovo je neki osnovnoškolski humor. Ono, smiješne slike sa k850i. A napeo se iz petnih žila.Zundo je napisao/la: ↑20 okt 2020, 19:54Dobar je post Sudo, nemoj zayebavat.SudoHusika je napisao/la: ↑20 okt 2020, 19:51
Slomi se ti trudeći.
Dobar ti je fazon, nema šta. 80% foruma se upišalo od smijeha.
Željezničar za život cijeli!
To je to, moj Sudo! Fore nivo VIII-2, djecija posla..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
E jbg onda, i nisam ti ja burazSudoHusika je napisao/la: ↑20 okt 2020, 20:22Buraz, ovo je neki osnovnoškolski humor. Ono, smiješne slike sa k850i. A napeo se iz petnih žila.Zundo je napisao/la: ↑20 okt 2020, 19:54Dobar je post Sudo, nemoj zayebavat.SudoHusika je napisao/la: ↑20 okt 2020, 19:51
Slomi se ti trudeći.
Dobar ti je fazon, nema šta. 80% foruma se upišalo od smijeha.

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Neka, vaznija kvantiteta od kvaliteta. Izabran taj put i tesko da ima nazadBabayaro je napisao/la: ↑20 okt 2020, 20:20Davno je ovo propalo.SoulEclipsee je napisao/la: ↑20 okt 2020, 20:04Ovde bi se trebala voditi normalna diskusija o PL a prepucavanja zna se vec gdje.Ovaj dio podforuma PL gubi smisao i propada polako..Doslo je da nema navijaca drugi klubova da komentarisu,realno kada smo im ogadili pf.A administracije niđe,vakat je da se vrati u normalu..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:

Fareus left chat
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
SoulEclipsee je napisao/la: ↑20 okt 2020, 16:43Popišali smo se mi vama prošle godineDisperadun je napisao/la: ↑20 okt 2020, 16:41"Stručni štab u Banja Luku putuje automobilima, a igrači sa dva autobusa. U hotelu će svi biti smješteni u jednokrevetnim sobama poštujući sve epidemiološke mjere."
Popišam vam se usta manijaciOd tada ne prestajete nas spominjati i za sve smo vam krivi .

Godina treca, jos glavu nije spustio
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
A ti na njegovom ziv i zdrav bio i penziju dozivioGangEvil je napisao/la: ↑20 okt 2020, 18:23Dudlaj ga iz prelijepog Sarajeva. I jesi za Olovo. Na mom bolovo. Pu!svrakino1921 je napisao/la: ↑20 okt 2020, 17:35Samo da se javim forumskom puku
Iz prelijepog Olova
A za ovo testiranje Pitara
Bas pricam sa medicinskom sestrom i kaze malo je vremena proslo od kontakta sa zarezenima
Tek nakon 5 dana treba testirat i onda ce pokazat istinit rezultat
A po pravilu WHO svi koji su u kontaktu bili sa zarezenim moraju u izolaciju 14 dana
Tako kaze ova prelijepa curica
I za kraj
Selam i pozdrav iz prelijepog Olova
Forumskom puku
![]()
![]()

Odjava za laku noc, uz post dana...
Prijatno.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- ElCartel11
- Kontakt:
Sad ce to njima zeljovci objasniti kako moraju svi u izolaciju i da mora proteci 5,6,10 dana pa tek onda se pokazu simptomi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Samo da petari ne rašire virus po cijeloj plbih.
Željezničar za život cijeli!
Ako kokuzluk nije prelazan, nije nista...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.