Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- -Paja
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ne postoji dobitak u kladjenju koji bi me vise zadovoljio od cinjenice da sam pogodio apsolutnu dominaciju dominatnog Arsenala, najveceg sportskog kolektiva u historiji covjecanstva!
Arsenal dominira!
Arsenal dominira!
Dio Arsenala
@ Paja -
Pa šta ti radiš upravo nego daješ izgovore: ako Arsenal bude u punom sastavu pa onda dole govoriš Barcini navijači traže izgovore, ili ih ti tražiš?Vas inferiorni klub nije nikakav faktor, ako Arsenal bude u punom sastavu placuci cete se sakriti i necete se javljati kao mali misevi a vidim 2 mjeseca prije utakmice i izgovori su spremni, forma Barcelone ovo ono. Sve je do Arsenala, sa najdrazim vodjom u nove pobjede!
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- -Paja
- Kontakt:
To nije izgovor, to je vec obicaj posto zadnje 2 sezone nismo odigrali utakmicu u najjacem sastavu, ja bi volio da je to izgovor jer bi to znacilo da dosta utakmica u sezoni igramo u najjacem sastavu.
Nas klub ne smije ovu utakmicu samo posmatrati kao prolazak u 1/4 finale i ubiranje love vec i kao borbu protiv homoseksualaca i gay lobija kojeg propagira najpoznaztiji klub takve vrste a to je Barcelona, ovo nije samo borba za prolaz dalje, ovo je borba za moralne ljudske vrijednosti koje mi propagiramo. Arsenal je posljedni bastion te odbrane!
Royal Arsenal!
Nas klub ne smije ovu utakmicu samo posmatrati kao prolazak u 1/4 finale i ubiranje love vec i kao borbu protiv homoseksualaca i gay lobija kojeg propagira najpoznaztiji klub takve vrste a to je Barcelona, ovo nije samo borba za prolaz dalje, ovo je borba za moralne ljudske vrijednosti koje mi propagiramo. Arsenal je posljedni bastion te odbrane!
Royal Arsenal!
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 20 dec 2010, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala
- Nail for Real
- Kontakt:
Ajmo svi se uzdat u vodju za spasenje svijeta od zlih neprijatelja sa Marsa!-Paja je napisao/la:To nije izgovor, to je vec obicaj posto zadnje 2 sezone nismo odigrali utakmicu u najjacem sastavu, ja bi volio da je to izgovor jer bi to znacilo da dosta utakmica u sezoni igramo u najjacem sastavu.
Nas klub ne smije ovu utakmicu samo posmatrati kao prolazak u 1/4 finale i ubiranje love vec i kao borbu protiv homoseksualaca i gay lobija kojeg propagira najpoznaztiji klub takve vrste a to je Barcelona, ovo nije samo borba za prolaz dalje, ovo je borba za moralne vrijednosti a Arsenal je posljedni bastion te odbrane!
(ovo zadnje i nije toliko nerealno

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Paja ti si legenda .
- nikad_izvini
- Kontakt:
Razabu, kada već ulećeš ko padobranac barem probaj da ispadneš malo pametniji. Ono, pročitaš zadnjih 2-3-4 stranice foruma teme koju komentarišeš. Ako nekome repliciraš, onda se potrudi da saznaš kakvo je njegovo mišljenje o toj temi i zašto mu kontriraš.Andres je napisao/la:Cuj sad je do Vengera , ko eto ako Venger postavi dobro ekipu ide Arsenal dalje.. nebudi smijesan , ovde samo odlucuje jedan faktor a to je Barelonina forma i nicija vise, ako Barca bude u ovakvoj formi , nebitno u kakvoj je ARsenal to ce bit demoliranje , ako bude u slabijoj bit ce nesta kao prosli put....Ja štujem Arsenal ali govorit da su njihovi igraci fizicki jaci itd itd....Pa bolan vasi graci zadnji put na okupu svi bili prije pocetka sezone na medicinskom testiranju u drzavnoj bolnici.... Barci se svaki 3ci mjesec 1 igrac povriejdi....Reci da su Messi , Xavi , Villa ,Pedro , Iniesta fizicki slabi je smjesno....Messija je gotovo nemoguce sa nogu oborit, vec se ustanovilo da mui je slomit nmogu nemoguce...Barca i da ima te nake jade u ekipi , to ni ne dolazi do izrazaja zbog njihovog nacina igre , jer njjima se igra ne bazira na udaranju protivnika i guranju pa davanju nekih golova na silu , nego na pass, pass , pa jedan pass u prostor i go ...Bez ikakvog kontakta....Za to su potrebni nerealno fizicki jaki igraci koji trce pressing 90 min , tehnicki superiorni i brzi....i prije svega timski .....Strucnjaci su smatrali pred Classico da je Real najjaca i najbrza ekipa fizicki, protiv Barce se vidilo ko je fizicki najjaci i ko umje da igra 90 minuta bez stanke presing...Za sto ce svaki covjek koji je nekad igra fudbal na velikom terenu reci da je najteza moguca stvar u nogometu....Odes na termin pa igras presing 2 min , hoce ti dusa na nos izac , a igrat 90 min , protiv onakvih trkaca kave Real i ne samo oni imaju moze samo fizicki presnazna ekipa....To sto Barcini igraci ne izledaju kao igraci Birminghama i ne ulaze u tekmu sa namjerom da se izudaraju , to je druga stvar, pusti te gorostase nek trce 90 min presing , pa nebi nakon 30 min mogli hodat !
Veze vi nemate sta je u fudbalu fizicka sprema !
Ti si pročitao JEDAN moj post i zaključio šta si zaključio. Na stranici 483(dvije stranice prije ove), danas napisano se nalazi slijedeća rečenica:
To što je tebi mrsko da čitaš a htio bi da pametuješ, euforičan zbog dobre igre Barselone, to je tvoj problem. Također, nismo mi, kada ja kažem mi mislim na Želju. Arsenal mi je najsimpatičniji klub. Ipak, do mi nije došao. Što ne znači da ih ne pratim.nikad_izvini je napisao/la: Kakvi god bili majstori nisu nepobjedivi. Venger bi morao poziciju Songa pojačati sa još jednim defanzivnim veznim igračem ala Diabijem da bi mogao i pomisliti da ima neke šanse. AKo to ne uradi onda on veze nema, realno
Usput, post ti je pun gluposti. Porediš fozičku spremu i kontakt igru. Al mi se čini da tebi nema efekta ništa objašnjavati. Nastup ti je površan, objašnjenje također. Likovi kao što si ti navijaju za neki klub kad dominra, kada ga poglabaju ovi nađu drugi klub da govore mi i svi sretni

Razligu sad
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Ode Bendtner u Ajax... toliko o sjajnom napadaču 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Link Virtu4le, link.Virtu4l je napisao/la:Ode Bendtner u Ajax... toliko o sjajnom napadaču
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Bendtner odlazi samo u slučaju da Suarez napusti Ajax, tako sam nešto jutros pročitao.
Zadnja izmjena: Sexmachineboy, dana/u 20 dec 2010, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- _karabaja_
- Kontakt:
Zar je neko ko zna barem malo o fudbalu rekao da je Bendtner sjajan napadacVirtu4l je napisao/la:Ode Bendtner u Ajax... toliko o sjajnom napadaču

Nije on ni za Ajaxa, a njegov odlazak samo moze pojacat Arsenal.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Davno se trebala otjerati ta danska soha
. Sad ce patak stati u odbranu svog ljubimca

Nadam se da su ti baš jake te veze.Virtu4l je napisao/la:Imam neke veze na Emiratesu

http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... ove-myself
- -Paja
- Kontakt:
Nemam nikakve informacije o odlasku Bendya, taj danski dominator je sjajan fudbaler pravi dominator ali prigovarao je vodji zbog minutaze a kao sto znamo niko se ne smije suprotstaviti Vodji pa je mozda i moguc njegov odlazak, mada to nista nije sigurno i ne postoji nikakva ni sluzbena ni nesluzbena informacija bar ne u Arsenalu.
Bendy=Dominator!
Bendy=Dominator!
Dio Arsenala
Vidi vidi, već se sprema alibi? Konflikt sa Wengerom, jel'? 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- -Paja
- Kontakt:
Bilo je nekih nesporazuma ali vjerujem da je to rijeseno, mada novi dominatori ulaze u prvi tim zato kazem Future is bright, future is red and white!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Dio Arsenala
neka ide svako ko misli da ce mu negdje drugo biti bolje, nista apsulutno nije uradio ove sezone, prosle je kao malo i nesto uradio dok je arsenal bio u krizi, ali ove totalno los i ono sto je odigrao... eh sad ako on ide neko mora doci, inace ostajemo na 2 spica sto je ipak malo za EPL..
Kada u ovako oslabljenom Arsenalu nije izborio mjesto u prvoj postavi, nema šta tražiti u Londonu. Wenger na njega sigurno ne računa.
Mislim, može ostati u Londonu, kao turist ili rezervni napadač QPR, a prva postava mu je zagarantovana u Dag & Red ili Brentfordu - bitno je da je London
Mislim, može ostati u Londonu, kao turist ili rezervni napadač QPR, a prva postava mu je zagarantovana u Dag & Red ili Brentfordu - bitno je da je London

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- -Paja
- Kontakt:
Znam ja da bi ti volio kao ljubitelj kloca da Bendtner ode iz Arsenala ali opet ces biti razocaran a Bendtner je na svjetskom igrao povrijedjen i vratio se povrijedjen tek je nedanvo zalijecio ozlijedu i opet je stigao zabijati golove to sve govori. A ne biti u prvoj postavi Arsenala nije sramota kad znamo da smo najjaca ekipa na svijetu!
Dio Arsenala
Nema Arsenal para za Džeku, dovest će oni nekog klasnog napadača iz Holandije, tipa Suarez, Toivonen i slični. Vraća se Wenger staroj provjerenoj taktici a la Van Persie, pa donekle i Bergkamp. Samo ima jedan mali problem, ovi Holandezi i nisu nešto posebno posljednjih godina... ali nada uvijek postoji...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.