Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Samo pobjeda.
Ko plitak potok.. 1:0...
- Burberry46
- Kontakt:
Ocekujem pobjedu ali me zanima pristup utakmici, ono protiv Crotonea mi se nije svidjelo.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Treba gristi na terenu, uzimati nicije lopte, na kvalitet pojedinca makar budale kao crotone dobijati. Ali onaj pristup i gledanje otkle je vedro je vrlo, vrlo degutantno.Burberry46 je napisao/la: ↑20 okt 2020, 14:13Ocekujem pobjedu ali me zanima pristup utakmici, ono protiv Crotonea mi se nije svidjelo.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ako Dybala ne zaigra ni veceras, s kim ce se potuci na kraju utakmice 

-
- Kontakt:
E Chiellini... steta..
-
- Kontakt:
Šteta za babuku sto se povrijedi.
Ova formacija je jako dobra i odgovara nam s ovim igračima.
Kad se Ronaldo vrati umjesto Morate u špicu, ovaj kulusevski i kijeza po stranama, Dibala u sredini kao desetka,u sredini artur i bentakur. Odbrana demirel i de liht bekovi sandro danilo frabota i kvadrado.
Ova formacija je jako dobra i odgovara nam s ovim igračima.
Kad se Ronaldo vrati umjesto Morate u špicu, ovaj kulusevski i kijeza po stranama, Dibala u sredini kao desetka,u sredini artur i bentakur. Odbrana demirel i de liht bekovi sandro danilo frabota i kvadrado.
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
Ovo da je uigravao od pocetka sezone bilo bi bolje al nema veze nije kasno, samo Runa umjesto Morate Dybala umjesto Ramiza i Alex umjesto Danila beton
A sta bi s one pirlove da je osnova njegovog fudbala da se sto prije osvoji izgubljena lopta? Evo utakmica i po ne znam da smo dvije lopte osvojili? Oooooj, duuga sezona nas ceka
Chiellini se povrjeđuje više od Coste, ali niko ga ne tjera.
Demiral prvotimac, dosta je više.
Koji panj je Rabiot, muka mi ga je gledati bukvalno, identičan igrač Matuidiu. Arthur u nastavku u igru te Dybala umjesto Kulusevskog.
Demiral prvotimac, dosta je više.
Koji panj je Rabiot, muka mi ga je gledati bukvalno, identičan igrač Matuidiu. Arthur u nastavku u igru te Dybala umjesto Kulusevskog.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Otjerati buffona i chielinia iz ove svlacionice bi ravno znacilo da postajemo nivo fiorentine u najboljem slucaju. Kako od svih ljudi bas ti to ne vidis? Pola je ovdje manekena koji nisu ni svjesni u kakvom su klubu i jos im treba danilo ili ramsey biti kapiten i taman smo. Zato je bitno imati takve zive legende ovog sporta u svlacionici u ovom momentu tranzicije tima.
Joj patnje
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bentancur nije odigrao nista godinu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.