Mi smo strucniji od tih
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Eee oni imaju lokomotivu, a mi se moramo u dva autobusa gurati do Krupe na Vrbasu

- SoulEclipsee
- Kontakt:
Šta se ti javljaš hajde vratite postove šta ste sve pisali kada su naši bili ...još oni screenshotovi što ste pisali email medijima faktoru,klixu ..itd "kako smo zaraženi,kako nas treba izbaciti iz lige" niko vas nije j.... ni 1% ..kompleksaši jedni nedo Bog nikome korone.Sramota ste ,čast izuzecima.
Zadnja izmjena: SoulEclipsee, dana/u 20 okt 2020, 16:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja što ga brat posra po labrnjibelosevic28 je napisao/la: ↑20 okt 2020, 16:13Ponisti ga brat![]()

- feniksptica
- Kontakt:
Ovi iz Zelje nisu jos skontali da kad uzmu sebe za primjer za izolaciju da su istu dobili sto su bili u Izraelu a ne sto su zarazeni. Treba par dana dok upiju te podatke, onda ce bit lakse komunicirat
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa kad ste vi mogli pisati Velskom ministru zdravlja, zabrinuti za sudbinu Velskog naroda,mi smo za razliku od vas zabrinuti za zdravlje Bosanaca i Hercegovaca...SoulEclipsee je napisao/la: ↑20 okt 2020, 16:55Šta se ti javljaš hajde vratite postove šta ste sve pisali kada su naši bili ...još oni screenshotovi što ste pisali email medijima faktoru,klixu ..itd "kako smo zaraženi,kako nas treba izbaciti" niko vas nije j.... ni 1% ..kompleksaši jedni nedo Bog nikome korone.Sramota ste ,čast izuzecima.

- Kockoglavi
- Kontakt:
Jel moguce da deportovani 1921 ovoliko pjene
-
- Kontakt:
Sve više zaraženih igrača u klubovima, moglo bi se ovo uskoro i prekinuti, nažalost.
Jos kad dodje info da su igraci Zrinjskog svi negativni...
Kopat mezar odmah...
Kopat mezar odmah...
Krupa ne bi sutra trebala igrati po cijenu da izgube 0:3. Sta treba da neciji roditelj umre radi sitnih interesa mesetara koji ne vjeruju u period inkubacije.
Zadnja izmjena: Semper, dana/u 20 okt 2020, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
Inace Zeljo je u bivsoj YU imo navijace u svim djelovima iste a pogotovo u Rijeci sto ga je krasilo kao najpopularniji klub sa prostora BiH.Taj trend se nastavio i nakon sto je BiH postala samostalna drzava.
-
- Kontakt:
Miske im nabavio sredstva za dezinfekciju, a oni ga otjerase, ccc...OsmaDolazi je napisao/la: ↑20 okt 2020, 17:06![]()
![]()
![]()
Hvala Allahu sve negativno!
Gluho bilo da je pozitivno. **** ga, tako je kada je sa ekipom uvijek ekipa za dezinfekciju.

-
- Kontakt:
Direktorice gigantu. Kakvim si nas gigantom napravila.IGRAČI I STRUČNI ŠTAB NEGATIVNI NA PRISUSTVO KORONAVIRUSA, EKIPA OTPUTOVALA U BANJA LUKU
U dogovoru sa epidemiološkom službom i Kriznim štabom Kantona Sarajevo uoči utakmice 1/8 finala Kupa BiH igrači i stručni štab FK Sarajevo danas su prije polaska u Banja Luku obavili PCR testiranje.
Testiranje je obavljeno preventivno,u cilju zaštite igrača i stručnog osoblja. Rezultati su pokazali da su svi igrači i stručni štab negativni na prisustvo korona virusa.
U Banja Luku su uz odobrenje nadležnog epidemiologa Kriznog štaba Kantona Sarajevo otputovali sljedeći igrači:
Džafić, Dizdarević, Dupovac, Miličević, Šerbečić, Adukor, Oremuš, Hodžić, Pidro, Islamović, Salčin,Sušić, Pejović, Đokanović, Rahmanović, Mustedanagić, Fanimo, Hebibović, Tatar, Velkoski, Handžić i Ahmetović.
Stručni štab u Banja Luku putuje automobilima, a igrači sa dva autobusa. U hotelu će svi biti smješteni u jednokrevetnim sobama poštujući sve epidemiološke mjere.
Medicinski tim Fudbalskog kluba Sarajevo zakazao je još jedno testiranje za kraj sedmice uoči utakmice 12. kola m:tel Premijer lige BiH.
Utakmica 1/8 finala Kupa protiv Krupe na rasporedu je sutra 21. oktobra sa početkom u 15 sati.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Fino čovjek rekao.Newgeneration1921 je napisao/la: ↑19 okt 2020, 22:31Ja vam fino rekao da cemo igrati protiv juniora sarajeva. Eh idemo sad vratiti stvari na pocetakc ono sto smo mi predeverali neka sad oni trpe svakako su nam se smijali. Nema odgadanja, juniore saljite na teren
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- PeppermintSA
- Kontakt:
Pomor stoke u zvornickoj
Da ih nije kome bi se čovjek smijaoHordasOdMalena je napisao/la: ↑20 okt 2020, 17:13Fino čovjek rekao.Newgeneration1921 je napisao/la: ↑19 okt 2020, 22:31Ja vam fino rekao da cemo igrati protiv juniora sarajeva. Eh idemo sad vratiti stvari na pocetakc ono sto smo mi predeverali neka sad oni trpe svakako su nam se smijali. Nema odgadanja, juniore saljite na teren

-
- Kontakt:
Ono nekome popuje, a Eric branio sa povisenom temperaturom. E jadovi raspali, prizivaju bolest da bi imali sanse u prvenstvu haha Mayku im bolesnu !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- svrakino1921
- Kontakt:
Samo da se javim forumskom puku
Iz prelijepog Olova
A za ovo testiranje Pitara
Bas pricam sa medicinskom sestrom i kaze malo je vremena proslo od kontakta sa zarezenima
Tek nakon 5 dana treba testirat i onda ce pokazat istinit rezultat
A po pravilu WHO svi koji su u kontaktu bili sa zarezenim moraju u izolaciju 14 dana
Tako kaze ova prelijepa curica
I za kraj
Selam i pozdrav iz prelijepog Olova
Forumskom puku

Iz prelijepog Olova
A za ovo testiranje Pitara
Bas pricam sa medicinskom sestrom i kaze malo je vremena proslo od kontakta sa zarezenima
Tek nakon 5 dana treba testirat i onda ce pokazat istinit rezultat
A po pravilu WHO svi koji su u kontaktu bili sa zarezenim moraju u izolaciju 14 dana
Tako kaze ova prelijepa curica
I za kraj
Selam i pozdrav iz prelijepog Olova
Forumskom puku

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.