Ma ko da je utakmica u njihovom selu nama bitna,ni oni a ni ta tekma nam nisu bitni realno novopeceni prvoligas vise su bitne tekme sa Radnikom,Olimpicom i slicnim timovima koji su imali neke rezultate i igrali evropu,osvajali nesto itd
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Krenuli su momci vec na put,akcija izbacivanje Krupe moze poceti 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ne znam zbog čega ovako negativni komentari za Velež. Ne možete porediti te 2 situacije. U onoj su oni vidjeli priliku da na umor dođu do bod(ov)a. Sad su se očito prepali za zdravlje svojih igrača. Na stranu što mislim da je odgađanje glupost je da se treba igrati bez obzira na sve.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Treba nas ovo dodatno ojačati
- feniksptica
- Kontakt:
Na stranu sto sam ja pisao da ne treba odgadjati. Njihov izgovor je jasan..nemamo roster za odgode, nije do Sarajeva ko god da pita ne moze odgodit. Igrai sirokog koji bi igrali bili bi testirani prije utakmice. Nisu se oni prepali, oni hoce vise odmora za vikend i utakmicu sa Zeljom. Otkud im sad roster da odgadjaju utakmice ? To je bit svega.Mokes je napisao/la: ↑20 okt 2020, 16:22Ne znam zbog čega ovako negativni komentari za Velež. Ne možete porediti te 2 situacije. U onoj su oni vidjeli priliku da na umor dođu do bod(ov)a. Sad su se očito prepali za zdravlje svojih igrača. Na stranu što mislim da je odgađanje glupost je da se treba igrati bez obzira na sve.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ocekujem clanak na gg.ba "Nazalost, svi iz Sarajeva su negativni"
Ovi sto brane VHS velikana su gori od njih !
Ovi sto brane VHS velikana su gori od njih !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Zna se protokol nema odagdjanja kako je u Rusiji Rostov ja mislim sve im juniori igrali ali se nije odgodilo, sada nema price krsi se regularnost prvenstva hahahaaMokes je napisao/la: ↑20 okt 2020, 16:22Ne znam zbog čega ovako negativni komentari za Velež. Ne možete porediti te 2 situacije. U onoj su oni vidjeli priliku da na umor dođu do bod(ov)a. Sad su se očito prepali za zdravlje svojih igrača. Na stranu što mislim da je odgađanje glupost je da se treba igrati bez obzira na sve.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
A mozda zele da odmorni docekaju komsinice i da ih karnu? Jeste li o tome razmisljali? Ljudi rade za svoj interes. Vi cekujete ako smo mi i RA dobri da ce njihova uprava gledati sta nama paše pa tako raditi.
jedina negativna stvar koja nam se desila u zadnjih par mjeseci
Kone na aparatima
Kazem ja listica pravi od sebe zrtvu napuhivanjem informacija i broja zarazenih al et!
U novi boj ...
Hocel biti makar tekstualni sa nekog portala?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Htjeli "prijatelji" na foru da nas zeznu i da dođu do bodova, umorili nas za Evropu bez ikakve potrebe.Mokes je napisao/la: ↑20 okt 2020, 16:22Ne znam zbog čega ovako negativni komentari za Velež. Ne možete porediti te 2 situacije. U onoj su oni vidjeli priliku da na umor dođu do bod(ov)a. Sad su se očito prepali za zdravlje svojih igrača. Na stranu što mislim da je odgađanje glupost je da se treba igrati bez obzira na sve.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Ovaj kvaziportal radi sa svih utakmica, možda **.ba bude radio opširniji, a tu je i službena web stranica Kluba.
Yebe mi se što nama nisu odgodili, nisu ni trebali. I tad sam to pisao. Al kako su htjeli da nama umornim skinu skalp, mogli su yebenoj Lištici zategnut da se igra i doći do laganog prolaza u kupu. Al jok, uliži se njima. E daBogda ispali u ponovljenoj, za Lišticu ni protiv Želje nisam navijao, sad hoću.revolt je napisao/la: ↑20 okt 2020, 16:26A mozda zele da odmorni docekaju komsinice i da ih karnu? Jeste li o tome razmisljali? Ljudi rade za svoj interes. Vi cekujete ako smo mi i RA dobri da ce njihova uprava gledati sta nama paše pa tako raditi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
https://fksarajevo.ba/vijesti/igraci-i- ... P6ad3-QcKs
IGRAČI I STRUČNI ŠTAB NEGATIVNI NA PRISUSTVO KORONAVIRUSA, EKIPA OTPUTOVALA U BANJA LUKU
Jel ovo Rahmanovic brat desno
IGRAČI I STRUČNI ŠTAB NEGATIVNI NA PRISUSTVO KORONAVIRUSA, EKIPA OTPUTOVALA U BANJA LUKU
Jel ovo Rahmanovic brat desno

Zadnja izmjena: sonpenn, dana/u 20 okt 2020, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja.
- SarajevoForza
- Kontakt:
Nema Kove ni Jukića?
Za Jukića su rekli na bordo sedmici da je poceo regularno trenirati cini mi se
Za Jukića su rekli na bordo sedmici da je poceo regularno trenirati cini mi se
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"