Novinarčići su naučeni da dobijaju koverte da bi pisali pozitivno, o tome se radi...ShofaII je napisao/la: ↑20 okt 2020, 14:31Nevjerovatno kako mediji na nas gledaju u zadnje vrijeme. Niko od medija nije prenio da mi nismo odlucili da li ce se utakmica odgoditi. Niko od medija da kaze i da pohvali ovo nase testiranje jer to nismo duzni raditi.
Imam osjecaj kao da je medijima zabranjeno da pozitivno i pohvalno pisu o nekome. Ne mogu da vjerujem da su svi novinari nauceni da pisu negativno i da u svemu traze negativan kontekst i prizeljkuju los ishod.
Prije bih poludio zbog ovakvih situacija a sada samo pomislim na svoj klub i svi ti negativni kontekstu nestanu i samo me obuzme neka mirnoca i sigurnost.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Sto rodjeni podvise ledja. Mora da sad nije u pitanju regularnost takmicenja, kao sto je bila kad smo mi trazili odgodu.
PSPHM
Mozda je i bolje jer su sa gurbetima za vikendJohnKeynes97 je napisao/la: ↑20 okt 2020, 14:52Sto rodjeni podvise ledja. Mora da sad nije u pitanju regularnost takmicenja, kao sto je bila kad smo mi trazili odgodu.
Neka ih u full-u
u nečemu da se slažem sa tobomAlfredNobel je napisao/la: ↑20 okt 2020, 14:07Previše dajete pažnje naslovima i trošite se na bezvezne stvari. Dušmana je bilo i biti će, ne znam šta je tu čudno, pogotovo u formatu kakvi su portali, gdje rade persone koje bi za cvaju i mater prodale. Tako da, nema svrhe trošiti energiju i pridavati pažnju takvim stvarima. Ko ih ebe, naslovi i članci su tu u 'žiži' par sati i onda se na njih zaboravi, a koristi ama baš nikakve, niti nam može neko naštetiti.
Ljepše je ovako, pa na kraju gledati grcanje i čupanje od bijesa i ljutnje. Samo opušteno, naručite :malusamlijekom: i uživajte.![]()

FKS
-
- Kontakt:
Zizovic i Trebotic pozitivni. Kako je krenulo moglo bi opet biti prekida lige.
- feniksptica
- Kontakt:
Ova skorasnja desavanja zajedno sa ovim danasnjim oko odgode je dokaz da smo sami protiv svih. I da mozemo sami protiv svih i da je tako najljepse proslavit uspijeh na kraju.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nema prekida lige naglaseno je to vise putabordobijeli je napisao/la: ↑20 okt 2020, 15:11Zizovic i Trebotic pozitivni. Kako je krenulo moglo bi opet biti prekida lige.
Picici iz veleza 

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Nabijem na ku.rac svakoga ko i jednu lijepu riječ napiše ovdje o smradovima iz vrapcica!
Svi u napad jedan je Hase!!
J.ebat ih, odigrali su ovo mudro, lafo odgodili utakmicu radi zaraze, a cuvaju se za subotu i Premijer ligu. Nama svakako nista ne znaci, mozda je cak bolje da budu spremnini za vikend.
Svakako samo sebe treba gledat.
Melji R'ajvo! .

Svakako samo sebe treba gledat.
Melji R'ajvo! .

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
Ma bolje je sto su izasli u susret. Svakako nam levati opet mogu posluziti ko prosle sezone
Bolje da su u punom sastavu, 100%
Hvala im

Bolje da su u punom sastavu, 100%
Hvala im
nisu oni niksicevi oni su SDA k.urava
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Ne ne oni su Komunjare
jest da im je petokraka na grbu ali trenutno su im u upravi SDAbordobijeli je napisao/la: ↑20 okt 2020, 15:37Ne ne oni su Komunjare
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Odlično je ovo. Željo će morat krv pišat da ih pobjedi u subotu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma ovaj Semsudin ti je SDA igrac to svi znaju mada to mjenjanje politickih boja ne cudi hvala Bogu pa smo operisani od toga. Nema vise sta da nas cudi nisu nam dali odgodu jer to je bila historijska sansa Dudica i velikana mostarskog,giganta najveceg BH tima ikad da pobjedi visestrukog sampiona,osvajaca duple krune
-
- Kontakt:
Ja cu im oprostit ovo oko odgode s ŠB odnosno sto s nama nisu odgodili ako dobiju zeljeznicar u subotu 

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], nedimmmm1337 i 10 gostiju.