Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Jesi li tako pisao i kad je za Juventus trcao najvise na utakmici, po 12 i preko 12km ? posto je bila rijec o fizickoj spremi...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ih koliko ovaj pretrci ali je ipak los fudbaler!Papastathopoulos je napisao/la: ↑20 okt 2020, 00:24Jesi li tako pisao i kad je za Juventus trcao najvise na utakmici, po 12 i preko 12km ? posto je bila rijec o fizickoj spremi...

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- DonerKebab
- Kontakt:
Husika je napisao/la: ↑19 okt 2020, 23:37Goalgetter je napisao/la: ↑19 okt 2020, 20:18Prema spanskim medijima fizicka sprema Pjanica nije na nivou timskih kolega.Barcelona were a bit surprised to see how Pjanić arrived at the club. The Bosnian's physical level, to this day, is still not on the level of his teammates. [sport]![]()
Pa sta su oni milsili da su kupili fudbalera?
Platili ga ko' fudbalera a dobili mlohavog zonglera!
Istrosio se cojk na derneku sa serifom ljetos
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
E problem je sto nazalost Miralem u reprezentaciji u zadnje vrijeme igra sa nekim igracima koji su u rangu Kiproticha po fudbalskom znanju, zato i ne dolazi njegova genijalnost do izrazaja...a ti ako mislis da on treba da radi stvari koje rade Ronaldo i Messi, to je drugi par opanaka....mislim, smijesno mi je ovo i pisati, zato mi je i drago sto nisam na forumu vec godinama....kada vidim da neko pljuje takvog igraca i velicinu kao sto je Miralem Pjanic, sve mi je jasno - "znam ja nas, yebo ti nas"...Husika je napisao/la: ↑20 okt 2020, 00:45Ih koliko ovaj pretrci ali je ipak los fudbaler!Papastathopoulos je napisao/la: ↑20 okt 2020, 00:24Jesi li tako pisao i kad je za Juventus trcao najvise na utakmici, po 12 i preko 12km ? posto je bila rijec o fizickoj spremi...
![]()
Prije svega pozdrav starom forumasu!Papastathopoulos je napisao/la: ↑20 okt 2020, 01:36E problem je sto nazalost Miralem u reprezentaciji u zadnje vrijeme igra sa nekim igracima koji su u rangu Kiproticha po fudbalskom znanju, zato i ne dolazi njegova genijalnost do izrazaja...a ti ako mislis da on treba da radi stvari koje rade Ronaldo i Messi, to je drugi par opanaka....mislim, smijesno mi je ovo i pisati, zato mi je i drago sto nisam na forumu vec godinama....kada vidim da neko pljuje takvog igraca i velicinu kao sto je Miralem Pjanic, sve mi je jasno - "znam ja nas, yebo ti nas"...Husika je napisao/la: ↑20 okt 2020, 00:45Ih koliko ovaj pretrci ali je ipak los fudbaler!Papastathopoulos je napisao/la: ↑20 okt 2020, 00:24Jesi li tako pisao i kad je za Juventus trcao najvise na utakmici, po 12 i preko 12km ? posto je bila rijec o fizickoj spremi...
![]()
Iz nekog razloga tvog nicka se dobro sjecam, stavova ne ali kao forumasa da! Ono stara si garda iz zlatnih vremena ovog foruma!
Nemoj napustati forum jer fali ovdje one stare garde da ovo digne na jedan veci nivo!
Pjanic..Hmmmm

Mislim da je najvece zlo sto je ikad obuklo dres nase repke! Kako je on dosao repka je izgubila na muskosti i konstatno padamo sve nize i nize na testesteronskom nivou a to se reflektira i na podrsku kao i na rezultate...
Tenutno mi se ne da obrazlagati po miloniti put zasto!
Idi ti šišaj ovce i vunu prodaji kani se fudbalaHusika je napisao/la: ↑20 okt 2020, 01:51Prije svega pozdrav starom forumasu!Papastathopoulos je napisao/la: ↑20 okt 2020, 01:36E problem je sto nazalost Miralem u reprezentaciji u zadnje vrijeme igra sa nekim igracima koji su u rangu Kiproticha po fudbalskom znanju, zato i ne dolazi njegova genijalnost do izrazaja...a ti ako mislis da on treba da radi stvari koje rade Ronaldo i Messi, to je drugi par opanaka....mislim, smijesno mi je ovo i pisati, zato mi je i drago sto nisam na forumu vec godinama....kada vidim da neko pljuje takvog igraca i velicinu kao sto je Miralem Pjanic, sve mi je jasno - "znam ja nas, yebo ti nas"...
Iz nekog razloga tvog nicka se dobro sjecam, stavova ne ali kao forumasa da! Ono stara si garda iz zlatnih vremena ovog foruma!
Nemoj napustati forum jer fali ovdje one stare garde da ovo digne na jedan veci nivo!
Pjanic..Hmmmm![]()
Mislim da je najvece zlo sto je ikad obuklo dres nase repke! Kako je on dosao repka je izgubila na muskosti i konstatno padamo sve nize i nize na testesteronskom nivou a to se reflektira i na podrsku kao i na rezultate...
- DonerKebab
- Kontakt:
Od prve minute protiv Ferencvaroša veceras cini se
Starter vs. Ferencvaros
Klupa vs. Real Madrid
Starter vs. Juventus
...
Pretpostavljam da ce se ovako razvijati situacija u narednih 7 dana.
Klupa vs. Real Madrid
Starter vs. Juventus
...
Pretpostavljam da ce se ovako razvijati situacija u narednih 7 dana.
- Chapman1886
- Kontakt:
e nek oni nekom sole pamet o fizičkoj spremi,nema smiješnije ekipe od barcelone u tom segmentu godinama već
Samo Sloboda | COYG
-
- Kontakt:
Pjanicu najbolje presjediti ovu sezonu, i nadati se menadzeru boljem. Barcelona trenutno igra kako je navikla. Nema tu skoro nikakvih uputa od strane Koemana. Na zadnjoj trecini terena, nema nikakve uigranosti. Od Grizmana igracine je napravio nervoznog i pogubljenog momka.
U ovakvoj ekipi Pjanic nemoze nista pomoci, samo moze fasovati povredu, jer ekipa igra sa visokim rizikom u igri.
Koeman dovodi holandjane iz razloga, sto mu vise odgovara komunikacija na maternjem jeziku. Sa Grizmanom i Dembeleom nema nikakve komunikacije. Sa spancima i Messijem minimalna. Sa Pjanicem nevjerujem da ista prica na taktickom planu.
U ovakvoj ekipi Pjanic nemoze nista pomoci, samo moze fasovati povredu, jer ekipa igra sa visokim rizikom u igri.
Koeman dovodi holandjane iz razloga, sto mu vise odgovara komunikacija na maternjem jeziku. Sa Grizmanom i Dembeleom nema nikakve komunikacije. Sa spancima i Messijem minimalna. Sa Pjanicem nevjerujem da ista prica na taktickom planu.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pozdrav i tebi, od 2009. sam ja na forumu, ali nemam vise vremena kao prije za ovo, citam ponekad ali slabo pisem..Husika je napisao/la: ↑20 okt 2020, 01:51Prije svega pozdrav starom forumasu!
Pjanic..Hmmmm![]()
Vidio si u mecu protiv Poljske, nas jest dotukao crveni karton Anela, ali pogotovo kad je Miralem izasao mi nismo loptu mogli zadrzati u nogama duze od 5 sekundi, tek ces vidjeti kad se Miralem oprosti od repke sta nam je on znacio, isto kao i Dzeko pa ga opet ljudi psuju, ali samo polako, ja se ipak nadam da ce i Edin i Miralem do 40. igrati za nasu zemlju, a kad ipak dodje dan da se oproste od naseg dresa tek ce tada ljudi vidjeti ko su nam oni bili, a do tad barem ja cu da uzivam u njihovim igrama

Hajmo se izorganizovat, nać Husikinu adresu prebivališta i presjeć mu kablove za internet i porušit obližnje telekomove bazne stanice.
Ovo više nema smisla.
Ovo više nema smisla.
Evo ga u prvih 11 umjesto Busqetsa 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hoće bit negdje da se gleda ovaj meč na TV ?
Mozete me samo povuc za kabal...

Sta branite pricezu u staklenim stiklicama, sta je to on uradio za nasu repku u ovih 12 godina?
Nije on deci ovdje 12 mjeseci nego 12 godina!
Dok ga se ne rijesimo nikad necemo imati ozbiljnu repku!