FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Uostalom i Ronaldo je zarazen bio, dok je bio asimptomatican trenirao je sa Portugalom, i koliko sam upratio, evo 7-8 dana poslije, niko iz reprezentacije nije imao koronu.
PSPHM
Ujak
SAVEZ ste pitali i on je odredio
Sta ces ti uopce ovdje koji khurac???
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
Kud sad nije reprezentativna pauza
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Prvo klubovi nisu ni duzni da testiraju igrace sem ako ne pokazuju simptome.Po Covid protokolu za PL klubovi su duzni samo prije pocetka polusezone da odrade testiranja,i u toku sezone samo po želji i ako neki igrac ima simptome.Mada smo mi mozda i jedini u ligi koji redovno testiramo igrace cisto radi sebe ne zbog saveza jel kazem nije obaveza,iako kazem po pravilima od Saveza ti uopste nisi duzan da testiras sad u toku sezone sem ako on nema te simptome.
Zakukali ste ko tetke kakve(ne ti Skoro

Relax,uzivajte.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 19 okt 2020, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa ako budemo imali mnogo zarazenih, odgodit cemo meceve, sta je problem? Mi imamo registrovane igrace za ligaske meceve, ako nas bas poklopi ovo go.vno, podnijet cemo zahtjev za odgodu kao sto to Siroki radi sada za srijedu i vikend. Nemojte crnjaciti, necemo igrati i nadoknadit cemo to kasnije.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Sto Bogati? Derbi je 18 dana nakon kontakta sa igračima Širokog.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Krupa 2x, Mladost. Sreca u nesreci. Samo ozbiljno pristupiti situaciji koja nam dolazi da ne bi doslo do veceg broja zarazenih, i bit ce to ok.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Da je Husref trener, rekli bi on odlucio da se igra

Glupost je pricati da smo pogrijesili sto se igralo, imaju pravila i mi smo ih ispoštovali.

Glupost je pricati da smo pogrijesili sto se igralo, imaju pravila i mi smo ih ispoštovali.
Ne znam cemu lazi, kad su im juniori igrali dan ranije i vec su putovali nazad prije nego su ovi krenuli ovamo....
Dobri neki testovi u pm, znaju rezultate unaprijed, mogli su i kuci ostat ako su znali sve...
SAVEZ je odlucivao...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa Peljto nije sudio ligu nacijs, pa nakon 7 dana sudio u PLBiH 
Opusteno..

Opusteno..
Sutra testirsti i samo testove poslati savezu kakvi god bili... Da se sto prije ocistimo ako bude pozitivnih...
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ali sreca nasa nije, niti ce ikada vise biti. Pa ti i svi navijaci FK Husref Musemic mozete plakati do mile volje.bordobijeli je napisao/la: ↑19 okt 2020, 22:22Da je Husref trener, rekli bi on odlucio da se igra![]()
![]()
![]()
PSPHM
Hajmo bez panike raja nisu nasi momci zarazeni, ako smo igrali ne znaci da su prenijeli nisu se yebali u guzove. Valjda nasi u klubu znaju posao bolje od nas 
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
JohnKeynes97 je napisao/la: ↑19 okt 2020, 22:29Ali sreca nasa nije, niti ce ikada vise biti. Pa ti i svi navijaci FK Husref Musemic mozete plakati do mile volje.bordobijeli je napisao/la: ↑19 okt 2020, 22:22Da je Husref trener, rekli bi on odlucio da se igra![]()
![]()
![]()

Pa nije sida grob te yebo da se tako prenosi

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
- Kontakt:
Čitam komentare po fb, kone vec upisale tri boda protiv naših juniora 4. novembra 

Historicar je napisao/la: ↑19 okt 2020, 22:31Čitam komentare po fb, kone vec upisale tri boda protiv naših juniora 4. novembra![]()

Što će im se to obiti o glavu

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, edvaE2, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], hibrid, Homelander, InatSilniBosanski, napoleon72, OsmanhodzicBuco, r3m1, riki46, rimljanin90, samoFKS i 89 gostiju.