Mi cemo prijavit zarazene, necemo ko vi kriti i pustit ih da igraju, nismo tolika stoka ko vi i Osim vas. Da muljamo ko sto on sam prizna
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj kako ti to predstavljaš iz dana u dan, k'o da je smak svijeta jbtbrig je napisao/la: ↑19 okt 2020, 21:22Zamislite vi liječnika kojeg salje Savez na svaku tekmu i koji uzima veliku lovu za dolazak i koji je odgovoran za taj covid protokol koji je u sub rekao da ne vidi prepreku da se igra Sarajevo-ŠB!?
Znaci ako bude pozitivnih koji su igrali eto vam zaraze i u FKS
Koji debili

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
A sto se ovi iz Sirokog brinu za nase zdravlje, izgleda nesto pomijesali. Vi ste dobri prijatelji s ovim sa Grbavice, niste s nama. Sami cemo mi nekako
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Postoje i drugi klubovi u ovoj ligi osim vas + zdravlje igrača zbog čega je prekinuta ligaMortemHz je napisao/la: ↑19 okt 2020, 22:13Joj kako ti to predstavljaš iz dana u dan, k'o da je smak svijeta jbtbrig je napisao/la: ↑19 okt 2020, 21:22Zamislite vi liječnika kojeg salje Savez na svaku tekmu i koji uzima veliku lovu za dolazak i koji je odgovoran za taj covid protokol koji je u sub rekao da ne vidi prepreku da se igra Sarajevo-ŠB!?
Znaci ako bude pozitivnih koji su igrali eto vam zaraze i u FKS
Koji debilimi imamo 30 igrača i uvijek možemo odgovoriti zahtjevima saveza..
-
- Kontakt:
Nije problem, čak štaviše @morto, pohvalno je što imate širok roster. Ovdje je samo riječ o istim pravilima i istim aršinima prema svima. MDK ispoštovali, mi ispoštovali, red je da se i vi testirate za 3 dana i da se eventualni zaraženi izoliraju 14 dana, iako pravilnik nalaže da svaka osoba mora u izolaciju koja je bila u dodiru sa zaraženom osobom.
Željezničar za život cijeli!
feniksptica je napisao/la: ↑19 okt 2020, 22:13Mi cemo prijavit zarazene, necemo ko vi kriti i pustit ih da igraju, nismo tolika stoka ko vi i Osim vas. Da muljamo ko sto on sam prizna
Ne zaražene, to još uvijek ne znamo, već one koji su bili u kontaktu sa zaraženima.
Nek vam Dulja pošalje grijalice da zagrijete one kontejnere u Butmiru.

- feniksptica
- Kontakt:
Mladost nije imala igraca igrala, vi niste igrali. Mi necemo imati i igrat cemo ne znam u cemu je frka.
Sudo Zeljo ne bi dobio izolaciju da nije iso u Izrael i da su bili samo u Bosni, cak ne biste ni javno objavili za igrace i drzali bi u tajnosti.
Sudo Zeljo ne bi dobio izolaciju da nije iso u Izrael i da su bili samo u Bosni, cak ne biste ni javno objavili za igrace i drzali bi u tajnosti.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- feniksptica
- Kontakt:
Ne vidimd aste vi morali to. Ti ne znas procedure koje je tvoj klub prosao a ovdje se pravis pametan. Ne ide toBbake je napisao/la: ↑19 okt 2020, 22:18feniksptica je napisao/la: ↑19 okt 2020, 22:13Mi cemo prijavit zarazene, necemo ko vi kriti i pustit ih da igraju, nismo tolika stoka ko vi i Osim vas. Da muljamo ko sto on sam prizna
Ne zaražene, to još uvijek ne znamo, već one koji su bili u kontaktu sa zaraženima.
Nek vam Dulja pošalje grijalice da zagrijete one kontejnere u Butmiru.![]()
A ne trenirat cemo kraj magistrale ono ko da smo kantonalni klub..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zvanicno vrijeme inkubacije je 14 dana pa racunajte vrijeme od nedjelje. Ako sutra svi igracu Sarajeva budu negativni to ne znaci da nisu zarazeni jer je vrijeme inkubacije 14 DANA.
-
- Kontakt:
Nama pase

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Odgoditi utakmicu protiv Sirokog Brijega, ljudi smo nismo Pitari!
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
- Kontakt:
Klaster Kosevo 

feniksptica je napisao/la: ↑19 okt 2020, 22:20Ne vidimd aste vi morali to. Ti ne znas procedure koje je tvoj klub prosao a ovdje se pravis pametan. Ne ide toBbake je napisao/la: ↑19 okt 2020, 22:18feniksptica je napisao/la: ↑19 okt 2020, 22:13
Mi cemo prijavit zarazene, necemo ko vi kriti i pustit ih da igraju, nismo tolika stoka ko vi i Osim vas. Da muljamo ko sto on sam prizna
Nek vam Dulja pošalje grijalice da zagrijete one kontejnere u Butmiru.![]()
Ovi iz Krupe mogu komotno tražiti da neće igrati ako i jedan od onih protiv Šb bude na terenu. Time štite zdravlje svojih igrača.
A ako nemate igrača, fino juniore ili 3-0.

Moram da pohvalim nogometni savez kako upravlja situacijom.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Derbiji u decembru su najljepsiSudoHusika je napisao/la: ↑19 okt 2020, 22:00Hajmo sada, izolacija i sa juniorima na teren. Da vidimo ima li duplih aršina.
6 igrača ŠB pozitivno koji su igrali utakmicu.
I Z O L A C I J A
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ma treba ligu prekinuti i poslati u europu cetri najbolja kluba sa euro koeficijentom. Tko ima najveci nek bude sampion i igra LP. 

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- feniksptica
- Kontakt:
Mogu naravno, ako dostave rezultate testova i oni i dokazu da oni nece ugrozit zdravlje ansih igraca, pa makar to juniori bili. Sve ima svoj protokol.Bbake je napisao/la: ↑19 okt 2020, 22:23feniksptica je napisao/la: ↑19 okt 2020, 22:20Ne vidimd aste vi morali to. Ti ne znas procedure koje je tvoj klub prosao a ovdje se pravis pametan. Ne ide to
Ovi iz Krupe mogu komotno tražiti da neće igrati ako i jedan od onih protiv Šb bude na terenu. Time štite zdravlje svojih igrača.
A ako nemate igrača, fino juniore ili 3-0.
![]()
Cuj ako nemate igraca...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
More Listica igrat, more i Sarajevo

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Može, što da ne?SudoHusika je napisao/la: ↑19 okt 2020, 22:17Nije problem, čak štaviše @morto, pohvalno je što imate širok roster. Ovdje je samo riječ o istim pravilima i istim aršinima prema svima. MDK ispoštovali, mi ispoštovali, red je da se i vi testirate za 3 dana i da se eventualni zaraženi izoliraju 14 dana, iako pravilnik nalaže da svaka osoba mora u izolaciju koja je bila u dodiru sa zaraženom osobom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Nemojte se vi brinuti za nas 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.