FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svaki naredni post o Edinu će biti obrisan jer nemate granicu. Avatare ne mogu i neću zabraniti jer nisu uvredljivi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
E jbg Morto, što si uzim'o lovu na našim postovima i klikovima, uzim'o si. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
A jesu se upalili leb ti yebem, pa jel ovo normalno ??? Pa koji nivo moras biti da ne shvatas da te neko trolla, da ti ouca kontru a ti i dalje pjenis ko pobjesnjela lisica ??? I da, najjaci argument kako bi obezvrijedio nekoga je da mu kazes "Stas ti iz Breze, Olova, Konjica..." ?! Wtf, sta u CV-u ili zivotopisu kao svoje reference, obrazovanje, vjestine navodis da si rodjen i zivis Sarajevu ?! Ok, ako je u nedostatku ostalih kvalifilacija, onda razumijem...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Jbg buraz, protiv Slobode su nam valjali, zabili smo gol iz ofsajda. Veću grešku smo doživjeli u Evropi protiv Bresta nego u domaćem prvenstvu unazad pet godina. Mislim na naš klub striktno.
Brate ova slika je jos malo uhvacena sa zakasnjenjem, pogledaj koliko je lopta odmakla, dakle igrac je bio jos vise iza igraca Sirokog. Druga stvar je sto je sudija u liniji dakle u idealnoj poziciji i opet nije vidjeo kako treba. Kako god, svakako se slazem sa tobom da postoje i gore stvari koje treba otkloniti !
U novi boj ...
-
- Kontakt:
joker90 je napisao/la: ↑19 okt 2020, 19:52Fol pitar, a u porodici ima navijače željezničara!bordopoeta je napisao/la: ↑19 okt 2020, 19:10
P.S. A to za navijače ti je niđe veze, imam i ja u porodici navijača košpicara.Morto, banuj ovakve odmah nakon ovih Džekinih fanova!

Kakvi brate centimetri, ovo je toliko očigledno da je za nepovjerovati šta je svirao. Pa pogledaj, 2 igrača listice su bliže golu, a pored toga lopta je već upućena od strane našeg igrača.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Ma kad vidim sta je Maneu sudjen ofsajd, ove nase slike mi nista me dokazuje...
Gledas preko tv-a, nikad nebi reko da je Liverpoolu mogao biti ponisten gol zbog ofsajda, kad Var u milimetar presudi....
Desavat ce se greske, jer koliko je kvalitetna drzava toliko su kvalitetni ljudi u istoj.
Gledas preko tv-a, nikad nebi reko da je Liverpoolu mogao biti ponisten gol zbog ofsajda, kad Var u milimetar presudi....
Desavat ce se greske, jer koliko je kvalitetna drzava toliko su kvalitetni ljudi u istoj.
Ma sudija je pogrijesio jer je vidio da je neko udario kasnije loptu i vjerovatno odreagovao u sekundi lose. Kad je igrac sirokog skrenuo loptu fare jeste bio u "offside" samo sto to nije ofsajd.
Al eto bolje sad nego kad bude neka gutava tekma
Al eto bolje sad nego kad bude neka gutava tekma
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Nadam se da gledate emisiju na Areni
Handze

Handze

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Prvih 5 minuta emisije vidis da su ispred BHT tisucu godina.
- belosevic23
- Kontakt:
Haris Duljevic 97 utakmica za fks 11 golova 27 asista
Amar Rahmanovic 94 utakmice za fks 22 gola 23 asista
Interesantno poredjenje
Interesantno poredjenje

Dulja je eksplodirao tek u zadnjoj sezoni, na poziciji AMFa. U sezoni 15/16 imao 3-4 gola i isto toliko asistencija, a kapiten bio, cijenili smo ga par miliona onda.belosevic23 je napisao/la: ↑19 okt 2020, 21:21Haris Duljevic 97 utakmica za fks 11 golova 27 asista
Interesantno poredjenje![]()
belosevic28 je napisao/la: ↑19 okt 2020, 20:21A jesu se upalili leb ti yebem, pa jel ovo normalno ??? Pa koji nivo moras biti da ne shvatas da te neko trolla, da ti ouca kontru a ti i dalje pjenis ko pobjesnjela lisica ??? I da, najjaci argument kako bi obezvrijedio nekoga je da mu kazes "Stas ti iz Breze, Olova, Konjica..." ?! Wtf, sta u CV-u ili zivotopisu kao svoje reference, obrazovanje, vjestine navodis da si rodjen i zivis Sarajevu ?! Ok, ako je u nedostatku ostalih kvalifilacija, onda razumijem...

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Znas nesto, ili pretpostavka jer je neko vas moguce bio zarazen a igrao?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Nevjerovatno da smo prizivali ovog Muminovica pod Kesoljubom...kakva rupa je mali
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Napisao sam to prije nekih mjesec dana, tipicni prosjek lige koji se utapa s ostalim kojima je vrhunac plbih, tipa fejzic, dzafic, eric, kozic itd..
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: boki86, Dadox, ErosViverosViv, riki46 i 63 gosta.