Evo i Nalic u prvoj

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
nista negativno, tekmu nisam gledao jer nije bilo prenosa, reakcije kod golova su lose.
Sindikat12 je napisao/la: ↑19 okt 2020, 21:31Ti njega branis kao da ti je rodjeni brat, dobro Mirso ga brani stari mu je... ali da Anel dadne 3 autogola ti bi opet rekao dobro je igro
Zasluzeno je dobio poziv u Ligi Nacija, zbog potencijala talenta i sto ipak igra konstantno za solidan klub, kad poredis sa alternativama na istoj poziciji. On je sticajem okolnosti upao da igra protiv Sjeverne Irske, jer je Sunjic presao u Kinu pa otpao, Bicakcic teza povreda, i Zukanovic laksa povreda. Stoperi su osjetljiva pozicija za mlade igrace, ali zbog manjka alternative nije se ni imalo izbora. Oni ce definitivno napredovati, i vjerujem da smo dobili na duze staze sa njima. Samo kad se sjetim Spahica i Papca na pocetku. Najvaznije da oni imaju karakteristike da bi mogli vise napraviti u karijeri, a to ce doci sa vremenom.babino je napisao/la: ↑19 okt 2020, 21:09nista negativno, tekmu nisam gledao jer nije bilo prenosa, reakcije kod golova su lose.
momci, on i dennis ce nama biti pojacanje, nadam se za narednih 10 godina, mladi su za pozicije koje igraju i treba tu jos malo vremena da sazriju. Anel mora hitno iz svedske.
pisao sam i prije debia obojice da me strah da prerano otpisujemo dugogodisnje 'starce' na stoperima.
Uz starce,njih dvojicu, poceli su evo igrati marko i dario, bitno je da ima vise opcija pred svako okupljanje a ne da u 3 tekme ulazimo sa samo 3 stopera.
Ma vec sam komentarisao. Ovdje se igraci ocjenjuju po simpatijama, a ne stvarnom kvalitetu. I Sanicanin i onaj drugi Sved su trenutno bolji igraci od Anela.
Anel je trenutno jedna velika rupa i kikser. Svaku utakmicu napravi barem jednu kardinalnu gresku.
Peraci guzova najdominantniji na pdf-u.TheChief je napisao/la: ↑19 okt 2020, 22:20Anel je trenutno jedna velika rupa i kikser. Svaku utakmicu napravi barem jednu kardinalnu gresku.
Stvarno ne znam sta vecina vidi u njemu. A ti isti omalovazavaju Sanicanina koji je trenutno bolji igrac.
Jedan od razloga im je sto Sinisa igra u losijoj ligi.
Lige po koeficijentu:
Srbija 16
Svedska 22
![]()