LjoZee je napisao/la: ↑19 okt 2020, 16:26
fudbalfudbal je napisao/la: ↑19 okt 2020, 16:17
Mislim da ćemo mi opet izaći na presing protiv vas ali sa zadnjim veznim - Zeljkovićem. Samo tako mozemo sakriti rupe u zadnjoj liniji, a Zeljković bi trebao biti flaster za Štilića.
Mada vi ste se pokazali kao vise ranjivi kada vas se pusti da igrate, tu lezi cinjenica da su krila vasa do sada neefikasna.
Samo se nemojte braniti
Meni optimizam daje sto nismo u gostima jos gola primili i sve smo pobijedili, ali sa druge strane stvarno ste dobri kuci ove sezone. Vidjet cemo, tesko je nesto objektivno prognozirati.
Mac sa dvije ostrice, mi primamo golove, međutim u zadnjih par kola smo se poslozili a i imali malo srece sto su npr Radovac i Zeljkovic odradili kartone. Nadam se da nece biti izmisljanja tople vode i da ce se izaci sa nasom 4-3-3 standardnom formacijom. Iako ne bi me cudilo da bude neki romb, gdje žrtvujemo jednog veznog da Štilića stavi po strani za ovu utakmicu. Feđa te dvije taktike rotira.
Vi muku mučite sa tim krilima, mada draže vam je gostovati, isto kao da se riješite nekog pritiska na strani. Dobri mi kući, dobri vi na strani. Da nam još hoće nekoga dati da sudi onako momački, da ne prekida igru za svaku sitnicu bila bi poslastica.
Nama bi baš ove tri bobe valjale da se dokopamo konačno tog nekog baš gornjeg dijela, i dosta rasterećeno bi išli protiv Zrinjskog, vama nekako isto od velikog značaja tri bobe da se probate malo odmaknuti, sve u svemu festival.
Mogući sudija?
Vjerovatno Bilbija/Petrović/Grbić/Bandić..