FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- egocentrik
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hadzic dobro poznaje nasu ligu i biće (ako potpiše) sigurno pojačanje u napadu.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
-
- Kontakt:
Nema niko problem s tim što ti voliš reprezentaciju svoje zemlje, ja sam potpuno idiferentan u vezi sa njom, mene samo interesuje FKS, a normalno da su mi drage i pobjede repke, ali nije u redu da ti dolaziš na ovaj PDF sa tim potpisom igrača naših najvećih dušmana. Piši, brate, na temi repke ili košpicara na koje ja inače nikad ne odem i niko ti riječ neće reći. Ovdje je to samo i isključivo provokacija i yebavanje u zdrav mozak navijača Sarajeva. LPKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑18 okt 2020, 23:51Ne možeš mi zabraniti da ovdje pišem i u isto vrijeme iznad svega stavljam reprezentaciju svoje zemlje i njene pojedince. Nekome je reprezentacija najbitnija, jer predstavlja cijelu domovinu, a ne jedan grad ili kanton. Nismo svi iz Sarajeva i nemamo svi simpatije samo prema Sarajevu. Banujte me slobodno, ali neću promijeniti potpis iz principa.
Bolje da diskutujemo o Sarajevu nego o Džeki, reprezentaciji itd. Pozz.
-
- Kontakt:
Veceras prva emisija pregled premijer lige na areni 1
Pola naseg pdfa ima njegovu sliku kao avatar, a dobar dio njih i u opisu. O cemu onda pricamo?bordopoeta je napisao/la: ↑19 okt 2020, 18:37Nema niko problem s tim što ti voliš reprezentaciju svoje zemlje, ja sam potpuno idiferentan u vezi sa njom, mene samo interesuje FKS, a normalno da su mi drage i pobjede repke, ali nije u redu da ti dolaziš na ovaj PDF sa tim potpisom igrača naših najvećih dušmana. Piši, brate, na temi repke ili košpicara na koje ja inače nikad ne odem i niko ti riječ neće reći. Ovdje je to samo i isključivo provokacija i yebavanje u zdrav mozak navijača Sarajeva. LPKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑18 okt 2020, 23:51Ne možeš mi zabraniti da ovdje pišem i u isto vrijeme iznad svega stavljam reprezentaciju svoje zemlje i njene pojedince. Nekome je reprezentacija najbitnija, jer predstavlja cijelu domovinu, a ne jedan grad ili kanton. Nismo svi iz Sarajeva i nemamo svi simpatije samo prema Sarajevu. Banujte me slobodno, ali neću promijeniti potpis iz principa.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Neegocentrik je napisao/la: ↑19 okt 2020, 18:30Hadzic dobro poznaje nasu ligu i biće (ako potpiše) sigurno pojačanje u napadu.
Na sve 3 pretpostavke
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Vedad Surkovic i moj sugradjanin Nedim Jusufbegovicbordobijeli je napisao/la: ↑19 okt 2020, 18:45Veceras prva emisija pregled premijer lige na areni 1

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Trajni ban i mirna bosna. Ako ce svrsavati na klocica, imaju pdf anamo njih i begiceve reprezentacije.Zundo je napisao/la: ↑19 okt 2020, 18:45Pola naseg pdfa ima njegovu sliku kao avatar, a dobar dio njih i u opisu. O cemu onda pricamo?bordopoeta je napisao/la: ↑19 okt 2020, 18:37Nema niko problem s tim što ti voliš reprezentaciju svoje zemlje, ja sam potpuno idiferentan u vezi sa njom, mene samo interesuje FKS, a normalno da su mi drage i pobjede repke, ali nije u redu da ti dolaziš na ovaj PDF sa tim potpisom igrača naših najvećih dušmana. Piši, brate, na temi repke ili košpicara na koje ja inače nikad ne odem i niko ti riječ neće reći. Ovdje je to samo i isključivo provokacija i yebavanje u zdrav mozak navijača Sarajeva. LPKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑18 okt 2020, 23:51Ne možeš mi zabraniti da ovdje pišem i u isto vrijeme iznad svega stavljam reprezentaciju svoje zemlje i njene pojedince. Nekome je reprezentacija najbitnija, jer predstavlja cijelu domovinu, a ne jedan grad ili kanton. Nismo svi iz Sarajeva i nemamo svi simpatije samo prema Sarajevu. Banujte me slobodno, ali neću promijeniti potpis iz principa.
PSPHM
Ako neko voli reprezentaciju i Edina Dzeku kao najboljeg igraca iste ikada, ne znaci da ista manje voli FKS od mene od tebe, petog desetog.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑19 okt 2020, 18:48Trajni ban i mirna bosna. Ako ce svrsavati na klocica, imaju pdf anamo njih i begiceve reprezentacije.Zundo je napisao/la: ↑19 okt 2020, 18:45Pola naseg pdfa ima njegovu sliku kao avatar, a dobar dio njih i u opisu. O cemu onda pricamo?bordopoeta je napisao/la: ↑19 okt 2020, 18:37
Nema niko problem s tim što ti voliš reprezentaciju svoje zemlje, ja sam potpuno idiferentan u vezi sa njom, mene samo interesuje FKS, a normalno da su mi drage i pobjede repke, ali nije u redu da ti dolaziš na ovaj PDF sa tim potpisom igrača naših najvećih dušmana. Piši, brate, na temi repke ili košpicara na koje ja inače nikad ne odem i niko ti riječ neće reći. Ovdje je to samo i isključivo provokacija i yebavanje u zdrav mozak navijača Sarajeva. LP
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
JohnKeynes97 je napisao/la: ↑19 okt 2020, 18:48
Trajni ban i mirna bosna. Ako ce svrsavati na klocica, imaju pdf anamo njih i begiceve reprezentacije.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
I ja zamisli Irfan potpise, lik je klasa za nasu ligu
Joj poharat ce nas ova korona izgleda, bolje vala da smo odgodili jer bi ih dobili svakako kad god, nekako mi tek sad zao sto se nije odgodilo.
Vise bih volio da nam dodje onaj iz Maribora, nego Irfan.
Da se razumijemo, nije Irfo neka igračina, ali je bolji od ovih sto imamo.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Navijači Željezničara naši najveći dušmani? Znači meni pola porodice dušmani, to hoćeš da kažeš? Znači da ubijem rođaka na mrtvo ime eto jer on ne navija za Sarajevo nego za Željezničar? Kakvi dušmani jadan? Ti ljudi žive u tvom gradu, dišu isti zrak, navijaju za istu reprezentaciju. Kako ti to može biti dušman čovječe? Previše se vi pojedinci (govorim za obje strane) furate na ta "rivalstva" i te vaše gluposti. Mi jesmo sportski rivali, tu smo da zezamo jedni druge, ali da ja mrzim nekog jer navija za jedan od najvećih klubova Bosne i Hercegovine, ma daj, jesi ti normalan? Ovakvo razmišljanje se meni najviše gadi, kao i ono paljenje tuđih šalova, zastava i čega već ne (govorim i za nas i za njih, to mi je ono nešto najjadnije što sam vidio u životu). Toliko su pojedini ufurani u tu priču "bandi", "obračuna", "hajte na šake", "hajte da se pobijemo" i glumite nekakve gangstere ovdje. I onda se pitamo zašto sport ne ide naprijed. Pa evo baš zbog ovakvog razmišlanja. Ovo su fubalske utakmice, utakmice najljepšeg sporta na svijetu a ne ratne zone. U ovu priču o Edinu neću ni ulaziti jer je toliko nepotrebno da objašnjavam bilo šta. Samo ću reći da će Bosna i Hercegovina u budućnosti teško imati ovakvu igračinu i kapitena. Opet kažem, biću prvi kad trebalo podjebavati štrumfove, iz zdravog, prije svega sportskog rivalstva. I od njih očekujem da podjebavaju nas i uopšte im ne zamjeram jer to je čar tog derbija. Ali ovo što vi pojedini pišete i mislite, to prelazi sve granice normalnog.bordopoeta je napisao/la: ↑19 okt 2020, 18:37Nema niko problem s tim što ti voliš reprezentaciju svoje zemlje, ja sam potpuno idiferentan u vezi sa njom, mene samo interesuje FKS, a normalno da su mi drage i pobjede repke, ali nije u redu da ti dolaziš na ovaj PDF sa tim potpisom igrača naših najvećih dušmana. Piši, brate, na temi repke ili košpicara na koje ja inače nikad ne odem i niko ti riječ neće reći. Ovdje je to samo i isključivo provokacija i yebavanje u zdrav mozak navijača Sarajeva. LPKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑18 okt 2020, 23:51Ne možeš mi zabraniti da ovdje pišem i u isto vrijeme iznad svega stavljam reprezentaciju svoje zemlje i njene pojedince. Nekome je reprezentacija najbitnija, jer predstavlja cijelu domovinu, a ne jedan grad ili kanton. Nismo svi iz Sarajeva i nemamo svi simpatije samo prema Sarajevu. Banujte me slobodno, ali neću promijeniti potpis iz principa.
Zadnja izmjena: Beli98, dana/u 19 okt 2020, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Koji iz Maribora?forgempp je napisao/la: ↑19 okt 2020, 18:56Joj poharat ce nas ova korona izgleda, bolje vala da smo odgodili jer bi ih dobili svakako kad god, nekako mi tek sad zao sto se nije odgodilo.
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ma pisali da ce nam doci onaj Mulahusejnovic, ali evo sad vidim lik potpisao za Koper izgleda.Zundo je napisao/la: ↑19 okt 2020, 18:57Koji iz Maribora?forgempp je napisao/la: ↑19 okt 2020, 18:56Joj poharat ce nas ova korona izgleda, bolje vala da smo odgodili jer bi ih dobili svakako kad god, nekako mi tek sad zao sto se nije odgodilo.
Pisaj ga.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Bravo! Odlično si ti to elaborirao, pametno i stručno (moje skromno mišljenje)Red1946 je napisao/la: ↑18 okt 2020, 23:13I ja mislim da bi to bilo najbolje, jer bi imali totalnu supremaciju na terenu.bordopoeta je napisao/la: ↑18 okt 2020, 19:45I ja sam baš tako razmišljao, možda ne bi bilo loše.ThrillerHz je napisao/la: ↑18 okt 2020, 17:48Rahmana u spic, Tinu iza njeg, i iza Tine Djokanovic-Pejovic.
TSS je doista majstor sa loptom i jako siguran u posjedu lopte, sa dobrim pasovima.Najveća mana nije slabo kretanje, jer isti pređe 11-12km po utakmici, nego sporost u trčanju, čime se protivniku otvra prostor za kontre, tako da smatram da bi bilo neophodno početi sa Đokanovićem i Pejovićem/Akukorom na DMF, TSS AMF i Rahman kao CF, ali i kao igrač koji bi bio i na poziciji AMF-Second stikera, sa Benjom i MF na krilima.
Moram reći da me je Pidro svojim reakcijama u par navrata dobro nasekirao, onakva ispadanja i igranje -dodavanje glavom lopte igraču lištice u našem šesnaestercu je kriminalno. Možda je vrijeme da se da šansa Islamoviću, jer FKS ne smije biti ni prema kome bolećivo i trpiti bilo čije greške nauštrb ekipe i rezultata. Isti slučaj je i sa Ahmom, Haretom, Salčinom, Duletom, Krstom I tu podržavam te odluke Vinka da niko nema kredit na mjesto u timu.
Moje mišljenje je i da treba vratiti na zimu i Dervišagića, Kurdića i Resića i na taj način oformiti ekipu od 20 igrača koji mogu igrati srijeda -subota bez problema, i uz pravu rotaciju gdje se pokazuje i kvalitet trenera osvojimo duplu krunu...

Ja ne znam kako vas dvojica Dzekomrzaca ne vodite vec neki klub kad ste tako stručnibordopoeta je napisao/la: ↑19 okt 2020, 19:02Bravo! Odlično si ti to elaborirao, pametno i stručno (moje skromno mišljenje)Red1946 je napisao/la: ↑18 okt 2020, 23:13I ja mislim da bi to bilo najbolje, jer bi imali totalnu supremaciju na terenu.
TSS je doista majstor sa loptom i jako siguran u posjedu lopte, sa dobrim pasovima.Najveća mana nije slabo kretanje, jer isti pređe 11-12km po utakmici, nego sporost u trčanju, čime se protivniku otvra prostor za kontre, tako da smatram da bi bilo neophodno početi sa Đokanovićem i Pejovićem/Akukorom na DMF, TSS AMF i Rahman kao CF, ali i kao igrač koji bi bio i na poziciji AMF-Second stikera, sa Benjom i MF na krilima.
Moram reći da me je Pidro svojim reakcijama u par navrata dobro nasekirao, onakva ispadanja i igranje -dodavanje glavom lopte igraču lištice u našem šesnaestercu je kriminalno. Možda je vrijeme da se da šansa Islamoviću, jer FKS ne smije biti ni prema kome bolećivo i trpiti bilo čije greške nauštrb ekipe i rezultata. Isti slučaj je i sa Ahmom, Haretom, Salčinom, Duletom, Krstom I tu podržavam te odluke Vinka da niko nema kredit na mjesto u timu.
Moje mišljenje je i da treba vratiti na zimu i Dervišagića, Kurdića i Resića i na taj način oformiti ekipu od 20 igrača koji mogu igrati srijeda -subota bez problema, i uz pravu rotaciju gdje se pokazuje i kvalitet trenera osvojimo duplu krunu...![]()

Susica stavljati na AMF, a covjek 5 godina na toj poziciji ne igra, sam je rekao 100x u intervjuima da se bolje osjeca kao defanzivni vezni i da voli da ima loptu u svojim nogama i da sve krece od njega, a ne da je AMF pa da mu zavisi od suigrača kad će dobiti loptu ili da se bespotrebno vraća po nju.
Vi biste stavili Islamovica koji nije tupavo ni debitovao da igra na beku, igrao u kupu, centarsut mu nijedan nije valjao i u odbrani drugi ga pokrivali, vjv je bilo i treme jer je MortemHz napisao da mu je to debi ja msm. I vi biste njega u vatru i odmah biste ga popljuvali da nesto usere

Komentar u jednoj recenici: da bog sacuva

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Nije u redu da meni kažeš da sam "jadan", a ono se odnosilo na klub (iako i navijači nisu ništa bolji). Nisi, izgleda, upoznat sa njihovim odnosom prema nama kroz historiju i njihovom mržnjom prema našem klubu i otvorenim neprijateljstvom, ali vjerovatno se sjećaš prvih poratnih godina kako je njihov Gojer Gradimir (ona nakaza) trčao od institucije do institucije i lobirao da se ugasimo.Beli98 je napisao/la: ↑19 okt 2020, 18:57Navijači Željezničara naši najveći dušmani? Znači meni pola porodice dušmani, to hoćeš da kažeš? Znači da ubijem rođaka na mrtvo ime eto jer on ne navija za Sarajevo nego za Željezničar? Kakvi dušmani jadan? Ti ljudi žive u tvom gradu, dišu isti zrak, navijaju za istu reprezentaciju. Kako ti to može biti dušman čovječe? Previše se vi pojedinci (govorim za obje strane) furate na ta "rivalstva" i te vaše gluposti. Mi jesmo sportski rivali, tu smo da zezamo jedni druge, ali da ja mrzim nekog jer navija za jedan od najvećih klubova Bosne i Hercegovine, ma daj, jesi ti normalan? Ovakvo razmišljanje se meni najviše gadi, kao i ono paljenje tuđih šalova, zastava i čega već ne (govorim i za nas i za njih, to mi je ono nešto najjadnije što sam vidio u životu). Toliko su pojedini ufurani u tu priču "bandi", "obračuna", "hajte na šake", "hajte da se pobijemo" i glumite nekakve gangstere ovdje. I onda se pitamo zašto sport ne ide naprijed. Pa evo baš zbog ovakvog razmišlanja. Ovo su fubalske utakmice, utakmice najljepšeg sporta na svijetu a ne ratne zone. U ovu priču o Edinu neću ni ulaziti jer je toliko nepotrebno da objašnjavam bilo šta. Samo ću reći da će Bosna i Hercegovina u budućnosti teško imati ovakvu igračinu i kapitena. Opet kažem, biću prvi kad trebalo podjebavati štrumfove, iz zdravog, prije svega sportskog rivalstva. I od njih očekujem da podjebavaju nas i uopšte im ne zamjeram jer to je čar tog derbija. Ali ovo što vi pojedini pišete i mislite, to prelazi sve granice normalnog.bordopoeta je napisao/la: ↑19 okt 2020, 18:37Nema niko problem s tim što ti voliš reprezentaciju svoje zemlje, ja sam potpuno idiferentan u vezi sa njom, mene samo interesuje FKS, a normalno da su mi drage i pobjede repke, ali nije u redu da ti dolaziš na ovaj PDF sa tim potpisom igrača naših najvećih dušmana. Piši, brate, na temi repke ili košpicara na koje ja inače nikad ne odem i niko ti riječ neće reći. Ovdje je to samo i isključivo provokacija i yebavanje u zdrav mozak navijača Sarajeva. LPKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑18 okt 2020, 23:51Ne možeš mi zabraniti da ovdje pišem i u isto vrijeme iznad svega stavljam reprezentaciju svoje zemlje i njene pojedince. Nekome je reprezentacija najbitnija, jer predstavlja cijelu domovinu, a ne jedan grad ili kanton. Nismo svi iz Sarajeva i nemamo svi simpatije samo prema Sarajevu. Banujte me slobodno, ali neću promijeniti potpis iz principa.

P.S. A to za navijače ti je niđe veze, imam i ja u porodici navijača košpicara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.