NK Zvijezda Gradačac

elvis j
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la elvis j » 20 dec 2010, 15:02

husein veličanstveni je napisao/la:Čuo sam da je Jović zabranio da se dovode igrači dok on ne dođe u Gradačac (samo što ovo ne paše cvijišu, jer mu je ovaj tako dohako) i da se igrač može dovesti samo ako ga on vidi i kaže svoje mišljenje o njemu. U srijedu bi trebao doći jedan dobar igrač (dobio je Jovićev blagoslov) da stavi svoj potpis na ugovor. Iz razumljivih razloga ne mogu reći o kojem se igraču radi, osim što je stvarno dobar i da je rasturao našu desnu stranu kada je igrao jesenas protiv nas. Igra za ekipu koju smo mi jedva pobijedili.
Radis u Zvijezdi i tako pises protiv svoga direktora,sramota,mazes mu oci na stadionu,budi direktan pa mu reci da ga ne simpatises,seljaci jedni,kukavice,ufff..Da sam na njegovom mijestu sve bi vas razrijesio ne bi ni pricao sa vama,niste njegov rang,nikako,mozete samo gledati na tv :mrgreen: ono sto je on dozivio,umjesto da budete ponosni na njega,Esu,Mrkija...vi pljujete po legendama grada, zavidluk je uvijek postojao,ali u ovakoj mjeri nikada

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 20 dec 2010, 15:11

elvis j je napisao/la:
husein veličanstveni je napisao/la:Čuo sam da je Jović zabranio da se dovode igrači dok on ne dođe u Gradačac (samo što ovo ne paše cvijišu, jer mu je ovaj tako dohako) i da se igrač može dovesti samo ako ga on vidi i kaže svoje mišljenje o njemu. U srijedu bi trebao doći jedan dobar igrač (dobio je Jovićev blagoslov) da stavi svoj potpis na ugovor. Iz razumljivih razloga ne mogu reći o kojem se igraču radi, osim što je stvarno dobar i da je rasturao našu desnu stranu kada je igrao jesenas protiv nas. Igra za ekipu koju smo mi jedva pobijedili.
Radis u Zvijezdi i tako pises protiv svoga direktora,sramota,mazes mu oci na stadionu,budi direktan pa mu reci da ga ne simpatises,seljaci jedni,kukavice,ufff..Da sam na njegovom mijestu sve bi vas razrijesio ne bi ni pricao sa vama,niste njegov rang,nikako,mozete samo gledati na tv :mrgreen: ono sto je on dozivio,umjesto da budete ponosni na njega,Esu,Mrkija...vi pljujete po legendama grada, zavidluk je uvijek postojao,ali u ovakoj mjeri nikada
Elvise jesi li ti na kakvim drogama :o , prvo ne radim u zvijezdi a drugo gdje ti vidiš ovdje ikakve antipatije. Ako misliš na cvijiša pogrešno si protumačio rečenicu. Pa vidiš li ti bolan da se na osnovu ovog što sam napisao vidi da Jović hoće da je on glavni. To sam čuo od čovjeka kome se može vjerovati.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 20 dec 2010, 15:34

Neko gore pomenu Mrkija.Ja se kao djecak sjecam njegove igre za Sarajevo u bivsoj Jugi.Neki dan ga gledam na poligonu kako barata sa loptom i poducava djecicu.Vidi se da je majstor.Da li on trenira koga. Mislim da je idealan da radi sa djecom.Ipak je on igrao u bivsoj Jugi i vidi se talenat i da mu se djeca dive.Znam ga onako izvidjenja i ne znam sta on i u Zvijezdi misle o tome.

skituljac
Kontakt:

Post Postao/la skituljac » 20 dec 2010, 17:31

elvis j je napisao/la:
Volis ga,ha?Njegov si rang?Divis mu se?Gledas ga preko TV ili ti i u kucu ulazi?Divno

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 20 dec 2010, 19:26

Nažalost mrki je imao svoju sansu u Zvijezdi iskreno nije nešto baš iskoristio. **** nam je mater, sestre itd...
Eh možda je sada došao do pameti kako luta po gradu nikad se nezna.? Mada bih mu ja dao neki mandat od par mjeseci da vodi neku omladinsku selekciju..

elvis j
Kontakt:

Post Postao/la elvis j » 20 dec 2010, 22:26

husein veličanstveni je napisao/la:
elvis j je napisao/la:
Elvise jesi li ti na kakvim drogama :o , prvo ne radim u zvijezdi a drugo gdje ti vidiš ovdje ikakve antipatije. Ako misliš na cvijiša pogrešno si protumačio rečenicu. Pa vidiš li ti bolan da se na osnovu ovog što sam napisao vidi da Jović hoće da je on glavni. To sam čuo od čovjeka kome se može vjerovati.
Na lakim druze,za razliku od tebe.Za novost Mirza Mesic iz Rudara Velenje je danas bio sa direktorom,kako to niko nije napisao.Je li neko ovdje lud ili pisu se gluposti Mirza i Cvis hodaju po gradu ,niko nista ne pise o tome:? :? :? :mrgreen:

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 20 dec 2010, 22:32

Skoro sam vidio Edina Džeku u Sarajevu. Sigurno se vraća u Želju. :mrgreen: :mrgreen:
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

skituljac
Kontakt:

Post Postao/la skituljac » 20 dec 2010, 23:17

Sto bi nam Mirza Mesic bio pojacanje...aman.Ma ima taj covjek njuh za dovest igraca,ima.
Cuj Mirza Mesic :lol:

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 21 dec 2010, 00:11

Aman koga sam danas sve vidio da hoda po gradu, rekao bih vam ja to ali ne smijem :D
Još kada bi znali sa kime će sve hodat po gradu, i to bi vam rekao ali ne smijem. Neka eto čut će se za 3-4 mjeseca :mrgreen:

Evo jedne prave priče :D : rekao Jović da mu je potreban samo jedan igrač, kaže ima sve potrebne igrače već , samo im treba zamjenit mjesta i to je to :)
Dragon Town

zmaj gradacac
Kontakt:

Post Postao/la zmaj gradacac » 21 dec 2010, 00:17

ljudi ban ko sve nehoda po gradi neki dan sam i vidio savica..!!! :D

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 21 dec 2010, 09:08

i ja sam sinoć hodo po gradu, jel neko vidio možda :D

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 21 dec 2010, 15:29

Za sada su najblizi Zvijezdi Stokic i Djelmic,info od onih koji pregovaraju.Od Dudica najvjerovatnije nema nista.

don_dragons
Kontakt:

Post Postao/la don_dragons » 21 dec 2010, 21:42

to sto se pirca da tih igraci setaju po gradu savic je ozenjen iz gradacca,vasilic se prije par mjeseci ozenio nasom iz gradaccca a isto bio je u gradu i brka a svi naravno znamo da je on rodom iz pelagiceva...pa tak da je to navedenim igracima kao izlet...a sto se tice Djelmica iz drine mislim da se tako zove nije neki igrac i poslije dobrog poteza s trenerom mislim da ce opet igracki kadar bit los jer se jos s jednim pregovara iz madjarske al 3 liga tak po ovome do sada netrebamo ocekivat neka kvalitetna pojacanja....ponavlja se stara prica
"samo za tebe znam"

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 21 dec 2010, 21:55

U Zvijezdi uvijek ista prica pred prelazni rok.Tresla se gora , rodio se mis.Govori se o velikim imenima a na kraju dođu igraci iz trece mađarske i trece austrijske lige.Djelmic i Stokic su solidni igraci ali to nisu igraci koji mogu napraviti prevagu na terenu.Od svih najavljivanih pojacanja na kraju ako dođe jedan najavljivani bice dobro.Najvise bi volio da dođe Dudic,njemu jos nisu u Varazdinu isplatili dug tako da je moguce da u ova 2-3 dana napusti Varazdin ako ga ne isplate.

Palermo

Post Postao/la Palermo » 21 dec 2010, 22:32

Sto bih volio da ispadnete pa da se konacno spustite tamo gdje vam je mjesto, dovodite ovog, dovodite onog, a najvjerovatnije necete dovesti nikog jer ko ce normalan doci u klub iz kojeg se ne moze prodati van, a svi znamo da je cilj inostranstvo.... realno iole bolji fudbaler ce prije otici u Slobodu jer je ona ime za taj kanton, a vi ste ipak za trece lige.. brat bratu....

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 21 dec 2010, 22:40

Palermo,tvoja pusta zelja ce ti naskodit zdravlju.Mi smo za Slobodu kao i mnoge druge po financijama,kulturi,posjecenosti,civilizaciji...vec inostranstvo.

Palermo

Post Postao/la Palermo » 21 dec 2010, 22:46

zvjezdas je napisao/la:Palermo,tvoja pusta zelja ce ti naskodit zdravlju.Mi smo za Slobodu kao i mnoge druge po financijama,kulturi,posjecenosti,civilizaciji...vec inostranstvo.
Sanjas prijatelju, probudi se.... sjetit ces se ovih rijeci za godinu, dvije kad budete padali na realan nivo, u stvari vi ste visoko samo u glavama ali po vasu zalost vi nikada necete moci da dokucite sta je civilizacija, bas kao i Modrica, razna Orasja, Posusja i slicnoooo....

Pozdrav i sjeti se kad shvatis da ste u stvari obicna nula kojoj su treger stegli snasilu oko struka da povecaju cifru, ali od govana se ne pravi pita, prijatelju moj kazem jos jednom Sloboda je za vas Real (govorim o tom podneblju, a Tuzla Madrid) :D :mrgreen:

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 21 dec 2010, 22:51

Ma bravo palermo, prvi tvoji postovi posvećeni Zvijezdi. Dobro došao na našu temu, vidim da pratiš Zvijezdu i samo nastavi ;) Za koju godinu ćeš je možda i zavolit :mrgreen:
Dragon Town

Palermo

Post Postao/la Palermo » 21 dec 2010, 22:54

zmaj_Bosne je napisao/la:Ma bravo palermo, prvi tvoji postovi posvećeni Zvijezdi. Dobro došao na našu temu, vidim da pratiš Zvijezdu i samo nastavi ;) Za koju godinu ćeš je možda i zavolit :mrgreen:
ma kakva zvijezda :lol: , samo sam cuo da vam je i Martin Palermo odlucio doci, odnosno zavrsiti karijeru u zvijezdi :mrgreen: kaze hoce da dodje u civilizaciju i da se naklepa para za mirnu penziju :lol:

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 21 dec 2010, 22:58

Ti ocigledno nemas pojma o privrednoj,kulturoloskoj i ekonomskoj moci Gradacca.U nasoj siromasnoj zemlji ime iz proslosti bez kinte u sadasnjosti su samo rijeci od kojih se ne zivi.U BiH je malo ovako malih opstina koja imaju tri PL.odbojka,fudbal i rukomet i jedan prvoligas.Ko to moze isfinansirati. Mi mozemo,a ti navedi jos nekog.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.