BosniaBoston je napisao/la: ↑19 okt 2020, 13:46Carsija je najljepsi i historijski najznacajniji dio grada pasha, to svi znaju. Vise sam mislio na odvratni carsijski mentalitet![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
BosniaBoston je napisao/la: ↑19 okt 2020, 13:46Carsija je najljepsi i historijski najznacajniji dio grada pasha, to svi znaju. Vise sam mislio na odvratni carsijski mentalitet![]()
Znaci fine sanse da Velez dobije ovaj mec. Kad je pao Zrinjski past ce i taj klub sto vam dolazi ma megdan. Samo da ne bude visoki presingnekoIzMostara je napisao/la: ↑19 okt 2020, 13:45Steven11 je napisao/la: ↑19 okt 2020, 13:03Hajmo malo o footballu![]()
1) Kakva su ocekivanja za mec u Mostaru? Ima li ko da ne igra od vaznih igraca?
Vracaju nam se Brandao i Zeljkovic, ozljedenih novih nemamo osim onih na koje nismo racunali vec duze vrijeme. Nadam se da nece biti dodatnih povreda i kartona u srijedu, ako se bude igralo.
Vidjelo se prije rata da imate vise navijaca po utakmicama i broju clanskihdejavu je napisao/la: ↑19 okt 2020, 13:46
"Na silu te odvedu, dođu kući i hapse", priča Osim, kako je svojevremeno tadašnja vlast 'oskrnavila' igrački sastav Željezničara.
"To raji smeta. Sve što je na silu – smeta. Automatski Željo dobija navijače. Raja ne voli silu, ne voli prepotenciju. Uvijek smo imali više navijača jer je Sarajevo predstavljalo vlast. I dan - danas je tako, nažalost.
Zato raja voli prevare i marifetluke. Jos ako ovaj vrli govornik im pokaze kako se to radi a da te uhvate, idealu nema limita.dejavu je napisao/la: ↑19 okt 2020, 13:46ograniceni 1946 i njihovo tumacenjeStroj1946 je napisao/la: ↑19 okt 2020, 13:41Carsija je epicentar u Sarajevu, uvijek bila i biceBosniaBoston je napisao/la: ↑19 okt 2020, 13:39
Ko sto bi rekao bakir “Ja,i”? Jel to Čaršija simbol najfinijih moralnih vrijednosti, vrhunske kulture i obrazovanja![]()
![]()
https://sportsport.ba/fudbal/quotsaraje ... uot/144104
"Na silu te odvedu, dođu kući i hapse", priča Osim, kako je svojevremeno tadašnja vlast 'oskrnavila' igrački sastav Željezničara.
"To raji smeta. Sve što je na silu – smeta. Automatski Željo dobija navijače. Raja ne voli silu, ne voli prepotenciju. Uvijek smo imali više navijača jer je Sarajevo predstavljalo vlast. I dan - danas je tako, nažalost.
Optimista jesam, al vidicemo. Korona uzima maha, do subote je daleko, ko zna u kakvim sastavima cemo docekati derbiSteven11 je napisao/la: ↑19 okt 2020, 13:49Znaci fine sanse da Velez dobije ovaj mec. Kad je pao Zrinjski past ce i taj klub sto vam dolazi ma megdan. Samo da ne bude visoki presingnekoIzMostara je napisao/la: ↑19 okt 2020, 13:45Steven11 je napisao/la: ↑19 okt 2020, 13:03Hajmo malo o footballu![]()
1) Kakva su ocekivanja za mec u Mostaru? Ima li ko da ne igra od vaznih igraca?
Vracaju nam se Brandao i Zeljkovic, ozljedenih novih nemamo osim onih na koje nismo racunali vec duze vrijeme. Nadam se da nece biti dodatnih povreda i kartona u srijedu, ako se bude igralo.
![]()
Da, i to je nazalost moguce...al eto uzet cemo da je sve ok, vjerujem da cete ih dobiti, sa poukom iz proslog meca i onih gresaka.nekoIzMostara je napisao/la: ↑19 okt 2020, 13:53Optimista jesam, al vidicemo. Korona uzima maha, do subote je daleko, ko zna u kakvim sastavima cemo docekati derbi
Steven11 je napisao/la: ↑19 okt 2020, 13:55Da, i to je nazalost moguce...al eto uzet cemo da je sve ok, vjerujem da cete ih dobiti, sa poukom iz proslog meca i onih gresaka.nekoIzMostara je napisao/la: ↑19 okt 2020, 13:53Optimista jesam, al vidicemo. Korona uzima maha, do subote je daleko, ko zna u kakvim sastavima cemo docekati derbi
Meni je Travnik uvijek bio vrh gostovanjeHeraklitMracni je napisao/la: ↑19 okt 2020, 12:21Ako mislis samo za premijer ligu opet nije tacno , Otoka ? A drugi gradovi tipa Breza , Konjic ,Kakanj , pa i protiv Mladosti se moze lije gledati sa druge strane u bordo dresu....
Danas zeljo predstavlja vlast, neobrazovanu, neuku i korumpiranuStroj1946 je napisao/la: ↑19 okt 2020, 13:51Vidjelo se prije rata da imate vise navijaca po utakmicama i broju clanskihdejavu je napisao/la: ↑19 okt 2020, 13:46
"To raji smeta. Sve što je na silu – smeta. Automatski Željo dobija navijače. Raja ne voli silu, ne voli prepotenciju. Uvijek smo imali više navijača jer je Sarajevo predstavljalo vlast. I dan - danas je tako, nažalost.![]()
Mitomanija i kompleksi su uvijek bili sastavni dio plave filozofije![]()
hahahahaha kakav licemjer uzima sebi kao relevantnu izjavu Osima gdje usput CARSIJU spominje kao VLAST a ne kao geografski pojam i tako godinama izvlace iz konteksta ograniceni 1946..ali ne odgovara mu naravno ovo gore navedeno sto je u istom intervju rekaoStroj1946 je napisao/la: ↑19 okt 2020, 13:51Vidjelo se prije rata da imate vise navijaca po utakmicama i broju clanskihdejavu je napisao/la: ↑19 okt 2020, 13:46
"To raji smeta. Sve što je na silu – smeta. Automatski Željo dobija navijače. Raja ne voli silu, ne voli prepotenciju. Uvijek smo imali više navijača jer je Sarajevo predstavljalo vlast. I dan - danas je tako, nažalost.![]()
Kako misli dosljaci? Pa otac mu je rodjen u Kiseljaku pa preselio u Sarajevo hahahahahaahdejavu je napisao/la: ↑19 okt 2020, 14:03hahahahaha kakav licemjer uzima sebi kao relevantnu izjavu Osima gdje usput CARSIJU spominje kao VLAST a ne kao geografski pojam i tako godinama izvlace iz konteksta ograniceni 1946..ali ne odgovara mu naravno ovo gore navedeno sto je u istom intervju rekaoStroj1946 je napisao/la: ↑19 okt 2020, 13:51Vidjelo se prije rata da imate vise navijaca po utakmicama i broju clanskihdejavu je napisao/la: ↑19 okt 2020, 13:46
![]()
Dokoljenko, ko dokoljenko... Pisaju ga svi koji su zeljeliBbake je napisao/la: ↑19 okt 2020, 13:10Pitari: Rođeni, ako može da odgodimo utakmicu jer igramo u evropi za četiri dana, pa da se ne umorimo, a odigramo meč kad nam bude odgovaralo a vama ne.
Rođeni: Naravno da ne može.
Pitari: Rođeni vi ste smradovi, kako vas nije stid, e neka vas je Borac pokrao znaš kako nam je drago.
___
Široki: Pitari, imamo samo 13 igrača, od toga pet kadeta, možemo li odgoditi meč?
Pitari: Nema šanse, zašto da odgađamo, pravila su jasna.
___
Dno dna licemjerja!![]()
Tacno. To se odnosi na malo ''opasnija gostovanja''. Nece niko MDK racunat. Na tusnju jednom pod bundom prepoznali dres nema jaro ni 5 ni 6 odmah hoce opkolit udarat..fataj se noge i ****..kud neki starci od 50 60 kolo vode..
Mislim teško, Bobić je i dalje no1. Znam da je bilo planirano da Veca brani protiv Sirokog ali izgleda ce se to odgoditi.
Obzirom da je kod nas sve tako kako jest nista me ne bi iznenadilo (i da se odgode utakmice) jer kod nas ni u čemu nema principa, nego sve zavisi od toga ko je u pitanju. Nisam bio protiv odgađanja utakmica, ali kada u prošlosti nisu bile odgođene zbog nekih klubova ne trebaju se odgađati niti u budućnosti zbog nekih drugih. Treba se samo sjetiti početka prvenstva kada je Mladost tražila da se odgode prva dva kola jer nisu prošli pripreme zato što su gotovo svi igrači bili u karantinu (njih 22 sa članovima kolektiva), naravno nisu odgođena i ne trebaju se niti u budućnosti odgađati. Radije prekinite prvenstvo i ćao...
Plitki, čitaj:Bbake je napisao/la: ↑19 okt 2020, 13:10Pitari: Rođeni, ako može da odgodimo utakmicu jer igramo u evropi za četiri dana, pa da se ne umorimo, a odigramo meč kad nam bude odgovaralo a vama ne.
Rođeni: Naravno da ne može.
Pitari: Rođeni vi ste smradovi, kako vas nije stid, e neka vas je Borac pokrao znaš kako nam je drago.
___
Široki: Pitari, imamo samo 13 igrača, od toga pet kadeta, možemo li odgoditi meč?
Pitari: Nema šanse, zašto da odgađamo, pravila su jasna.
___
Dno dna licemjerja!![]()
Prema trenutnom stanju jesmo. Za razliku od one prve utakmice tu bi trebali biti Veselinovic, Alispahic, E. Zec, spremniji Stilic s obzirom da je onda igrao sa napuknutim prstom i usao nekad u drugom i Vrhovac jer tad nije ni bio nas igrac. Upitnici su Bojo i Asim. Treniraju mislim normalno, ali do Osima je hoce li ih povesti. Doduse, ima jos do utakmice. Daleko je subota ili nedjelja kad se vec igra.fudbalfudbal je napisao/la: ↑19 okt 2020, 15:26Mislim teško, Bobić je i dalje no1. Znam da je bilo planirano da Veca brani protiv Sirokog ali izgleda ce se to odgoditi.
Da odgovorim nemamo povrijeđenih osim Behrama i Hasanovica od pocetka sezone i Konstantin novi stoper također odavno (od Mladosti).
Također, vracaju nam se dva bitna igrača Brandao i Zeljković, ocisceni od kartona. Anđušić i Radović su prije Slobode imali malih problema, za sada je i to ok, u punom su pogonu.
Edit: Jeste li vi full?
Mislim da ćemo mi opet izaći na presing protiv vas ali sa zadnjim veznim - Zeljkovićem. Samo tako mozemo sakriti rupe u zadnjoj liniji, a Zeljković bi trebao biti flaster za Štilića.LjoZee je napisao/la: ↑19 okt 2020, 16:08Prema trenutnom stanju jesmo. Za razliku od one prve utakmice tu bi trebali biti Veselinovic, Alispahic, E. Zec, spremniji Stilic s obzirom da je onda igrao sa napuknutim prstom i usao nekad u drugom i Vrhovac jer tad nije ni bio nas igrac. Upitnici su Bojo i Asim. Treniraju mislim normalno, ali do Osima je hoce li ih povesti. Doduse, ima jos do utakmice. Daleko je subota ili nedjelja kad se vec igra.fudbalfudbal je napisao/la: ↑19 okt 2020, 15:26Mislim teško, Bobić je i dalje no1. Znam da je bilo planirano da Veca brani protiv Sirokog ali izgleda ce se to odgoditi.
Da odgovorim nemamo povrijeđenih osim Behrama i Hasanovica od pocetka sezone i Konstantin novi stoper također odavno (od Mladosti).
Također, vracaju nam se dva bitna igrača Brandao i Zeljković, ocisceni od kartona. Anđušić i Radović su prije Slobode imali malih problema, za sada je i to ok, u punom su pogonu.
Edit: Jeste li vi full?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.