Zinedin moze samo ubiti KLUPU

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Igra momak spica za Rudar, pratim ja ne sekiraj seGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 okt 2020, 12:58Prati malo, Dervisagic je lijevo krilo a ne spic...
Može se dovesti, ali ne može igrati. Isto kao Benko i Bilbija.
Ozbiljno?Ma da idalje mislim da ce tesko do prvog tima, iako nije nemoguceAduka87 je napisao/la: ↑19 okt 2020, 13:10Igra momak spica za Rudar, pratim ja ne sekiraj seGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 okt 2020, 12:58Prati malo, Dervisagic je lijevo krilo a ne spic...
Pa to, nemozes ga registrovati koji ce ti klinac,da mu dajes platu pola godine dok ne stekne pravo nastupa,a imao je sansu da dodje sad i vec da ima utakmica u našem dresu.Glupan jeb.ali ga Turci,obrlatili ga fol dosli novi ljudi u upravu bit ce para kad ono isto ko i prije tih,nema love.Sad cuclaj kur.ac pola godine.
Hahaah Ja djece sto se iglaju hahaahha
Nije on taj kalibar da ga se ceka ako hoce nek ceka on nas.
zundo je admin
Kakvo je to nepostovanje prema mome liku i djelu?
Znao sam Allaha mi...ElCartel11 je napisao/la: ↑19 okt 2020, 14:20Evo jedan igrač Širokog danas ima visoku temperaturu a igrao je protiv nas.
Dobro odigrao, s obzirom da nema kontinuitet igara i da ulazi zadnjih 10-15 minuta. Sad da je to bilo nešto 'wow', nije, barem meni. Usporava dosta igru, potrošač je šansi, ali dobro, kao joker s klupe je odličan, u više segmenata. Od svlačionice, atmosfere, pozitivne energije, iskustva i ljubavi prema Klubu, do toga da na terenu može dosta pretrčati i pridonijeti. Nije za prve postave, to je fakt, ali za nekih 20-30 minuta, odlična varijanta.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Anpa, ErosViverosViv, Goalgetter, Google Adsense [Bot], mnon46, napoleon72, Posejdon, Proximic, r3m1, riki46, senad82, svabonja i 92 gosta.