Male ekipe slave pobjede i nerjesena, a velike titule.
Kad ono samo sebe stavi u rang male ekipe, ko smo mi da ih korigujemo

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Velež je dobar kući pravo. Dabogda, ali eto. Jedino da nam se sklone kao vama prošle godine.ElCartel11 je napisao/la: ↑19 okt 2020, 11:42Hoce li Velezovci sad pruziti barem malo bolji otpor, da ih kone ne rijese za 20min kao u prvoj tekmi?
Mi smo toliko jaki da kad dobijemo nekoga, toliku nemoc pokazu da djeluje kao da su nas pustiliSudoHusika je napisao/la: ↑19 okt 2020, 11:45Velež je dobar kući pravo. Dabogda, ali eto. Jedino da nam se sklone kao vama prošle godine.ElCartel11 je napisao/la: ↑19 okt 2020, 11:42Hoce li Velezovci sad pruziti barem malo bolji otpor, da ih kone ne rijese za 20min kao u prvoj tekmi?![]()
Vas manjak zivotnog i forumskog iskustva je svaki dan iznova zapanjujuci....killafrommanilla je napisao/la: ↑19 okt 2020, 11:55kad god pomislim da su denchi i feniks vrh gluposti foruma, zip odluci da se javi kao veliki navijac sarajeva koji ne zna prepoznati bb na slici![]()
Mucenik spava na forumu, samo to i imaš, urnebesan likDenchi je napisao/la: ↑19 okt 2020, 11:59Vas manjak zivotnog i forumskog iskustva je svaki dan iznova zapanjujuci....killafrommanilla je napisao/la: ↑19 okt 2020, 11:55kad god pomislim da su denchi i feniks vrh gluposti foruma, zip odluci da se javi kao veliki navijac sarajeva koji ne zna prepoznati bb na slici![]()
Mi smo smirujuci faktor na ovom forumu...
Ako mislis samo za premijer ligu opet nije tacno , Otoka ? A drugi gradovi tipa Breza , Konjic ,Kakanj , pa i protiv Mladosti se moze lije gledati sa druge strane u bordo dresu....
Mi uzeli njih, vi nas a oni vas, i to sve u 3 kolaSudoHusika je napisao/la: ↑19 okt 2020, 11:55Ozbiljno. Prošle godine ste ih kao uzeli u Mostaru, da bi fasovali od nas za 7 dana. Ofirno je baš bilo. To je kada ste još bili u dobrim odnosima.
A Rođeni su baš dobri kući ove sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.