Bandić nam je dosad sudio 2 puta, dobili smo Travnik 4-0 i Metalleghe 0-2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Stavio si Antoni Bandic pa sam te citirao
Valjda Antonio
Hee kakve su ove novije generacije, u moj i @tm01hzneov vakat bila su pravo fina imena.
Prosle god su nas uzeli oba derbija pa nismo titulu izgubili tako da stavljati toliki epitet na derbi da nesto odlucuje puno ne treba a jos dosta igre do kraja samo sebe gledat i lagano tekmu po tekmuAmca007 je napisao/la: ↑19 okt 2020, 10:52I dalje treba podsjetit da nismo jos prvi, jer komsije imaju 2 utakmice manje, tj ako nas dobiju oni su prvi. I dalje mislim da su nam oni uz Zrinjski najveci konkurenti. Vjerovatno ce se njihov pad desiti u ovom sad gustom rasporedu, tako da se sad namece cinjenica da je predstojeci derbi najbitnija utakmica sezone, gdje bi napravili ogromnu razliku, koju vjerovatno konkurenti nebi stigli..
+1samoSA je napisao/la: ↑19 okt 2020, 11:13Prosle god su nas uzeli oba derbija pa nismo titulu izgubili tako da stavljati toliki epitet na derbi da nesto odlucuje puno ne treba a jos dosta igre do kraja samo sebe gledat i lagano tekmu po tekmuAmca007 je napisao/la: ↑19 okt 2020, 10:52I dalje treba podsjetit da nismo jos prvi, jer komsije imaju 2 utakmice manje, tj ako nas dobiju oni su prvi. I dalje mislim da su nam oni uz Zrinjski najveci konkurenti. Vjerovatno ce se njihov pad desiti u ovom sad gustom rasporedu, tako da se sad namece cinjenica da je predstojeci derbi najbitnija utakmica sezone, gdje bi napravili ogromnu razliku, koju vjerovatno konkurenti nebi stigli..
Okacio pištu o klin nakon prosle sezone.
Sta je ono on zajhebo? Nesto je krupno bilo
Onaj penal Zrinjskog u Bijeljini koji im je značio titulu kad smo želju otresli na Koševu
Ma ja, znam da je nesto sitno bilo
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, atomskaNavika, bordobijelisampion, Galantni, Haksss, napoleon72, nedimmmm1337 i 73 gosta.