Kvalifikacije za Eurobasket 2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2021
Izabrani smo za domaćina kvalifikacionog turnira naše grupe za Eurobasket.
No, selektora Vedrana Bosnića i ostale članove našeg nacionalnog tima mogla bi obradovati još jedna informacija. Kako nezvanično saznajemo, Jusuf Nurkić je čelnicima Košarkaškog saveza BiH poručio kako ima želju da nastupa za reprezentaciju u pomenutim mečevima!
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Kad bi igrali Gordić i Roberson ili bar jedan od njih dvojice, uz Nurkića i ove ostale momke to je već respektabilna ekipa.Zundo je napisao/la: ↑18 okt 2020, 11:24No, selektora Vedrana Bosnića i ostale članove našeg nacionalnog tima mogla bi obradovati još jedna informacija. Kako nezvanično saznajemo, Jusuf Nurkić je čelnicima Košarkaškog saveza BiH poručio kako ima želju da nastupa za reprezentaciju u pomenutim mečevima!
Zadnja izmjena: MrPink, dana/u 19 okt 2020, 09:37, ukupno mijenjano 1 put.
Joj Juke jest lud
realno da igra sa 50% snage i 20-25minuta, izdominirao bi ovu nejac. ne znam smije li od NBA, kakavi su propisi...ali sto se tice Portlanda mislim da oni nisu u situaciji da treniraju strogocu na njemu, vec mu stavise moraju povladjivati...dali su mu prejedan ugovor u odnosu na to koliko im znaci(na stranu nesretna povreda kasnije)...i ako mogu poboljsat startnu poziciju prilikom potpisivanja narednog ugovora, moraju mu gledat kroz prste na ovakve zahtjeve, ako to igraca ispunjava.
naravno da uvijek postoji rizik od povrede, ali moze se povrijedit i na treningu Portlanda ako je sudjeno

realno da igra sa 50% snage i 20-25minuta, izdominirao bi ovu nejac. ne znam smije li od NBA, kakavi su propisi...ali sto se tice Portlanda mislim da oni nisu u situaciji da treniraju strogocu na njemu, vec mu stavise moraju povladjivati...dali su mu prejedan ugovor u odnosu na to koliko im znaci(na stranu nesretna povreda kasnije)...i ako mogu poboljsat startnu poziciju prilikom potpisivanja narednog ugovora, moraju mu gledat kroz prste na ovakve zahtjeve, ako to igraca ispunjava.
naravno da uvijek postoji rizik od povrede, ali moze se povrijedit i na treningu Portlanda ako je sudjeno
Da, a mozda ako dozvole Nurkicu mogli bi dozvolit i Dzananu, naravno ako on bude htio igrat. Uz ovu dvojicu koje si gore pomenuo+onaj sa koledza mogli bi se fini rezultati ostvarit u ovom prozoru.MrPink je napisao/la: ↑18 okt 2020, 14:04Kad bi igrali Gordić i Robinson ili bar jedan od njih dvojice, uz Nurkića i ove ostale momke to je već respektabilna ekipa.Zundo je napisao/la: ↑18 okt 2020, 11:24No, selektora Vedrana Bosnića i ostale članove našeg nacionalnog tima mogla bi obradovati još jedna informacija. Kako nezvanično saznajemo, Jusuf Nurkić je čelnicima Košarkaškog saveza BiH poručio kako ima želju da nastupa za reprezentaciju u pomenutim mečevima!
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
s kojim repkama igramo?
-
- Kontakt:
U svijetu nema ako je sudjeno , samo kod nas ide ako je sudjeno bit ce , Jusuf je prespreman i jos ce mu dobro doci ove utakmice.. Nego kad se igra ?AirRamiz je napisao/la: ↑18 okt 2020, 14:48Joj Juke jest lud![]()
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
od 23. do 30.-tog novembraHeraklitMracni je napisao/la: ↑19 okt 2020, 11:36U svijetu nema ako je sudjeno , samo kod nas ide ako je sudjeno bit ce , Jusuf je prespreman i jos ce mu dobro doci ove utakmice.. Nego kad se igra ?AirRamiz je napisao/la: ↑18 okt 2020, 14:48Joj Juke jest lud![]()

Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Čolan otklonio dileme: Nurkić želi igrati u kvalifikacijama za Eurobasket
- Nurkić ima želju i hoće igra. On je razgovarao sa direktorom Samirom Avdićem i ako bude šanse i prilike on će vrlo rado igrati. On je nama rekao da želi i da za njega u tom pogledu nema dileme. Ipak, postoje određena pravila za igrače iz NBA lige koja će se svakako morati ispoštovati - rekao je generalni sekretar KSBiH.
Drugi bh. košarkaš iz najjače lige na svijetu, Džanan Musa, kako nezvanično saznajemo, neće biti u mogućnosti da se stavi na raspolaganje selektoru ovoga puta. On bi se 15. novembra trebao vratiti u Sjedinjene Američke Države.
- Nurkić ima želju i hoće igra. On je razgovarao sa direktorom Samirom Avdićem i ako bude šanse i prilike on će vrlo rado igrati. On je nama rekao da želi i da za njega u tom pogledu nema dileme. Ipak, postoje određena pravila za igrače iz NBA lige koja će se svakako morati ispoštovati - rekao je generalni sekretar KSBiH.
Drugi bh. košarkaš iz najjače lige na svijetu, Džanan Musa, kako nezvanično saznajemo, neće biti u mogućnosti da se stavi na raspolaganje selektoru ovoga puta. On bi se 15. novembra trebao vratiti u Sjedinjene Američke Države.
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Garza ne može igrati ili?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
s kim igramo?
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
hvala,mozda i latvijcima dodje bertans iz nba
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
neka dode da upoznao velikog Adina Vrabca, ako ga potrefi sreca dobit ce i sliku

1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Treba zvat Muhameda PasalicaInatSilniBosanski je napisao/la: ↑19 okt 2020, 16:01neka dode da upoznao velikog Adina Vrabca, ako ga potrefi sreca dobit ce i sliku![]()
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Sta je sa Garzom?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
ide covjek posljednju godinu na faxu...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
ne znam sto to radi od sebe ionako je vec sad "prestar" on ima problem u glavi, mora se odluciti da li zeli biti kosarkas ili ne, stalno istice to da se nikad nije zelio baviti kosarkom mora se deklarisati vec jednom gubi lik vrijeme
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 24 gosta.