Ne znam sta se ocekivalo da uradi nakon cetiri kola? Izbaci Petersena iz sastava koji godinama drzi svojim golovima Freiburg u Bundesligi? Na Demirovicu je da se dobro oznoji da se izbori poziciju u napadu. Streich je vec naveo da Demirovic mora jos raditi da bi dobio vecu minutazu, po meni ako iko zna raditi sa mladim igracima onda je to on, sansu ce dobiti siguno. Smatram da je naprosto bezsmisleno nakon 4 kola vec momku prognozirati da nece nista napraviti ove sezone.
Ermedin Demirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Ermedin Demirović
Petersen je Freiburgu isto što i Lewandowski Bayernu i nije niko očekivao da će Petersen biti ugrožen od strane Demirovića, ali ovaj Lucas Holera je panjina 83 utakmice za Freiburg i 13 golova. Opet ponavljam, to nije napadačka statistika nego štoperska. Hans Jorg Butt je imo bolju statistiku kao golman u Bundesligi od tog Holera. Strahota kome čovjek daje prednost prije Demirovića.
Höler ima drugih kvaliteta. Streich je jedan od najpriznatijih trenera u njemačkoj. Kada zasluži dobiće priliku, neće ga sigurno ostaviti na klupi zato sto mu je cejf.
Ispodispod prosjeka cvajta mu kapak ne moze meda u Fruhburgeru hvala lp
Hölera svake sedmice navijaci kritikuju i salju na klupu, rijetko vidis da je neko zadovoljan njegovom igrom, mnogi Demira prizivaju u smislu da mu se ne daju 3 minute za igru nego vise pa vidjet cemo sta ce se razviticoelho41 je napisao/la: ↑18 okt 2020, 21:46Petersen je Freiburgu isto što i Lewandowski Bayernu i nije niko očekivao da će Petersen biti ugrožen od strane Demirovića, ali ovaj Lucas Holera je panjina 83 utakmice za Freiburg i 13 golova. Opet ponavljam, to nije napadačka statistika nego štoperska. Hans Jorg Butt je imo bolju statistiku kao golman u Bundesligi od tog Holera. Strahota kome čovjek daje prednost prije Demirovića.
Tako je, mladog momka nakon 4 kola otpisuju.Goalgetter je napisao/la: ↑18 okt 2020, 21:19Ne znam sta se ocekivalo da uradi nakon cetiri kola? Izbaci Petersena iz sastava koji godinama drzi svojim golovima Freiburg u Bundesligi? Na Demirovicu je da se dobro oznoji da se izbori poziciju u napadu. Streich je vec naveo da Demirovic mora jos raditi da bi dobio vecu minutazu, po meni ako iko zna raditi sa mladim igracima onda je to on, sansu ce dobiti siguno. Smatram da je naprosto bezsmisleno nakon 4 kola vec momku prognozirati da nece nista napraviti ove sezone.
Polako yebo vas, nisu ni Dzeko i Ibisevic odma zapalili Bundesligu. A odgovorno tvrdim da je Ermedin nas najveci talenat na toj poziciji od njih dvojice. Pokazao je jasan potencijal u Svicarskoj, ali 4 najjace lige Europe su daleko ispred ostatka. To je nesto sasvim drugo po tempu, taktici i sirini kvalitetnih igraca i ekipa.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Otprilike ocekivan scenario za sada...mada ocekivao sam da zbog svoje trke, presinga ipak u slicnim utakmicama dobije 15-ak minuta.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Njegovo vrijeme tek dolazi. Ako napravi pola onoga što su napravili Džeko i Ibišević, biti će super.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Iskreno vjerujem da moze napravit karijeru kao Ibisevic. Za nivo Dzeke je potrebno dosta toga, ipak je to bio medju top 10, ako ne 5, centarfora Europe jedno vrijeme.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Ne možeš ovog Höllera na klupi vidjeti da si ćaba lik kako god odigra ima prvu postavu
Sta treba ovaj Höller uradit da ga se izbaci iz prvih 11???
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
To sam i ja mislio napisati, ali onda skužim da je Demirović sa 22 godine u Bundesligi, a Barbarez sa 25 i dalje igrao regionalnu ligu. Znamo šta je kasnije ostvario. Neki igrački sazriju ranije, neki kasnije, ne bih još ništa zaključivao. Vidjet ćemo.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Holer je dobar igrač, pogledajte malo Freiburg, svi su tehnički na visokomm nivou, pogotovo Holer.
Jedino pozitivno iz svega ovoga jeste što će Ermedin sigurno postati tehnički bolji igrač sto mu je trenutno jedna od većih nedostataka.
Jedino pozitivno iz svega ovoga jeste što će Ermedin sigurno postati tehnički bolji igrač sto mu je trenutno jedna od većih nedostataka.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
To je tačno. Brabarez je lutao između druge i treće lige. Zaigrao Bundesku s mislim 25.TopRemove je napisao/la: ↑24 okt 2020, 15:21Zato sam i napisao da mora puno raditi.
To sam i ja mislio napisati, ali onda skužim da je Demirović sa 22 godine u Bundesligi, a Barbarez sa 25 i dalje igrao regionalnu ligu. Znamo šta je kasnije ostvario. Neki igrački sazriju ranije, neki kasnije, ne bih još ništa zaključivao. Vidjet ćemo.
Ima i ekstremnijih primjera. Jamie Vardy recimo. Igrao 5. ligu za Fletwood, a zaigrao Prem sa 27.
Zbog toga sam i rekao da mora puno raditi, ali ne da je i nemoguće.
Trenutno mu Ibišević iz njegovih godina puno bježi.
U francuskoj drugoj je bio baš mala bomba, a u Aachenu je pokazao odmah da ima ono nešto. Svojevremeno jako pametan bio kad je potpisao za Hoffenheim u 2. Bundesligi kao igrač koji je mogao igrati 1.Bundesligu.
Vrijeme će pokazati koliko je Demir pametan.
Ibišević je sa 22 bio u Dijonu, 2. francuskoj ligi i nije bio posebno dobar.
On se ističe tek sa 24-25 godina.
On se ističe tek sa 24-25 godina.
-
- Kontakt:
Ja trenera, pa covjece dadni mu barem 15 min.
Ulaze Kinezi 

dogodine u Gosku