FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

ThrillerHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ThrillerHz » 18 okt 2020, 23:52

Ma smijesni ste vala, sta treba sad napast feniksa npr sto ima na avataru šlauf, kakve šlauf ima veze sa FKS, jos kako znamo da to nije šlauf kojim se zaljeva travnjak grbavice???
1946~

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 18 okt 2020, 23:53

ThrillerHz je napisao/la:
18 okt 2020, 23:24
Kad skontam, toliko smo jaki da smo se poceli preser.avati. Bas ne znamo uzivati u svemu ovome.
Pa jest, to me i plaši. Jer će poslije nekog poraza ili loše utakmice nezahvalnici pljuvat po svemu.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 19 okt 2020, 00:00

Eto ga nama hahahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 okt 2020, 00:08

Vrati se Majkle, sve ti je oprošteno.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 19 okt 2020, 00:49

Ja cu samo reci da svaki put kad sam bio uvjeren u pobjedu i da nema šanse da nas uzmu, svaki put sam pojeo ****. Tako da vise ne najavljujem neko kucanje eksera u tabut taman do tad oni sve izgubili..
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 19 okt 2020, 01:04

Aduka87 je napisao/la:
19 okt 2020, 00:00

Eto ga nama hahahaha
Daleko mu kuća bila :stop:
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 19 okt 2020, 01:04

:shhh: Ma svi smo se opekli vise puta. Šteta je sto teren nece biti dobar, jer oranice su prednost za ekipe kao kone.
Ali vjerujem u ove momke i da ce napraviti solidnu bodovnu zalihu nevezano za derbi. Derbi je samo dodatna utakmica koja nosi 3 boda. Vidjeli smo to lani najbolje, kad smo 2x izgubili od njih ali smo na kraju prvaci bili mi.

Tako, da prvo ove 2 utakmice dobiti i onda u derbi uci maksimalno skoncetrisani i nasponovani. Rezultat ne bi smjeo izostati.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 19 okt 2020, 01:16

Polahko ljudi do derbija ima jos 3 utakmice, daleko je derbi.
Derbi treba ignorisati do dana utakmice kao i sve sto pisu portali. Oni ce sve uraditi da nas na bilo koji nacin poljuljaju i prostire pricu mimo terena na sve sto mogu a to su vec na Otoci poceli.
Jedino sto bih ja sad odlucio za derbi jeste da zamijenimo svlacionice da nam ociste nasu jer su vrh u tome.

@alfrednobel nisam ti odgovorio nista na ono neki dan, jednostavno se nisam pronašao u onome sto si pisao.
Reci cu ti samo da furas tudju furku, ne trebaju tebi ove rasprave prvenstveno jer si potpis stavio iz inata. A moj ti je savjet kao i ostalima da se ova glupa rasprava ostavi @skori i @redu jer su oni ovo i zapoceli. A ja i ti mozemo u pp na ovu temu.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 okt 2020, 01:48

Nemamo mi šta raspravljati u PP, a pogotovo ne radi ovakvih gluposti. Potpis je tu čisto radi likova koji ne kontaju zaebanciju i koji se lože na ovako banalne stvari. Isto važi i za avatar. Nikad ga neću skloniti, samo zbog hajvana koji misle da je nešto uvredljivo imati na avataru ili u potpisu jednog Džeku, samo zato što je dijete Želje.
Neka stoji, pogotovo za ove što od foruma prave neku ozbiljnu stvar i sve doživljavaju tako ozbiljno.

Tebi sam rekao šta sam imao, ovih par balavaca i ne doživljavam ozbiljno. Slomiše se spominjajući me, a kako fino pjene zbog potpisa, da čak i sami daju rokove za ukidanje istih ili inače idu sankcije. :rol:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 19 okt 2020, 02:08

Zna li neko, koliko je klubova u evropi trenutno bez poraza, naravno u domacem prvenstvu?
Znam za Zvedu i nas, da li i ima jos neko?
Da se radi o konama, sipale bi vijesti o magicnom Amaru
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 19 okt 2020, 03:16

SedrenikHz je napisao/la:
19 okt 2020, 02:08
Zna li neko, koliko je klubova u evropi trenutno bez poraza, naravno u domacem prvenstvu?
Pa ima ..ja sam na brzinu prelisto neke lige.. ev recimo Italija, doduse jesu samo 4 kola odigrana, Milan, Sasuolo i Juve... U ŠpanijiAt.Madrid al malo nesto odigrano.. Francuska Lil i mislim Rens, Njem RBL, Hrvatska Dinamo... Opet kazem nije toliko kola odgrano.. itd..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 19 okt 2020, 03:17

Neporaženi 20/21 7+ odigranih
FK Sarajevo 8 2 0 23:10 26b
Decic 4 5 0 14:4 17b
Dinamo 6 1 0 21:8 19b
Shamrock Rovers 12 2 0 38:7 38b
S. Tiraspol 13 0 0 39:2 39b
U Craiova 7 0 0 13:3 21b
Shkendija 6 3 0 20:7 21b
Crvena zvezda 10 1 0 35:4 31b
Rangers 9 2 0 26:3 29b
TNS 7 1 0 28:2 22b
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 19 okt 2020, 07:22

bordopoeta je napisao/la:
18 okt 2020, 19:42
Ahmoveliki je napisao/la:
18 okt 2020, 18:01
Hvala lutke bratoveee, nemate pojma koliko znaci!
Veliki ste!

P.S. I moj se rodio u vrijeme utakmice. Ja bio na utakmici Sarajevo-Čelik, utakmica počela u 15,00 a on se rodio u 15,05 (sada davne 1978. god.-) :beba:
A nije bilo mobitela, pa si saznao, poslije utakmice :beba: :clap:

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 19 okt 2020, 07:27

ThrillerHz je napisao/la:
18 okt 2020, 23:52
Ma smijesni ste vala, sta treba sad napast feniksa npr sto ima na avataru šlauf, kakve šlauf ima veze sa FKS, jos kako znamo da to nije šlauf kojim se zaljeva travnjak grbavice???
Ipak mislim da je to šlauf, za zaljevanje plastenika(sudeći po reakcijama) :mrgreen:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 okt 2020, 07:39

Zagor je napisao/la:
19 okt 2020, 03:16
Pa ima ..ja sam na brzinu prelisto neke lige.. ev recimo Italija, doduse jesu samo 4 kola odigrana, Milan, Sasuolo i Juve... U ŠpanijiAt.Madrid al malo nesto odigrano.. Francuska Lil i mislim Rens, Njem RBL, Hrvatska Dinamo... Opet kazem nije toliko kola odgrano.. itd..
Aston Villa i Everton. :rol:

@shofall za mene je ova rasprava davno završena, ja se ne ložim ni na čiji potpis. Stavljajte Mladića u avatar i potpis, yebe mi se. Ionako je ovaj pdf postao debilana i podloga za trollanje. Znamo i ti i ja kako je nekad bilo, dežurna budala je bio legenda Tobe a moglo se nešta pametno pročitat svaki dan. Nije slučajno što je 90% vrhunskih forumaša davno prestalo pisat ovdje. Lavina se pokrenula onda sa raspravama o Husrefu, znamo koliko je prijetnji bilo, ugovorenih belaja i čega sve ne. Radi čega, radi anonimnog foruma? Ko garantuje da ti ili ja nismo prvotimci Želje, Sarajeva, Borca? Ono što moderatori imaju preko IP adrese se uz dobar VPN zaobiđe za 3 sekunde. Možda imam 6 accounta ovdje i svađam se sam sa sobom jer mi je dosadno u životu, ko to zna osim Mortema? Imao sam priliku da upoznam odličnog momka s pdf-a Želje, koji je na forumu mučko đubre kojem bi pola nas ovdje usta razvalilo kakve gadosti piše o nama (zna još par momaka koji su igrali termine o kome je riječ).
Hoću da kažem, prestanite se zamarat glupostima zvanim forum, ima bitnijih stvari u životu od tog ko koga nosi u potpisu ili na avataru.

Derbi ako dobijemo 1:0 bilo bi super, neće bit lahko kako očekujemo. Bagra će se naložit, njima je ovo kao nama Celtic i Budućnost zajedno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 19 okt 2020, 07:44

skoroalen je napisao/la:
19 okt 2020, 07:39
Zagor je napisao/la:
19 okt 2020, 03:16
Aston Villa i Everton. :rol:

@shofall za mene je ova rasprava davno završena, ja se ne ložim ni na čiji potpis. Stavljajte Mladića u avatar i potpis, yebe mi se. Ionako je ovaj pdf postao debilana i podloga za trollanje. Znamo i ti i ja kako je nekad bilo, dežurna budala je bio legenda Tobe a moglo se nešta pametno pročitat svaki dan. Nije slučajno što je 90% vrhunskih forumaša davno prestalo pisat ovdje. Lavina se pokrenula onda sa raspravama o Husrefu, znamo koliko je prijetnji bilo, ugovorenih belaja i čega sve ne. Radi čega, radi anonimnog foruma? Ko garantuje da ti ili ja nismo prvotimci Želje, Sarajeva, Borca? Ono što moderatori imaju preko IP adrese se uz dobar VPN zaobiđe za 3 sekunde. Možda imam 6 accounta ovdje i svađam se sam sa sobom jer mi je dosadno u životu, ko to zna osim Mortema? Imao sam priliku da upoznam odličnog momka s pdf-a Želje, koji je na forumu mučko đubre kojem bi pola nas ovdje usta razvalilo kakve gadosti piše o nama (zna još par momaka koji su igrali termine o kome je riječ).
Hoću da kažem, prestanite se zamarat glupostima zvanim forum, ima bitnijih stvari u životu od tog ko koga nosi u potpisu ili na avataru.

Derbi ako dobijemo 1:0 bilo bi super, neće bit lahko kako očekujemo. Bagra će se naložit, njima je ovo kao nama Celtic i Budućnost zajedno.
Skini potpis plava pi*ko pa nam onda nesto pametuj :mrgreen:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 okt 2020, 07:49

alacious je napisao/la:
19 okt 2020, 07:44

Skini potpis plava pi*ko pa nam onda nesto pametuj :mrgreen:
Dođi pa mi u oči to reci, čekam te danas na Vilsu u pola 6, na šake, bez palica kao prošli put, pichko.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 okt 2020, 08:15

egocentrik je napisao/la:
19 okt 2020, 03:17
Neporaženi 20/21 7+ odigranih
FK Sarajevo 8 2 0 23:10 26b
Decic 4 5 0 14:4 17b
Dinamo 6 1 0 21:8 19b
Shamrock Rovers 12 2 0 38:7 38b
S. Tiraspol 13 0 0 39:2 39b
U Craiova 7 0 0 13:3 21b
Shkendija 6 3 0 20:7 21b
Crvena zvezda 10 1 0 35:4 31b
Rangers 9 2 0 26:3 29b
TNS 7 1 0 28:2 22b
Joj Šerifa :shock:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 okt 2020, 08:36

Vinko je uradio ono sto Husref nikada nije,a to je razmisljao logicki a ne šablonski,..
Pitarsko pucanstvo je odavno prizivalo Oremusa na beku i to je uradjeno,pucanstvo je konstatovalo padove forme Ahmetovica,Serbecica,Salcina,Hodzica i to je Vinko vidjeo logicki i klupirao ih.Dalje pucanstvo je molilo Boga da se Tatar vrati na lijevo krilo gdje igra 100000 puta bolje nego na desnom i to je uradjeno.Znaci sve ono za sta Husref nikada ne bi imao muda sada je uradjeno,a to sve je logicno pucanstvo primjetilo.Pitarsko pucanstvo.
Isto kao sto sada pucanstvo predlaze da se Rahman gurne na spica a iza njega da budu Susic i na DMF Djokanovic i Pejovic.I to bi bilo fenomenalno ako bude Vinko i za to imao muda.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 okt 2020, 08:43

mma_hz je napisao/la:
19 okt 2020, 08:36
Vinko je uradio ono sto Husref nikada nije,a to je razmisljao logicki a ne šablonski,..
Pitarsko pucanstvo je odavno prizivalo Oremusa na beku i to je uradjeno,pucanstvo je konstatovalo padove forme Ahmetovica,Serbecica,Salcina,Hodzica i to je Vinko vidjeo logicki i klupirao ih.Dalje pucanstvo je molilo Boga da se Tatar vrati na lijevo krilo gdje igra 100000 puta bolje nego na desnom i to je uradjeno.Znaci sve ono za sta Husref nikada ne bi imao muda sada je uradjeno,a to sve je logicno pucanstvo primjetilo.Pitarsko pucanstvo.
Isto kao sto sada pucanstvo predlaze da se Rahman gurne na spica a iza njega da budu Susic i na DMF Djokanovic i Pejovic.I to bi bilo fenomenalno ako bude Vinko i za to imao muda.
Al o svemu nabrojanom smo sudili na osnovu viđenog na utakmicama ili poznatog od ranije (Oremuš u Hajduku). Al Rahman nikad nije igrao špica, pitanje je da li je on sam svjestan svojih mogućnosti na špicu. Moglo bi se isprobat al na nekoj slabijoj tekmi. Ovako... Do zime je ovakav Hare dovoljan. Na zimu se već otvara par odličnih napadača, valjda uhvatimo jednog.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bosnas_, bvsic, fudbaler14, laznokrilo, muhamedhulk, TETRAPAK, Vanja8 i 71 gost.