FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
E jbg ko da je rijec o Radanu Sunjevaricu... brate on se kod nas dokazao odlican igrac, miran, stabilan moze dmf moze cb pa gdje ces bolje! A evo da ti popustim, zeljo i jest laksa utakmica i tako ih trebamo pocet gledat, Aduku na stilica da mu koljeno izbije i izvest ga na poluvremenu, daj onda magiju Papeta i uzet ih 2 razlike! Oni se raspadaju, imas tri ekipe mozda i cetiri jace i ozbiljnije od njihJohnKeynes97 je napisao/la: ↑18 okt 2020, 20:35Kad vidim da neko stavlja Adukora u prvih 11 kosa minse digne na glavi, a tlak skoci na 200. Konacno shvatite da je lik doveden da igra ponekad zadnjih 15-20 minuta, i da ce biti starter u nekim laksim kup i mozda ligaskim utakmicama. I to je to, bas kao sto i treba da bude.
Dovesti Kerima Tatara obavezno
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- JohnKeynes97
- Kontakt:
On se dokazao kad je trebao, nije htio produziti ugovor, meni je to sovoljno dokazivanje bilo. A da cemo dobiti anamo one, ni ne sumnjam.Ahmoveliki je napisao/la: ↑18 okt 2020, 22:29E jbg ko da je rijec o Radanu Sunjevaricu... brate on se kod nas dokazao odlican igrac, miran, stabilan moze dmf moze cb pa gdje ces bolje! A evo da ti popustim, zeljo i jest laksa utakmica i tako ih trebamo pocet gledat, Aduku na stilica da mu koljeno izbije i izvest ga na poluvremenu, daj onda magiju Papeta i uzet ih 2 razlike! Oni se raspadaju, imas tri ekipe mozda i cetiri jace i ozbiljnije od njihJohnKeynes97 je napisao/la: ↑18 okt 2020, 20:35Kad vidim da neko stavlja Adukora u prvih 11 kosa minse digne na glavi, a tlak skoci na 200. Konacno shvatite da je lik doveden da igra ponekad zadnjih 15-20 minuta, i da ce biti starter u nekim laksim kup i mozda ligaskim utakmicama. I to je to, bas kao sto i treba da bude.
Ahahahaha, bit ces ti nocna na forumu narednih godinu dana
PSPHM
-
- Kontakt:
A sto je Dzeko zabio dva gola to nista 

- feniksptica
- Kontakt:
Dok ne izgubimo zakljucavat tekmu od utakmice do utakmice..nema vise ni prelaznog da se ceka sta..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Pobjeda protiv Želje je pod moranjem! Ubilježiti 6 bodova u 2 zaostale utakmice i lagano se totalno izdvojiti na samom vrhu ligaške tabele. Možemo i moramo.
Normalno da će biti i lošije odigranih utakmica, dolazi lošije vrijeme, bh. oranice će opravdati taj naziv tako da dok god su uslovi iole dobri idemo uzeti sve što se može uzet'.
Normalno da će biti i lošije odigranih utakmica, dolazi lošije vrijeme, bh. oranice će opravdati taj naziv tako da dok god su uslovi iole dobri idemo uzeti sve što se može uzet'.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- feniksptica
- Kontakt:
Sto je pod moranjem ?KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑18 okt 2020, 23:09Pobjeda protiv Želje je pod moranjem! Ubilježiti 6 bodova u 2 zaostale utakmice i lagano se totalno izdvojiti na samom vrhu ligaške tabele. Možemo i moramo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
I ja mislim da bi to bilo najbolje, jer bi imali totalnu supremaciju na terenu.bordopoeta je napisao/la: ↑18 okt 2020, 19:45I ja sam baš tako razmišljao, možda ne bi bilo loše.ThrillerHz je napisao/la: ↑18 okt 2020, 17:48Rahmana u spic, Tinu iza njeg, i iza Tine Djokanovic-Pejovic.
TSS je doista majstor sa loptom i jako siguran u posjedu lopte, sa dobrim pasovima.Najveća mana nije slabo kretanje, jer isti pređe 11-12km po utakmici, nego sporost u trčanju, čime se protivniku otvra prostor za kontre, tako da smatram da bi bilo neophodno početi sa Đokanovićem i Pejovićem/Akukorom na DMF, TSS AMF i Rahman kao CF, ali i kao igrač koji bi bio i na poziciji AMF-Second stikera, sa Benjom i MF na krilima.
Moram reći da me je Pidro svojim reakcijama u par navrata dobro nasekirao, onakva ispadanja i igranje -dodavanje glavom lopte igraču lištice u našem šesnaestercu je kriminalno. Možda je vrijeme da se da šansa Islamoviću, jer FKS ne smije biti ni prema kome bolećivo i trpiti bilo čije greške nauštrb ekipe i rezultata. Isti slučaj je i sa Ahmom, Haretom, Salčinom, Duletom, Krstom I tu podržavam te odluke Vinka da niko nema kredit na mjesto u timu.
Moje mišljenje je i da treba vratiti na zimu i Dervišagića, Kurdića i Resića i na taj način oformiti ekipu od 20 igrača koji mogu igrati srijeda -subota bez problema, i uz pravu rotaciju gdje se pokazuje i kvalitet trenera osvojimo duplu krunu...
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Zato što pobjeda protiv najvećeg rivala još više poboljšava atmosfera u klubu i oko kluba + uzimamo 3 boda protiv ekipe koja ne zaslužuje po dosadašnjim igrama da bude u top4.feniksptica je napisao/la: ↑18 okt 2020, 23:12Sto je pod moranjem ?KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑18 okt 2020, 23:09Pobjeda protiv Želje je pod moranjem! Ubilježiti 6 bodova u 2 zaostale utakmice i lagano se totalno izdvojiti na samom vrhu ligaške tabele. Možemo i moramo.
Ja nikad nisam sigurniji bio u pobjedu pred neki derbi nego sad. Ne znam, mozda cu se opeći na ovo što sam rekao, ali nekako osjećam da ćemo ih dobiti.
Jači smo na svakoj poziciji u odnosu na njih, lijepo igramo, u dobroj smo formi, igrači su u dobroj formi, ne vidim način kako nam oni mogu dati gol, a i način da oni mogu zatvoriti naše igrače prema naprijed. Brutalni smo u domeni naše lige.
Gledam danas Hajduk, samo je ime ostalo. Mislim da su u ex-yu ispred nas samo Zvezda i Dinamo trenutno, a da smo egal sa Partizanom i Rijekom, Osijekom. Nezz, možda sam i puno subjektivan, jer Rijeka igra EL. Ali svakako na prste jedne ruke trenutno mozemo izbrojati bolje ekipe
Jači smo na svakoj poziciji u odnosu na njih, lijepo igramo, u dobroj smo formi, igrači su u dobroj formi, ne vidim način kako nam oni mogu dati gol, a i način da oni mogu zatvoriti naše igrače prema naprijed. Brutalni smo u domeni naše lige.
Gledam danas Hajduk, samo je ime ostalo. Mislim da su u ex-yu ispred nas samo Zvezda i Dinamo trenutno, a da smo egal sa Partizanom i Rijekom, Osijekom. Nezz, možda sam i puno subjektivan, jer Rijeka igra EL. Ali svakako na prste jedne ruke trenutno mozemo izbrojati bolje ekipe

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Kad skontam, toliko smo jaki da smo se poceli preser.avati. Bas ne znamo uzivati u svemu ovome.
1946~
- ElCartel11
- Kontakt:
@Ahmoveliki cestitam, da je ziv i zdrav mali pitar 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Moze li moderator zamoliti gospodu da ne trollaju temu sa bivsim igracem zeljeznicara, koji nema veze s nasim klubom?
Hvala unaprijed.
Hvala unaprijed.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- feniksptica
- Kontakt:
Sto mozda znaju nesto sto mi ne znamo, ionako igra za bordo momke. A nama treba napadac...belosevic28 je napisao/la: ↑18 okt 2020, 23:28Moze li moderator zamoliti gospodu da ne trollaju temu sa bivsim igracem zeljeznicara, koji nema veze s nasim klubom?
Hvala unaprijed.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nema većeg trolanja od držanja KLOCA u potpisu....belosevic28 je napisao/la: ↑18 okt 2020, 23:28Moze li moderator zamoliti gospodu da ne trollaju temu sa bivsim igracem zeljeznicara, koji nema veze s nasim klubom?
Hvala unaprijed.
Takve treba, po pravilu, odstraniti sa našeg pdf-a.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne mozes od budala voditi normalne diskusije ni dana
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ne možeš mi zabraniti da ovdje pišem i u isto vrijeme iznad svega stavljam reprezentaciju svoje zemlje i njene pojedince. Nekome je reprezentacija najbitnija, jer predstavlja cijelu domovinu, a ne jedan grad ili kanton. Nismo svi iz Sarajeva i nemamo svi simpatije samo prema Sarajevu. Banujte me slobodno, ali neću promijeniti potpis iz principa.
Bolje da diskutujemo o Sarajevu nego o Džeki, reprezentaciji itd. Pozz.
Bolje da diskutujemo o Sarajevu nego o Džeki, reprezentaciji itd. Pozz.
Zadnja izmjena: KrajisnikBosnjak, dana/u 18 okt 2020, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Svanuo dan kad se ja složih sa tobom i tvojom konstatacijom.Stroj1946 je napisao/la: ↑18 okt 2020, 20:45Rezime dosad. Handžić debel, Ahmo star, ne zna više, zaboravio igrat preko noći, Sušić nije zadnji vezni slab u defanzivi, mekan, Aduka višak, ne treba nam (jok eto treba imati 13,14 igrača ko sa Čalom, pa da se krpimo) Kovačevića prodat, imamo boljeg (neko, negdje, naći ćemo nekog) Rahmanović previše lud, Tatar previše trči, Dupovac krampa, Šerbečić opo, Pejović za klupe....
Ja kenjo za Marinovića, ne(opravdano), sad je pofato konce malo, vidjet ćemo ga, kad je iskritikovan malo, skonto je gdje je došo i šta se traži
Imal još šta od Pitarskog pučanstva da sam fulio
Igraju momci, melju
A MI PRVI OPET
Btw.
@ahmoveliki čestitam buraz, nek je sa srećom i na hajr, živi i zdravi bili![]()

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordobijelisampion, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood i 77 gostiju.