SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Kartoni su pregledani poslije 6 kola lige.
U 1 kolu SS KUPA svi igraci mogu igrati.
U 1 kolu SS KUPA svi igraci mogu igrati.
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Naprimjer ja imam svoj život mimo foruma, mene lično niko nije obavijestio ni da traje glasanje, tako da nisam uspio to upratiti ni da je u toku glasanje. Znači da ste nam još jednom onemogućili opciju da lobiramo za svoju ideju među kapitenima unutar moralnih pravila lobiranja. Da li je realno da niste uspjeli obavijestiti ekipu čiji je slučaj u pitanju da je glasanje u toku? I zašto niste?Mokes je napisao/la: ↑18 okt 2020, 13:09Slučaj Formula je dobio svoj epilog. Više od 6 kapitena je glasalo za opciju 2, što znači da sve ostaje isto.
Toliko halabuke, da bi skoro svi kapiteni glasali onako kako je i bila prvobitna odluka. Uz to, otjeran je najzalužniji čovjek što je liga još u životu. NEka je na čast pojedincima.
Gledaću sljedeći put da vas obavijestim, obećavam.coelho41 je napisao/la: ↑18 okt 2020, 20:23Naprimjer ja imam svoj život mimo foruma, mene lično niko nije obavijestio ni da traje glasanje, tako da nisam uspio to upratiti ni da je u toku glasanje. Znači da ste nam još jednom onemogućili opciju da lobiramo za svoju ideju među kapitenima unutar moralnih pravila lobiranja. Da li je realno da niste uspjeli obavijestiti ekipu čiji je slučaj u pitanju da je glasanje u toku? I zašto niste?Mokes je napisao/la: ↑18 okt 2020, 13:09Slučaj Formula je dobio svoj epilog. Više od 6 kapitena je glasalo za opciju 2, što znači da sve ostaje isto.
Toliko halabuke, da bi skoro svi kapiteni glasali onako kako je i bila prvobitna odluka. Uz to, otjeran je najzalužniji čovjek što je liga još u životu. NEka je na čast pojedincima.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Savez je postavio anketu, nisu obavijestili uopšte FK Formula da je anketa u toku, svi su kapiteni obavješteni osim naravno mene. Iako nisam imao pravo glasanja mislim da smo oštećeni jer su nam ukinuli pravo na lobiranje.Paratici je napisao/la: ↑18 okt 2020, 14:21Ovaj nivo hejta samo dokazuje velicinu projekta, vizije i vrijednosti koje proklamira FK Formula. Ujedinjeni protiv njih, a naustrb logike i zdravog razuma. Komsiji crkla krava - nek crkne i moja samo da nema od koga mlijeka kupit. Bosnjastvo i balijstvo u najkristalnijem obliku.Mokes je napisao/la: ↑18 okt 2020, 13:09Slučaj Formula je dobio svoj epilog. Više od 6 kapitena je glasalo za opciju 2, što znači da sve ostaje isto.
Toliko halabuke, da bi skoro svi kapiteni glasali onako kako je i bila prvobitna odluka. Uz to, otjeran je najzalužniji čovjek što je liga još u životu. NEka je na čast pojedincima.![]()
I da... evo ja kazem tebi da odes i napustis savez. Hoces li to uraditi? Naravno da neces, jer nisi pichkica. Dakle, do karaktera je.![]()
Mladi Mokes preuzima bahatost starog 123456Mokes je napisao/la: ↑18 okt 2020, 20:28Gledaću sljedeći put da vas obavijestim, obećavam.coelho41 je napisao/la: ↑18 okt 2020, 20:23Naprimjer ja imam svoj život mimo foruma, mene lično niko nije obavijestio ni da traje glasanje, tako da nisam uspio to upratiti ni da je u toku glasanje. Znači da ste nam još jednom onemogućili opciju da lobiramo za svoju ideju među kapitenima unutar moralnih pravila lobiranja. Da li je realno da niste uspjeli obavijestiti ekipu čiji je slučaj u pitanju da je glasanje u toku? I zašto niste?Mokes je napisao/la: ↑18 okt 2020, 13:09Slučaj Formula je dobio svoj epilog. Više od 6 kapitena je glasalo za opciju 2, što znači da sve ostaje isto.

Eto kako se vodi liga, drskim odgovorima i sumnjivim odlukama.
Kapiten koji nije samo komad mesa i vodja na sportskom terenu, vec postavlja i prava pitanja administrativno-pravne prirode. Ceka ga svijetla birokratska buducnost nakon zavrsetka karijere. Simpatizeri FK Formula mogu biti sretni, klub ce voditi pravi ljudi i u buducnosti. Ponosan sam. 
Ocekujem uskoro i osnivanje sindikata igraca, sa @coelhom na celu istog.

Ocekujem uskoro i osnivanje sindikata igraca, sa @coelhom na celu istog.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Postavis mu parove lige,kupa, uradis sve i jos bih trebao neko da mu pise privatne poruke kad i gdje izlaze ankete. Aferim. Nemam rijeci. Evo da te obavjestim ako ti mozda Cik nije poslao postu na kucnu adresu da su izbori u Bosni 15.11.2020! #iztemelja
Parovi kupa sutra do 15:00h, parovi lige utorak do 15:00h.

Max Allegri
Miže miže, veoma lijepa relativizacija problema i poređenje sa CIK-om na kraju; na momenat i duhovito, osim što nema uopšte nikakvog smisla jer su svi kapiteni tagovani za anketu, osim kapitena FK Formula. Pa da te obavijestim, ako ti možda Savez nije poslao poruku, da kad se rade ankete sa kapitenima, taguju se svi kapiteni, samo je mudro izbačen kapiten FK Formule ovaj put.
Trn u oku si im. Izdrzi
- legenda reala
- Kontakt:
Green Dragons je 0:0 zavrsiio ne 1:1
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Naprimjer udjes ko i ostali i glasascoelho41 je napisao/la: ↑18 okt 2020, 20:23Naprimjer ja imam svoj život mimo foruma, mene lično niko nije obavijestio ni da traje glasanje, tako da nisam uspio to upratiti ni da je u toku glasanje. Znači da ste nam još jednom onemogućili opciju da lobiramo za svoju ideju među kapitenima unutar moralnih pravila lobiranja. Da li je realno da niste uspjeli obavijestiti ekipu čiji je slučaj u pitanju da je glasanje u toku? I zašto niste?Mokes je napisao/la: ↑18 okt 2020, 13:09Slučaj Formula je dobio svoj epilog. Više od 6 kapitena je glasalo za opciju 2, što znači da sve ostaje isto.
Nisam ni ja tagovan kao kapiten pa sam glasao.coelho41 je napisao/la: ↑18 okt 2020, 20:56Miže miže, veoma lijepa relativizacija problema i poređenje sa CIK-om na kraju; na momenat i duhovito, osim što nema uopšte nikakvog smisla jer su svi kapiteni tagovani za anketu, osim kapitena FK Formula. Pa da te obavijestim, ako ti možda Savez nije poslao poruku, da kad se rade ankete sa kapitenima, taguju se svi kapiteni, samo je mudro izbačen kapiten FK Formule ovaj put.
Evo nisam ja jos glasao, lobiraj malo kod mene , samo da maknem dupe u cosak 

® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Sad sam vidio da je MigMig napisao hashtag #iztemelja a koliko sam primjetio to je dio političke kampanje jedne političke stranke na izborima, što će reći da je Savez javno politički orijentiran i ja kao neutralac dižem ruke i ne ulazim u prljave igre. Nisam ovo očekivao, ali nisam ni iznenađen.
Ponovo spinujes. Ja kao novi u ssvezu imam pravo da promovisem savez i novi nacin rada, idealno je ovo iz temelja mjenjamo sistem.Prijavi me agenciji za zastitu autorskih prava ili tumaci kako zelis.coelho41 je napisao/la: ↑19 okt 2020, 07:55Sad sam vidio da je MigMig napisao hashtag #iztemelja a koliko sam primjetio to je dio političke kampanje jedne političke stranke na izborima, što će reći da je Savez javno politički orijentiran i ja kao neutralac dižem ruke i ne ulazim u prljave igre. Nisam ovo očekivao, ali nisam ni iznenađen.
Max Allegri
Ma nemam ja šta prijavljivati agenciji za zaštitu autorskih prava, nisam istomišljenik nijedne stranke, nego zanimljivo je da u trenutku spominjanja izbora plasiraš predizborni materijal, znaš već koje stranke. Moguće da zbog političkih neslaganja u buduće diskriminišeš učesnike lige 
Parovi kupa postavljeni, ako ima gresaka prijavljute
Sretno svima 

Max Allegri
- kraljttbvb
- Kontakt:
Vi iz Formule lose trolate. OK je kad ljudi trolaju, pa to bude smijesno. A vi prelazite u dosaducoelho41 je napisao/la: ↑18 okt 2020, 20:23Naprimjer ja imam svoj život mimo foruma, mene lično niko nije obavijestio ni da traje glasanje, tako da nisam uspio to upratiti ni da je u toku glasanje. Znači da ste nam još jednom onemogućili opciju da lobiramo za svoju ideju među kapitenima unutar moralnih pravila lobiranja. Da li je realno da niste uspjeli obavijestiti ekipu čiji je slučaj u pitanju da je glasanje u toku? I zašto niste?

Ja nisam kapiten, pa sam saigracima javio da su parovi za proslo kolo na pdf Kup-a. Trojica igraca su u ekipi, valjda jedan u toku 7 dana udje na pdf ss.ba lige...
To sto u ekipi niste organizovani, nije vam niko kriv

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Nikad @coelho nije znao trolati. Pokušava, ali mu ne ide. @Gefufna s druge strane je primjer dobrog trolanja.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Zašto mislite da trolam
Predsjednik je zadužen za vanjske politike i dobro se nosi s vama, ja sam izvršni motor i pokretač FK Formula i cilj mi je ravnopravnost Formule sa timovima koji su tu dugo godina u istom sastavu.
Ali što reče Mokes, novi 123456: "Gledaću sljedeći put da vas obavijestim, obećavam.", najavivši da će biti još sumnjivih odluka protiv FK Formula i to ne krije. Kao što MigMig ne krije da je dio političke kampanje Narod i Pravda.

Predsjednik je zadužen za vanjske politike i dobro se nosi s vama, ja sam izvršni motor i pokretač FK Formula i cilj mi je ravnopravnost Formule sa timovima koji su tu dugo godina u istom sastavu.
Ali što reče Mokes, novi 123456: "Gledaću sljedeći put da vas obavijestim, obećavam.", najavivši da će biti još sumnjivih odluka protiv FK Formula i to ne krije. Kao što MigMig ne krije da je dio političke kampanje Narod i Pravda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.