Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Jel taj decko spreman krenuti putem Anela i Dennisa sto se odabira repke tice? 

Zadnja izmjena: Maestro, dana/u 18 okt 2020, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Pa ti si jos gori kad se pecas na njegovu glupost (namjerno ismijava).. Hranis trolla umjesto da ga ostavis na miru a ne da mu dajes paznju tako sto ga citiras i slicno.. Olaksaj sebi jarane i updatiraj gnjavatorsku listu.Maestro je napisao/la: ↑18 okt 2020, 15:48Ovaj justin biber isti sranjes. Zeli biti opazen na forumu ali niko ga neuzima za ozbiljno. Slicno kao sranjes neki dan sto probava s nekim statusima na instagramu dobiti paznju dijaspore ali nije nikome zanimljiv. Da nije biber stavio sliku ovdje nebi niko ni vidio. Eto koliko je bitan. Kad BHF rece nema sranjesu vise u repku to tako i bude.![]()
@igrajlopte 🐦
Dario Dumic i Marko Mihojevic starteri. Po meni su zasluzili poziv, imamo svakako samo 3 štoperi. Šerbecic završio na klupi u Sarajevo dok Mujakic udje finišu utakmice za Hajduk. Ahmet Muhamedbegovic bi bio za sad pojacanje za nas na štopersku poziciju.
Ma druze smijem mu se samo. Nista strasno.ReX je napisao/la: ↑18 okt 2020, 17:19Pa ti si jos gori kad se pecas na njegovu glupost (namjerno ismijava).. Hranis trolla umjesto da ga ostavis na miru a ne da mu dajes paznju tako sto ga citiras i slicno.. Olaksaj sebi jarane i updatiraj gnjavatorsku listu.Maestro je napisao/la: ↑18 okt 2020, 15:48Ovaj justin biber isti sranjes. Zeli biti opazen na forumu ali niko ga neuzima za ozbiljno. Slicno kao sranjes neki dan sto probava s nekim statusima na instagramu dobiti paznju dijaspore ali nije nikome zanimljiv. Da nije biber stavio sliku ovdje nebi niko ni vidio. Eto koliko je bitan. Kad BHF rece nema sranjesu vise u repku to tako i bude.![]()

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Pratio sam ga vec prošle saisone kada za Capri igrao u Serija C i moram rec da je odlican! Igra zajedno sa Bajica u Ascoli i dosta ima kvaliteta. Nebi loše bilo njega ubacit na prijatelske utakmice, cini mi se da je Majka Italijanka, a otac je iz Bosne i Hercegovine igrao za nas u mladji kategorije...
Milan i Juventus u borbi za potencijalnog reprezentativca BiH
Inostrani mediji javljaju kako su Milan i Juventus krenuli u borbu za 18-godišnjeg Luku Sučića.
Nogometaš rođen u Linzu pažnju na sebe je skrenuo igrama u Red Bull Salzburgu, a Salzburgov trener već ga je priključio prvoj momčadi.
Sučić danas nastupa pod zastavom Hrvatske, a čini se da može i za Bosnu i Hercegovinu, budući da su roditelji ovog mladog talentovanog nogometaša porijeklom upravo iz naše zemlje.
Rođen je u Linzu i cijeli život igra u Austriji, ali nastupao je za Hrvatsku U15, U16, U17 i U19. U Salzburgu je od 2016., a Red Bull ga je pratio i htio otkako mu je bilo 12 godina.
Prirodna mu je pozicija 'osmice', iako može igrati i na lijevoj i na desnoj strani veznog reda, ali i 'desetku'. Posebno je blistao u Uefinoj Ligi prvaka mladih, gdje je u deset utakmica zabio šest golova, među ostalima i Liverpoolu, Napoliju dvaput i kasnijem prvaku Realu iz Madrida.
Očekuje se da mađarska senzacija Szoboszlai (19) nakon 12 golova i 18 asistencija ode na kraju sezone iz Salzburga i time se otvori mjesto Sučiću.
- On će biti u prvoj momčadi, cilj mi je priključiti ga ove sezone i ne čekati - rekao je uoči početka sezone trener Salzburga Jesse Marsch za Goal i nastavio:
- Kvalitetan je igrač, kojeg treba isprobati na višoj razini.
Ispunio je svoje obećanje i stavio Sučića u sastav u rujnu u Kupu protiv Bregenza. Sučić je odmah i zabio, u pobjedi 10-0, a potom je još dvaput nastupio u Bundesligi i asistirao protiv Wolfsbergera.
Idući novi talent iz Salzburgove akademije i idući velikan "vatrenih" iz dijaspore...
O Sučiću se može pričati ako ipak ne postane veliki igrač i dođe do 25. godine bez i jednog nastupa za A tim Hrvatske. On ima u Salzburgu status većeg talenta od Dedića, jedan je od najvećih talenata Hrvatske i onaj ko misli da postoji šansa da on sad zaigra za BiH ne živi u stvarnosti. Isto važi i za Pongračića sve dok mu karijera ne krene u pogrešnom pravcu. Njih dvojica ne bi igrali za BiH čak i da su se rodili u njoj i igraju za Široki.
Znam ali čisto da se evidentiraDrape je napisao/la: ↑18 okt 2020, 17:56O Sučiću se može pričati ako ipak ne postane veliki igrač i dođe do 25. godine bez i jednog nastupa za A tim Hrvatske. On ima u Salzburgu status većeg talenta od Dedića, jedan je od najvećih talenata Hrvatske i onaj ko misli da postoji šansa da on sad zaigra za BiH ne živi u stvarnosti. Isto važi i za Pongračića sve dok mu karijera ne krene u pogrešnom pravcu. Njih dvojica ne bi igrali za BiH čak i da su se rodili u njoj i igraju za Široki.

Nazalost ovim nasim koji zive vani a nisu bosnjaci u 90% slucajeva je prioritet igrati za hrvatsku/srbiju ili za drzavu u kojoj zive, pa tek je BiH na trecem mjestu. To su ti igraci ko npr Hrgota i Gavranovic. Zato se treba maksimalno okrenuti Gigovicu, a od ovih uzeti nesto ako imaju kvalitet na pozicijama gdje mi nemamo. Ako uopste i imaju kvalitet, kad smo treca opcija.
Zašto toliko patološke zlobe prema svim igračima koji su potekli iz BiH, nikad mi neće biti jasno.
Kakve covjece zlobe? Momak dosao u treningskamp Rosenborga, prestavljen ko novi Vidic, a ispostavilo se da je fula. Mislis li stvarno da mi koji zivimo gore ne bi volili da je novi Vidic?
Kralju ti bi ubacio 20 novih igraca. Kakav bolan igrac druge lige i reprezentacija Bgt ?Harise je napisao/la: ↑18 okt 2020, 17:27Pratio sam ga vec prošle saisone kada za Capri igrao u Serija C i moram rec da je odlican! Igra zajedno sa Bajica u Ascoli i dosta ima kvaliteta. Nebi loše bilo njega ubacit na prijatelske utakmice, cini mi se da je Majka Italijanka, a otac je iz Bosne i Hercegovine igrao za nas u mladji kategorije...
A gdje je to zloba ako se kaze da nisu kvalitet za vise?
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Sucicevi su protjerani od arbih koliko znam, sumnjam da postoji interes igranja za bih, taman i da nije kvalitet za hr (sudeći po potencijalu imaće kvalitet za hr).
Ali tu se vidi razlika izmedju našeg saveza i hrvatskog, on je prošao sve selekcije hr a mi moljakamo kad je igrač na pragu a selekcije, pa uvijek bude hoće li prihvatiti nas ili nečiji drugi poziv.
Ali tu se vidi razlika izmedju našeg saveza i hrvatskog, on je prošao sve selekcije hr a mi moljakamo kad je igrač na pragu a selekcije, pa uvijek bude hoće li prihvatiti nas ili nečiji drugi poziv.
Jarane ja nemam pojma kakvi kompleksi ti imaš, na ovoj forum stranice gdje se spomine "zaboravljeni i potencijalni" mozeš spominati koga hoceš i onda mozeš ti jednu logicnu argumentaciju doniti i nama objasniti zašto ovaj ili oni fudbaleri nisu zasluzili poziv... Dario Dumic i Marko Mihojevic su vezani za reprezentacija. Obadvoje imaju neki minute za našu reprezentaciju. Mi nemamo dovolnjo štoperi koji bi igrali. Toni Sunjic otišao u Kini i mora tamo i vamo 14 dana na karantenu, Samir Memiševic takodje, Zukanovic ocigledno nece i nemoze u reprezentaciji, Bicakcic je povredjen za pola godine. Šerbecic nema kvalitet da igra pored Dupovca i Milicevica u odbrani pa kamo da igra u reprezentaciju. Mujakic ne igra redovno u Hajduku koja nikada bila gorja, njegov prijatelj Todorovic koji dzaba svaki put poziv dobi i od njega ocekuje da bude mega talent isto nezna igrati. To je dokaz da je jedan on anti talenta koji se zaluto vani (inostranstvo).jasmin10 je napisao/la: ↑18 okt 2020, 18:29Kralju ti bi ubacio 20 novih igraca. Kakav bolan igrac druge lige i reprezentacija Bgt ?Harise je napisao/la: ↑18 okt 2020, 17:27Pratio sam ga vec prošle saisone kada za Capri igrao u Serija C i moram rec da je odlican! Igra zajedno sa Bajica u Ascoli i dosta ima kvaliteta. Nebi loše bilo njega ubacit na prijatelske utakmice, cini mi se da je Majka Italijanka, a otac je iz Bosne i Hercegovine igrao za nas u mladji kategorije...
Ocito da ne znate sta pisete.
Serbecic je bio odlican.
Nakon sto se povrijedio, priliku je dobio Dupovac i svakog Pitara je bilo strah takvog scenarija jer znaju Dupovca od ranije.
Medjutim, kako je frajer silom prilika zaigrao tako je i zabetonirao svoje mjesto u timu. Za nase prilike, Dupovac je odigrao i u Europi i u PLBiH kao Ramos iz najboljih dana...ovo je iz rubrike vjerovali ili ne...i još uvijek traje. I svaka mu čast. Samo nek nastavi tako.
Trenutno korisnika/ca: edvaE2, General505, Hafiz00, Maverick i 59 gostiju.