Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Krupa pokradena, Sarajevu ponisten cist gol. Gdje su sad ovi sto pozivaju da se svi ujedinimo za bolje sutra fudbala. Il su ipak licemjeri koji gledaju svoju korist
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zamisli da smo vas gadjalibrig je napisao/la: ↑18 okt 2020, 12:49Pa asu igraci su tada dobili temp. Tokom dana. Sta su trebali sutiti i da igraju takvi? Ovo se svakome moze dogodit i dogodit ce se.MortemHz je napisao/la: ↑18 okt 2020, 12:41Postoji protokol saveza druže. Široki Brijeg je imao dovoljno igrača da nastupi te su zatražili odgodu 2 i po sata prije početka utakmice, to ne ide tako.brig je napisao/la: ↑18 okt 2020, 12:04Znači u Hr
https://www.24sata.hr/sport/kaos-u-hnl- ... nih-722751
2 igrača pozitivna i 4 imaju simptome i vjer se odgađa utakmica, a jučer Široki 1 igrač na klupi i junior golman i nema odgode. Bravo za Savez!
Al bitno je da se odgađaju utakmice klubovima jer igraju EL kvalifikacije i nemogu igrati u ritmu srijeda-subota

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Za svaki drugi klub bih pokazao ljudsko razumijevanje za vanredne situacije osim Sirokog. Dobro znamo zbog cega. Sve su, osim ljudi, ispali nakon onog sto se dogodilo.
'Dabogda' nemali ijednog igraca na raspolaganju. Ni sad ni ikad vise.
'Dabogda' nemali ijednog igraca na raspolaganju. Ni sad ni ikad vise.
Zadnja izmjena: Steven11, dana/u 18 okt 2020, 14:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Slaufdzija se mora ocitovat, mozda mu zavibrira mobitel kad neko napise Velez
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Đe si simpatični i zanimljiviBosnausrcu9 je napisao/la: ↑18 okt 2020, 14:17ne zato što ste bitni, nego zato što ste antipatični, dosadni, dvolični, i idete ljudima na quratz... koliko puta treba ponovit hahahahaha

Popij za smirenje nešto, prekinuće te čovječe.
Krupa pokradena?feniksptica je napisao/la: ↑18 okt 2020, 13:43Krupa pokradena, Sarajevu ponisten cist gol. Gdje su sad ovi sto pozivaju da se svi ujedinimo za bolje sutra fudbala. Il su ipak licemjeri koji gledaju svoju korist
-
- Kontakt:
Bas se puno prepiremo ovdje na forumu, mi navijaci probosanskih klubova. Ok forum je, malo iz dosade, malo furke, malo inata, svega tu ima...
I ja sam znao lajat na Mostarce npr.
Al nisam upratio da ima forum gdje se krve klubovi iz RSa (doduse osim Borca ostali i nemaju navijace), i ovi croatizirani medjusobno. Oni su u pravilu jedinstveni na ovim otvorenim forumima. Ako sam dobro upratio.
Mozda bi trebali spustiti malo loptu, mislim medjusobno barem. Ok forum je ovo obican, moze biti bilo ko iza nicka i vjerovatno nisu svi navijaci kluba za kojeg se predstavljaju ali vecina jeste...Ne moze biti bas da se svi mrzimo, ebemu misa.
I ja sam znao lajat na Mostarce npr.
Al nisam upratio da ima forum gdje se krve klubovi iz RSa (doduse osim Borca ostali i nemaju navijace), i ovi croatizirani medjusobno. Oni su u pravilu jedinstveni na ovim otvorenim forumima. Ako sam dobro upratio.
Mozda bi trebali spustiti malo loptu, mislim medjusobno barem. Ok forum je ovo obican, moze biti bilo ko iza nicka i vjerovatno nisu svi navijaci kluba za kojeg se predstavljaju ali vecina jeste...Ne moze biti bas da se svi mrzimo, ebemu misa.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
-
- Kontakt:
Evo, opet sam za sebe govoriš, i još jednom dokazuješ moje tvrdnje.Baader je napisao/la: ↑18 okt 2020, 15:00Đe si simpatični i zanimljiviBosnausrcu9 je napisao/la: ↑18 okt 2020, 14:17ne zato što ste bitni, nego zato što ste antipatični, dosadni, dvolični, i idete ljudima na quratz... koliko puta treba ponovit hahahahaha![]()
Popij za smirenje nešto, prekinuće te čovječe.

Nervira me al ga volimOsmaDolazi je napisao/la: ↑18 okt 2020, 15:25
Da li je strah onih sto bi da mu lome noge i unistavaju karijeru? Nabij ih Amare!!!

OsmaDolazi je napisao/la: ↑18 okt 2020, 15:25
Da li je strah onih sto bi da mu lome noge i unistavaju karijeru? Nabij ih Amare!!!
Mogu se amkecu samo saget
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Slobodaš sa dna kaceOsmaDolazi je napisao/la: ↑18 okt 2020, 15:25

-
- Kontakt:
Hebat ce ih amkecc jos dugo!!!Steven11 je napisao/la: ↑18 okt 2020, 15:31Nervira me al ga volimOsmaDolazi je napisao/la: ↑18 okt 2020, 15:25
Da li je strah onih sto bi da mu lome noge i unistavaju karijeru? Nabij ih Amare!!!![]()
-
- Kontakt:
Ti si decko stvarno retardiranfeniksptica je napisao/la: ↑18 okt 2020, 13:43Krupa pokradena, Sarajevu ponisten cist gol. Gdje su sad ovi sto pozivaju da se svi ujedinimo za bolje sutra fudbala. Il su ipak licemjeri koji gledaju svoju korist
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Dajte nam jos ovakvih fakina. Sa njima se titule uzimaju.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑18 okt 2020, 15:34Slobodaš sa dna kaceOsmaDolazi je napisao/la: ↑18 okt 2020, 15:25
Da li je strah onih sto bi da mu lome noge i unistavaju karijeru? Nabij ih Amare!!!![]()
Dali ste nam dobrih igraca. Sad je Rahman aktuelan, Ahmetovic takodje (za Ahmetovica tvrde da nikad bolja osoba nije bila u klubu) i ne moze covjek da ne voli ovakvu 'budalu' al jednog moram izdvojit - Buco Osmanhodzic. Da ga je sad u ovoj ekipi...Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑18 okt 2020, 15:34Slobodaš sa dna kaceOsmaDolazi je napisao/la: ↑18 okt 2020, 15:25
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
IstoSteven11 je napisao/la: ↑18 okt 2020, 15:31Nervira me al ga volimOsmaDolazi je napisao/la: ↑18 okt 2020, 15:25

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
ja sam reko da je Hajduk gori od nekih naših klubova, niko mi nije reko na to
-
- Kontakt:
takvi su vrlo rijetki... da igrač ima veću strast prema klubu nego većina navijača, rijetko ćeš vidjeti...OsmaDolazi je napisao/la: ↑18 okt 2020, 15:41Dajte nam jos ovakvih fakina. Sa njima se titule uzimaju.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑18 okt 2020, 15:34Slobodaš sa dna kaceOsmaDolazi je napisao/la: ↑18 okt 2020, 15:25
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.