Mogu i dobit sve a realno i izgubiti tako da nam ostaje da vidimo kako ce se situacija odvijatiPeppermintSA je napisao/la: ↑18 okt 2020, 13:59Kone će sigurno dobiti makar jednu od jačih tekmi. Nama je ključno da dobijemo sve, a da od kona ne izgubimo. Ako dobijemo sve, sto je vrlo izvjesno jer smo naprosto bolji od sviju i odličnoj smo formi, pola posla smo završili. Još uvijek nismo svjesni sta nam je značila pobjeda u Mostaru.
Kone su u financijskom rasulu i navijači su im pred pucanjem. Onoga trenutka ako, odnosno kada odemo na +8 oni pucaju.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
+1bodi123 je napisao/la: ↑18 okt 2020, 14:18Treba i derbi dobit, da se ispere gorak okus sa zadnja dva, vrijeme je da ih mlatnemo sad dok su u kurcu.
Problem je teren, da se igra na Grbavici poprilično sam siguran da bismo gledali reprizu trice kad smo duplu uzeli. Ovako ako bude kiše, blata, ko zna na šta će ličit to sve.
Nama je travnjak prvo i osnovno što se mora uraditi čim dobijemo stadion. Svaku marku koju imamo treba uložiti u teren. Grehota je da ovako dobar tim nema adekvatne uslove da pokaže ono najbolje što zna. Lakše bi zabijali, igra bi bila tečnija i brža, mi gledaoci bi baš uživali.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Trk i asistencija Ahmetovića kod drugog gola, ko Bolt.

Neshvatljivo je baš da je za godinu i po ovoliko grohnuo. Dje bi nam bio kraj da je u ovoj formi i sad.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
pisalo je po TM da je kod nas kao i na instagramu njegovog bivseg kluba
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Stavili su oni ga 12.10 u Sarajevo ja sam juce stavio unknown.
Eto @Aduka87 nema razloga za brigu

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 18 okt 2020, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Protiv Krupe u kupu u srijedu u 15h.
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ja bih volio vidjet malo drugačiji vezni red od Pejović - Sušić. Sinoć je baš izgledalo da guše jedan drugog i tek sa ulaskom Đokanovića smo dobili na živosti i prostoru. Sa trenutnih 5 izmjena mislim da se može dosta bolje posložit minuntaža obojici. Pogotovo mi nešto upada u oči što se Sušić stalno vadi u 60' a sinoć su i on Pejović podjednako zaslužili klupu, a Sušiću je ovo 5-6 put da se vadi iz igre. Koliko god ga tapšali po ramenu i govorili dobro je sigurno da će i on biti nezadovoljan vremenom.
Siguran sam da bi Sušić i za ovih 60 minuta više pružio da je igrao u tandemu sa Đokanovićem a ne Pejovićem. Opet kažem duga je sezona, dosta je utakmica a imamo na raspolaganju 5 izmjena i mislim da se dosta bolje može rasporediti minuntaža među veznjacima.
Siguran sam da bi Sušić i za ovih 60 minuta više pružio da je igrao u tandemu sa Đokanovićem a ne Pejovićem. Opet kažem duga je sezona, dosta je utakmica a imamo na raspolaganju 5 izmjena i mislim da se dosta bolje može rasporediti minuntaža među veznjacima.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Marevac na Bordo Sedmici rece kao da Susic nije trenirao 7-10 dana i da ga ne ocekuje u prvom timu. Sad sta se promijenilo izmedju snimanja i utakmice ne znam. Moguce da je Tino htio da igra, a ona druga solucija da mu je obecano uvijek da igra u prvoj.
I ja bih vise volio Susic/Pejovic - Đokanović posebno u nekim malo jacim tekmama, Tino stvarno slabo duelira i prati igrace..
I ja bih vise volio Susic/Pejovic - Đokanović posebno u nekim malo jacim tekmama, Tino stvarno slabo duelira i prati igrace..
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Đokanović mora igrati. Pejović je po meni, svaku utakmicu sve lošiji, protiv Radnika je odigrao kvalitetnu utakmicu, ove ostale sve slabije i slabije. Sušić je igrao samo protiv Celtica, mozda mu ta pozicija vise odgovara, ove ostale utakmice je nekakav bezvoljan, puno se vise ocekuje od njeg.haris004 je napisao/la: ↑18 okt 2020, 15:28Ja bih volio vidjet malo drugačiji vezni red od Pejović - Sušić. Sinoć je baš izgledalo da guše jedan drugog i tek sa ulaskom Đokanovića smo dobili na živosti i prostoru. Sa trenutnih 5 izmjena mislim da se može dosta bolje posložit minuntaža obojici. Pogotovo mi nešto upada u oči što se Sušić stalno vadi u 60' a sinoć su i on Pejović podjednako zaslužili klupu, a Sušiću je ovo 5-6 put da se vadi iz igre. Koliko god ga tapšali po ramenu i govorili dobro je sigurno da će i on biti nezadovoljan vremenom.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- ThrillerHz
- Kontakt:
Vala susic do sad nijednu tekmu nije nesto izdominirao, jedina stvar je sto ga skupo placamo, da bi sjedio na klupi, a mali Djokanovic ispasta, koji je korisniji i od susica i pejovica.
1946~
- ElCartel11
- Kontakt:
Rekao sam ja kako se moraju pozicije rasporediti na sredini. Svi bi igrali i imali minutaze a mi bi djelovali jos bolje na terenu.
Znaci:
Susic / Pejovic - Djokanovic / Adukor
Rahmanovic / Salcin / Zinedin
Prva ekipa: Djokanovic, Susic, Rahmanovic
Druga ekipa: Adukor, Pejovic, Salcin.
Znaci:
Susic / Pejovic - Djokanovic / Adukor
Rahmanovic / Salcin / Zinedin
Prva ekipa: Djokanovic, Susic, Rahmanovic
Druga ekipa: Adukor, Pejovic, Salcin.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], bordobijeli, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], Vanja8 i 67 gostiju.