FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ljoze hejteru!

-
- Kontakt:
I onda budale kažu oteo mu Lendrić penal.LjoZee je napisao/la: ↑18 okt 2020, 10:42Zna se ko je babuka u ekipiNaime, Kosoriću je duel s Olimpikom bila 100. utakmica u dresu Željezničara. Jubilej je obilježio asistencijom za prvi gol gostiju.
Iskusni štoper je meč počeo kao kapiten, a kada je ušao Semir Štilić predao je veznjaku traku i tako pokazao šta znači poštovanje prema saigraču i lideru tima.![]()

Željezničar za život cijeli!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Eric
Sinisa-Aco-Frane-Mili
----Hare---Mesa-----
E.Zec--Stila--Mule
---------Lendra--------
Po meni najboljih 11 za ovaj haos sto slijedi.
E sad opet tu imaš ekipa za rovit, čupat, tu može i Luka umjesto Ivana.
Sinisa-Aco-Frane-Mili
----Hare---Mesa-----
E.Zec--Stila--Mule
---------Lendra--------
Po meni najboljih 11 za ovaj haos sto slijedi.
E sad opet tu imaš ekipa za rovit, čupat, tu može i Luka umjesto Ivana.
meni je ovdje lijepo bez tebe
vrijeme mi brzo prolaziiiiii
poroka nemam a svako vece
druga mi djevojka dolaziiiiii
vrijeme mi brzo prolaziiiiii
poroka nemam a svako vece
druga mi djevojka dolaziiiiii
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Mehić počeo samo 2 utakmice od prve minute u Igmanu, Osmanović je 2-3 utakmice više počeo ali i jedan i drugi su rezerve uglavnom. I to u ekipi koja je prosječna u drugoj ligi. Mujić redovno igra za Jedinstvo ali i on je najviše proveo oko 60 minuta u jednoj utakmici na terenu jer obično Mujića već na poluvremenu zamjene.
Što se tiče Mehića i Osmanovića sami su sebi krivi. Mehić s 19-20 godina dođe na prozivku sa viškom kila, izvini momak ali ako sad ne radiš na sebi nema tebi pomoći. Vrlo neozbiljno od njega. Osmanović isto znate njegove navike van terena. Plus se nekakv hajp digo oko njega, po meni ništa posebno. Momak kad je tek počeo dobijat šansu na terenu je pokazivao neozbiljnost, sjećam se da sam izdvojio situacije iz nekoliko mečeva gdje hladno ne isprati igrača i primamo go i to ono samo lagano trčkara dok protivnički igrač bez problema ide prema našem golu.
Ako misle da će bez odricanja postati igrači, varaju se. Kakve kafane i fast foodovi.
Raste broj zarazenih, ekipa mora ostati u vrhu jer vjerovatno ide novi prekid sezone.
Mjau !
Danas svaki slino ima menadzera jer se fudbal drasticno razvio. To nam definitivno ne ide u prilog, jer se igrac umisli, misli da vrijedi vise nego sto pokazuje, on propadne a mi ne dobijemo ono sto zelimo. Evo ako gledas nas klub, vise mladih igraca koji su obecavali su bili potpisali sa agencijom Zubanovica zadnjih godina, gdje njihov kvalitet i radne navike vidno padaju poslije toga. Ne krivim normalno tu agenciju, ali ocigledno se nesto desi u glavama tih momaka kad skontaju da bi se nesto moglo ozbiljnije napraviti, da se moze profitirati od fudbala, a nisu ili ne zele da shvate da imaju jos puno da rade da imaju neke sanse da uspiju.braco je napisao/la: ↑18 okt 2020, 13:29Mehić počeo samo 2 utakmice od prve minute u Igmanu, Osmanović je 2-3 utakmice više počeo ali i jedan i drugi su rezerve uglavnom. I to u ekipi koja je prosječna u drugoj ligi. Mujić redovno igra za Jedinstvo ali i on je najviše proveo oko 60 minuta u jednoj utakmici na terenu jer obično Mujića već na poluvremenu zamjene.
Što se tiče Mehića i Osmanovića sami su sebi krivi. Mehić s 19-20 godina dođe na prozivku sa viškom kila, izvini momak ali ako sad ne radiš na sebi nema tebi pomoći. Vrlo neozbiljno od njega. Osmanović isto znate njegove navike van terena. Plus se nekakv hajp digo oko njega, po meni ništa posebno. Momak kad je tek počeo dobijat šansu na terenu je pokazivao neozbiljnost, sjećam se da sam izdvojio situacije iz nekoliko mečeva gdje hladno ne isprati igrača i primamo go i to ono samo lagano trčkara dok protivnički igrač bez problema ide prema našem golu.
Ako misle da će bez odricanja postati igrači, varaju se. Kakve kafane i fast foodovi.
Steta. Hvala na izvjestaju, odnosno da si podijelo te informacije!braco je napisao/la: ↑18 okt 2020, 13:29Mehić počeo samo 2 utakmice od prve minute u Igmanu, Osmanović je 2-3 utakmice više počeo ali i jedan i drugi su rezerve uglavnom. I to u ekipi koja je prosječna u drugoj ligi. Mujić redovno igra za Jedinstvo ali i on je najviše proveo oko 60 minuta u jednoj utakmici na terenu jer obično Mujića već na poluvremenu zamjene.
Sto se tice Osmanovica, zasluzen je bio hajp oko njega. On ima sve da postane vrhunski fudbaler, od tijela, fizike, jacine. Jedan je od rijetki juniora koji su izasli iz juniora i kojeg si mogao postaviti odma da igra jer se mogao nositi fizicki sa "starcima". Ali eto, neke stvari su izgleda teze i mahala se ne moze izbaciti. Njemu ce na kraju Olimpik biti vrhunac kao i mnogim drugim "velikim" talentima.
@igrajlopte 🐦
Nas najbolji igrac na turniru na Zlatiboru, kao mladji igrac igra one utakmice protiv Ludogorets i vidi se da obecava vise od starijih, debituje za prvi tim, potpis sa ozbiljnom agencijom u BiH okvirima i onda slijedi kontinuirani pad u formi i zalaganju. Ne znam stvarno sta se desava.ReX je napisao/la: ↑18 okt 2020, 14:12Steta. Hvala na izvjestaju, odnosno da si podijelo te informacije!braco je napisao/la: ↑18 okt 2020, 13:29Mehić počeo samo 2 utakmice od prve minute u Igmanu, Osmanović je 2-3 utakmice više počeo ali i jedan i drugi su rezerve uglavnom. I to u ekipi koja je prosječna u drugoj ligi. Mujić redovno igra za Jedinstvo ali i on je najviše proveo oko 60 minuta u jednoj utakmici na terenu jer obično Mujića već na poluvremenu zamjene.
Sto se tice Osmanovica, zasluzen je bio hajp oko njega. On ima sve da postane vrhunski fudbaler, od tijela, fizike, jacine. Jedan je od rijetki juniora koji su izasli iz juniora i kojeg si mogao postaviti odma da igra jer se mogao nositi fizicki sa "starcima". Ali eto, neke stvari su izgleda teze i mahala se ne moze izbaciti. Njemu ce na kraju Olimpik biti vrhunac kao i mnogim drugim "velikim" talentima.
-
- Kontakt:
Alkohol, duhan, kladionica i mentalitet. Velika šteta, ali yebiga.
Željezničar za život cijeli!
Danas Ikic, Hajric i Blazevic u Alti. Huligani Hajric i Blazevic bez maske, a Ikic nosi onu nasu iz Fan shopa. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
kakav bolan prekid,ljudi u evropi vracaju publiku a ti bi prekid haha
sad gledam Lyon 10 hiljada na stadionu haha
sad gledam Lyon 10 hiljada na stadionu haha
Zadnja izmjena: delinjo, dana/u 18 okt 2020, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma ne može se s 20 godina visiti po kafanama i ganjat karijera. Eto i @SudoHusika vam je rekao gore koji je također upućen; cigare i alkohol u tim godinama su put da ti vrhunac karijere bude prosječan tim u 1. ligi FBiH i to ako budeš imao sreće. Junk food također, meni je žalosno kad sam viđao mlađe momke (i iz mlađih kategorija) poslije treninga svrate do pekare i hrane se nekakvim buhtlama itd. Umjesto da vise po teretanama, dodatnim treninzima ako treba...O ovim nargilama koja su okupljališta momaka iz mlađih kategorija kluba da ne govorim, ne samo Želje već i drugih klubova.
A moguće je i to da jednostavno neki si umisle čim potpišu ugovor s prvim timom da je sve riješeno u njihovom životu i da ih čeka mjesto u prvom timu pa kasnije okolo mahalaju kako im klub neda šansu. Ustvari znam da neki tako razmišljaju ali šta ću im ja.
Isplatio se pritisak da se upiše asistencija.

Nema dresa dzabe. Lovu na sunce.

Hvala na odogovorima
Ikic je beton i najbolji igrac u odbrani.Protiv Veleze bod ko kuca bice tesko.Moramo sve sanse iskoristit ako mislimo ostat neporazeni.Ikic ce Mujica uzet ali Velez grize do kraja.Milicevic treba igrat a Blazevic je tanak.Mujezinovic je poceo pretjerivat i tu je Brko da mu objasni.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, BarbareZeljin, Google Adsense [Bot], Hrasno15, Paromlinac i 33 gosta.