I onda derbi...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Krle laznjacima vratio Cipetica u repku
I lijepa prilika očistiti kartone.ElCartel11 je napisao/la: ↑18 okt 2020, 11:30Sad kuci u ligi 2 "lakse" tekme Krupa i Mladost. Apsolutno mora biti 6 bodova i sa tim bi se odmakli konkurentima na 7-8 bodova prednosti sigurno.
I onda derbi...![]()
Tri tekme kojim pocinjemo proljetni dio su Zeljo u gostima, Zrinjski kuci i Siroki u gostimaElCartel11 je napisao/la: ↑18 okt 2020, 11:30Sad kuci u ligi 2 "lakse" tekme Krupa i Mladost. Apsolutno mora biti 6 bodova i sa tim bi se odmakli konkurentima na 7-8 bodova prednosti sigurno.
I onda derbi...![]()
Cestitke, neka je ziv i zdrav i da puno titula proslavi, a i mi na forumu svi sa njimAhmoveliki je napisao/la: ↑18 okt 2020, 04:30Joj dana bracoooooubijemo ubice ubijemo kvotu
dobio sam sina dva sata poslije tekme
samo da podjelim s rajom da smo jaci za jos jednog pitara!
Titulaaaaaaa
![]()
Zato otic do tada na +8 od drugoplasiranogZip je napisao/la: ↑18 okt 2020, 11:40Tri tekme kojim pocinjemo proljetni dio su Zeljo u gostima, Zrinjski kuci i Siroki u gostimaElCartel11 je napisao/la: ↑18 okt 2020, 11:30Sad kuci u ligi 2 "lakse" tekme Krupa i Mladost. Apsolutno mora biti 6 bodova i sa tim bi se odmakli konkurentima na 7-8 bodova prednosti sigurno.
I onda derbi...![]()
Jos dodas ako budemo prvi, da su odmah na pocetku, od drugog vec kola treceg kruga, idu oni najjaci... Igras ss drugim na tabeli, sa trecim, cetvrtim itd...![]()
Čestitke brate, nek je živ i zdrav!Ahmoveliki je napisao/la: ↑18 okt 2020, 04:30Joj dana bracoooooubijemo ubice ubijemo kvotu
Titulaaaaaaa
![]()
9 bodova od naredne 3, je vec prvi korak do trona. Bez obzira sto je rano prognozirati bilo sta. Ali....
cestitam brateAhmoveliki je napisao/la: ↑18 okt 2020, 04:30Joj dana bracoooooubijemo ubice ubijemo kvotu
Titulaaaaaaa
![]()
10x veci izazov za nas bi bilo da uvezemo naredne 3 bez primljenog gola
Vece su sanse da te dvije zaostale izgube.HeraklitMracni je napisao/la: ↑18 okt 2020, 12:31Al samo da kone nas ne pobijede , dvije zaostale ako pobijede prvi su![]()
Pa dobro ako sve pobijede onda su zaslužili da budu prvi. Ja sam opet mišljenja ne da neće biti prviHeraklitMracni je napisao/la: ↑18 okt 2020, 12:31Al samo da kone nas ne pobijede , dvije zaostale ako pobijede prvi su![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.