FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Rahmanović treba težiti da svaku ovako odigra: bez žutog kartona, bez da napusti teren u drugom poluvremenu, agresivnost i trka ista i u 2 i u 88 minuti. Meni je Amar bio najbolji večeras, i da nije dao gol isto bi napisao. On je nama glavni igrač, ima muda, povuče ekipu, uvijek ide okomito na gol...
Teren lijepo izgleda dok se ne počne igrati na njemu, kasnije bude katastrofa što igračima dosta otežava poso, valjda i vrijeme posluži a i valjda naši poduzmu nešto za što bolje održavanje kako bi imali što bolje uslove, znam da klub ne upravlja stadionom al sigurno mogu pogurati bar da se koliko toliko "sačuva" jer od dobrog terena nema nista dok ste skroz sve ne zamjeni novom travom.
Teren lijepo izgleda dok se ne počne igrati na njemu, kasnije bude katastrofa što igračima dosta otežava poso, valjda i vrijeme posluži a i valjda naši poduzmu nešto za što bolje održavanje kako bi imali što bolje uslove, znam da klub ne upravlja stadionom al sigurno mogu pogurati bar da se koliko toliko "sačuva" jer od dobrog terena nema nista dok ste skroz sve ne zamjeni novom travom.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- ElCartel11
- Kontakt:
Rutinska pobjeda danas. Svaka čast momcima i strucnom stabu sto su digli igru na jedan visi nivo u odnosu na prosle sezone, kad smo uvijek strahovali do kraja.
Sad idemo dobiti Krupu 2x i Mladost za rasterecen ulazak u derbi.
Sa dvije domace ligaske pobjede mi bi se lijepo odmakli od konkurenata.
U iducih 5 kola (racunajuci i ove zaostale utakmice) se lomi prvenstvo.
Sad idemo dobiti Krupu 2x i Mladost za rasterecen ulazak u derbi.
Sa dvije domace ligaske pobjede mi bi se lijepo odmakli od konkurenata.
U iducih 5 kola (racunajuci i ove zaostale utakmice) se lomi prvenstvo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Rutinski Bravo Sarajevo!!!
Idemo dalje
Idemo dalje
-
- Kontakt:
Onaj naš mali Kenan Dervišagić fino igro na posudbi u Kaknju, i danas je dao gol, a Rudar prvi na tabeli.
- ElCartel11
- Kontakt:
Moze li neko postaviti statistiku dananje tekme (posjed, udarci, korneri...)
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Kad kontaju gospoda da prepuste stadion?
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Postoji li fotogalerija današnjeg meča, zanima me proslava gola Rahmanovica, kako je luđak naš pozirao za kameru tamo iza reklama hahaahahhaha, u fazonu: Spremte se štrumpfovi.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Nek Rahman odradi posao protiv kona, da nabijemo 2-3 razlike, i onda nek se ispuše na gamadi, halal mu bilo. Poslat ga na deratizaciju, nek uvali koji lakat ili udari koju cjevanicu ili koljeno. Yebeš jedan crveni karton, ima ga ko mijenjat.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
I je l' još nekog iritira ono "Raaahaaa" na društvenim mrežama kad Amar zabije? Izgleda previše štrumfastično. Il nek pišu Rahman il Amar il Rahmanović. Čuj Raha. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Vrijeme je i da se Krle malo pohvali. Odličan je bio. Da hoće nastaviti onako, imalo bi puno koristi od njega.
-
- Kontakt:
Joj dana bracooooo
ubijemo ubice ubijemo kvotu
dobio sam sina dva sata poslije tekme
samo da podjelim s rajom da smo jaci za jos jednog pitara!
Titulaaaaaaa 

Kakav sastav izvesti protiv Krupe u kupu.
Njima gori za opstanak nadam se da će i oni izaći sa kombinovanim sastavom.
Njima gori za opstanak nadam se da će i oni izaći sa kombinovanim sastavom.
Mozel neko postaviti danasnju utakmicu
Pa to mu je nadimak jbg tako ga zovu i u ekipi izmedju sebe.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ne mogu da ne pohvalim Vinka. Covjeku samo igraju najbolji, nema forsiranja do iznemoglosti. Ahmet, Besim nisu u formi i hajde lagano na hoklicu jer su korisniji Dupovac i Handzic. Zinedin placen, Vinko ga doveo ali hoklica jer si van forme. Jukica doveo Vinko isto ali lagano na hoklicu jer je Fanimo bolji. Hodzic usere 2 tekme i poljubi klupu jer ima bolji. E to cijenim kod Vinka, nema nista po babi i po stricevima.
Kod Husrefa Besim i Ahmet igrali do iznemoglosti.
Kod Husrefa Besim i Ahmet igrali do iznemoglosti.
- robertkosar
- Kontakt:
A sto je tip nenacitan pa on nezna osnovna pravila u logometuJohnKeynes97 je napisao/la: ↑17 okt 2020, 20:50Joj jest ovaj komentator na areni iritantan, uzas. Iako je pitar......

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- robertkosar
- Kontakt:
Selam i pozdrav za tebe brateSamozdravlje je napisao/la: ↑17 okt 2020, 23:2820 POBJEDA i 3 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRASamozdravlje je napisao/la: ↑17 okt 2020, 18:59Pozdrav svima, ali bas svima. Malo odmaram od foruma, a znam da vam ne nedostajem![]()
JOŠ:
21 POBJEDA i 3 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRA![]()
![]()
Pozdrav @fera tebi i svim forumasima![]()

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Nakon sjajnog posla čišćenja: svlačionica, tuš kabina i toaleta nakon utakmice FK Olimpic-FK željezničmar, na adresu šampiona prva četri kola i svjetskog prvaka u izvođenju auta na protivničkoj strani terena, stigla je ponuda svjetskog breda u češćenju
Best for Deep Cleaning: The Cleaning Authority. Detalji ugovora nam još nisu poznati, ali blizak izvor upravi plavih nam govori da se radi o desetinama, čak i stotinama konvertibilnih maraka. Smatra se da će ovo biti jedan od unosnijih poslova koji će klub izdići ljestvicu iznad svih ostalih u Premijer ligi BiH.
Više informacija o vjerovatno budućem sponzoru plavih možete pročitati na sljedećem linku:
https://www.thecleaningauthority.com/
Informaciju prenosi portal
www.bajramibeztitule.com
Velik si željezničmare, jednom čmar, uvijek čmar!
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, mire971, r3m1, SamoDaKazeem, samoFKS, skoJaa i 73 gosta.