Ma jok mi smo na zemlji idemo jednim standardnim tempom dok hercegovacke placi.pi.cke kukaju. Pohasite se nakon dvije pobjede to bahato to ide na pobjede i najavljuje iste protiv Zelje i Sarajeva bahati Velez pa ih spuste ko Cicolinu. Dizete se ko da ste Real Madrid vise od bilo kojeg tima u ligi a neki su za vas bukvalno Real Madrid po trofejima
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
-
- Kontakt:
na ovom forumu sam od početka, i mogu stopostotno potvrditi da veće dvolične gamadi i seljačina od navijača kluba iz predgrađa mostara nema, osim možda jednog ili dva izuzetka.zagor1987 je napisao/la: ↑17 okt 2020, 23:42Zezanje,prozivanje itd sve je ok al pogledaj vase postove hebanje majki sarajevskih i slicne idiotarijenekoIzMostara je napisao/la: ↑17 okt 2020, 23:26Ovi pitaru nekoga prozivaju, a ne vide da su oni poceli prvi da prozivaju nekoga. Pogledajte jucer komentare na pocetku, tokom i nakon tekme Velez Sloboda, pa komentarisite. Prvi ste poceli, pa nemojte ocekivati da necete dobiti uzvracanje. Okanite se vi nas, pa cemo i mi vas.
toksična go.vna

Sto si nervozan zagore, ko se bola dize zasto halucinirate?zagor1987 je napisao/la: ↑17 okt 2020, 23:47Ma jok mi smo na zemlji idemo jednim standardnim tempom dok hercegovacke placi.pi.cke kukaju. Pohasite se nakon dvije pobjede to bahato to ide na pobjede i najavljuje iste protiv Zelje i Sarajeva bahati Velez pa ih spuste ko Cicolinu. Dizete se ko da ste Real Madrid vise od bilo kojeg tima u ligi a neki su za vas bukvalno Real Madrid po trofejima
Izgleda da je ta halucinacija jedna od glavnih osobina beskucnika koji igraju na gradskom stadionu Kosevo?!
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Ma ide normalna zezancija juce al ljudi hice na silu da ih neko voli pa pocnu da psuju i vrijedjaju na najgori nacin jos salju provatne poruke a iste blokiraju a to su radili i navijacima Borca i bilo kome al od sad cemo tim jezikom njihovim papanskim pricatBosnausrcu9 je napisao/la: ↑17 okt 2020, 23:49na ovom forumu sam od početka, i mogu stopostotno potvrditi da veće dvolične gamadi i seljačina od navijača kluba iz predgrađa mostara nema, osim možda jednog ili dva izuzetka.zagor1987 je napisao/la: ↑17 okt 2020, 23:42Zezanje,prozivanje itd sve je ok al pogledaj vase postove hebanje majki sarajevskih i slicne idiotarijenekoIzMostara je napisao/la: ↑17 okt 2020, 23:26Ovi pitaru nekoga prozivaju, a ne vide da su oni poceli prvi da prozivaju nekoga. Pogledajte jucer komentare na pocetku, tokom i nakon tekme Velez Sloboda, pa komentarisite. Prvi ste poceli, pa nemojte ocekivati da necete dobiti uzvracanje. Okanite se vi nas, pa cemo i mi vas.
toksična go.vna![]()
-
- Kontakt:
To ne odobravam, mada su mene ovi iz BL me natjerali da nakon tekme tako reagujem.zagor1987 je napisao/la: ↑17 okt 2020, 23:42Zezanje,prozivanje itd sve je ok al pogledaj vase postove hebanje majki sarajevskih i slicne idiotarijenekoIzMostara je napisao/la: ↑17 okt 2020, 23:26Ovi pitaru nekoga prozivaju, a ne vide da su oni poceli prvi da prozivaju nekoga. Pogledajte jucer komentare na pocetku, tokom i nakon tekme Velez Sloboda, pa komentarisite. Prvi ste poceli, pa nemojte ocekivati da necete dobiti uzvracanje. Okanite se vi nas, pa cemo i mi vas.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
zagor1987 je napisao/la: ↑17 okt 2020, 23:53Ma ide normalna zezancija juce al ljudi hice na silu da ih neko voli pa pocnu da psuju i vrijedjaju na najgori nacin jos salju provatne poruke a iste blokiraju a to su radili i navijacima Borca i bilo kome al od sad cemo tim jezikom njihovim papanskim pricatBosnausrcu9 je napisao/la: ↑17 okt 2020, 23:49na ovom forumu sam od početka, i mogu stopostotno potvrditi da veće dvolične gamadi i seljačina od navijača kluba iz predgrađa mostara nema, osim možda jednog ili dva izuzetka.
toksična go.vna![]()

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
isk.ara.li su vas u bl, a nakon sinoć mi je žao što vas nisu ubili od qurtzanekoIzMostara je napisao/la: ↑17 okt 2020, 23:55To ne odobravam, mada su mene ovi iz BL me natjerali da nakon tekme tako reagujem.zagor1987 je napisao/la: ↑17 okt 2020, 23:42Zezanje,prozivanje itd sve je ok al pogledaj vase postove hebanje majki sarajevskih i slicne idiotarijenekoIzMostara je napisao/la: ↑17 okt 2020, 23:26Ovi pitaru nekoga prozivaju, a ne vide da su oni poceli prvi da prozivaju nekoga. Pogledajte jucer komentare na pocetku, tokom i nakon tekme Velez Sloboda, pa komentarisite. Prvi ste poceli, pa nemojte ocekivati da necete dobiti uzvracanje. Okanite se vi nas, pa cemo i mi vas.

- feniksptica
- Kontakt:
Tebe lahko natjerat pravo, slicno si jucer i vrijedjo Tuzlaka ili Tuzlake
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ajd kontam da ti odgovorim za ovo bekucnici itd napisem jedan post u tvom stilu al kontam sta da odgovorim na ovakav ppst sve si sam rekao tj kao sto sam prije napisao samo ti fali jos da opsujes cijelu familiju i sve sarajevsko vidi se i na forumu da smo gospoda za vas. To za mangupisanje preko foruma i te pm gdje psujete djecu,majke itd a blokirate te iste poruke bujrum mangupi kad god hoceteANTIFA ! je napisao/la: ↑17 okt 2020, 23:52Sto si nervozan zagore, ko se bola dize zasto halucinirate?zagor1987 je napisao/la: ↑17 okt 2020, 23:47Ma jok mi smo na zemlji idemo jednim standardnim tempom dok hercegovacke placi.pi.cke kukaju. Pohasite se nakon dvije pobjede to bahato to ide na pobjede i najavljuje iste protiv Zelje i Sarajeva bahati Velez pa ih spuste ko Cicolinu. Dizete se ko da ste Real Madrid vise od bilo kojeg tima u ligi a neki su za vas bukvalno Real Madrid po trofejima
Izgleda da je ta halucinacija jedna od glavnih osobina beskucnika koji igraju na gradskom stadionu Kosevo?!
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 18 okt 2020, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
zato jer je seljačka pič.ketina, kao i ostatak čoporafeniksptica je napisao/la: ↑17 okt 2020, 23:59Tebe lahko natjerat pravo, slicno si jucer i vrijedjo Tuzlaka ili Tuzlake
-
- Kontakt:
Jesu Vrapčići dosadni u pm.
Šta hoće ljudi više ? Obični prosjek lige.
PS. Brz povratak Čeliku, liga bez njih nije ista nikako.
svrsim ti mami i seki po faci
Poslano: 17 okt 2020, 05:01
Od: Kambodja
Primatelj/ica: zagor1987
sabane malo manje laj punoglavac bosanski, **** li ti sve zensko u familiji picko mala balijska
mrtve ti vazda **** picketino
To je taj nivo primitivizma i mangupa na baterije
Poslano: 17 okt 2020, 05:01
Od: Kambodja
Primatelj/ica: zagor1987
sabane malo manje laj punoglavac bosanski, **** li ti sve zensko u familiji picko mala balijska
mrtve ti vazda **** picketino
To je taj nivo primitivizma i mangupa na baterije
-
- Kontakt:
za koju godinu čelik in vrapčići outajdohordas je napisao/la: ↑18 okt 2020, 00:04Jesu Vrapčići dosadni u pm.

-
- Kontakt:
Drugu sedmicu ulazim na temu samo njihovi komentari. Plaču protiv Borca, traže neku pravdu, šalju dopise, pa se uhvatili Sarajeva, pa se uhvatili Slobode, pa evo večeras opet Sarajeva.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑18 okt 2020, 00:08za koju godinu čelik in vrapčići outajdohordas je napisao/la: ↑18 okt 2020, 00:04Jesu Vrapčići dosadni u pm.
PS. Brz povratak Čeliku, liga bez njih nije ista nikako.![]()
-
- Kontakt:
takvi su uvijek bili, stoka ko stoka... antipatičan klub i navijači... još kad se na to doda neka seljačka agresivna igra ekipe sa kockastim feđom na čelu dobiješ savršeni combo...ajdohordas je napisao/la: ↑18 okt 2020, 00:11Drugu sedmicu ulazim na temu samo njihovi komentari. Plaču protiv Borca, traže neku pravdu, šalju dopise, pa se uhvatili Sarajeva, pa se uhvatili Slobode, pa evo večeras opet Sarajeva.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑18 okt 2020, 00:08za koju godinu čelik in vrapčići outajdohordas je napisao/la: ↑18 okt 2020, 00:04Jesu Vrapčići dosadni u pm.
PS. Brz povratak Čeliku, liga bez njih nije ista nikako.![]()
Izbacila nas gamad Dzemidzic, Pilav , Dino Begic i kompanija u pola sezone uz još oduzeta tri boda na 8 zarazenih dnevno.ajdohordas je napisao/la: ↑18 okt 2020, 00:04Jesu Vrapčići dosadni u pm.
Danas 800 zarazenih, u jednoj ekipi 8 samo i sve regularno.
Da Bog da im kliziste odnijelo trening kamp na M17.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
- Antipolitika3
- Kontakt:
Morate shvatit da je za vrapčićane veliki uspijeh trenutno 4.mjesto zato su ljudi malo bahati i umisljeni pustite ih neka uzivaju dok EL bake ne smisli sta ce s njima nakon izbora.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Zagore ispravi me ako grijesim, u vasem vlasnistvu je jedino onaj ćumez od prostorija kluba kod centralne banke i one barake u Butmiru?zagor1987 je napisao/la: ↑18 okt 2020, 00:02Ajd kontam da ti odgovorim za ovo bekucnici itd napisem jedan post u tvom stilu al kontam sta da odgovorim na ovakav ppst sve si sam rekao tj kao sto sam prije napisao samo ti fali jos da opsujes cijelu familiju i sve sarajevsko vidi se i na forumu da smo gospoda za vas. To za mangupisanje preko foruma i te pm gdje psujete djecu,majke itd a blokirate te iste poruke bujrum mangupi kad god hoceteANTIFA ! je napisao/la: ↑17 okt 2020, 23:52Sto si nervozan zagore, ko se bola dize zasto halucinirate?zagor1987 je napisao/la: ↑17 okt 2020, 23:47
Ma jok mi smo na zemlji idemo jednim standardnim tempom dok hercegovacke placi.pi.cke kukaju. Pohasite se nakon dvije pobjede to bahato to ide na pobjede i najavljuje iste protiv Zelje i Sarajeva bahati Velez pa ih spuste ko Cicolinu. Dizete se ko da ste Real Madrid vise od bilo kojeg tima u ligi a neki su za vas bukvalno Real Madrid po trofejima
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
- Kontakt:
Izgubila listica od Sarajeva (sa mininalnih 2:0 ??? ) tri dana tjesili lutvine, velikanove i "novinare" nn.ba portala...

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.