cuj al igraju pitari uhhhhhhh

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Šuti i prati tabelunekoIzMostara je napisao/la: ↑17 okt 2020, 21:39Onda nemojte nekoga prozivati sto nije htio pomjeriti termin, kad radite isto.zagor1987 je napisao/la: ↑17 okt 2020, 21:06Nebi onda bila liga regularna jer bi se utakmica odgodila hahahaha najaca izjava ikadanekoIzMostara je napisao/la: ↑17 okt 2020, 19:35Preposteni pitari nisu htjeli da pomjere termin utakmice i izadu u susret protivniku, necuveno i nevidjeno.
Jel stvarno isto?nekoIzMostara je napisao/la: ↑17 okt 2020, 21:39Onda nemojte nekoga prozivati sto nije htio pomjeriti termin, kad radite isto.zagor1987 je napisao/la: ↑17 okt 2020, 21:06Nebi onda bila liga regularna jer bi se utakmica odgodila hahahaha najaca izjava ikadanekoIzMostara je napisao/la: ↑17 okt 2020, 19:35Preposteni pitari nisu htjeli da pomjere termin utakmice i izadu u susret protivniku, necuveno i nevidjeno.
bijele ujutro, šarene uvečer...svrakino1921 je napisao/la: ↑17 okt 2020, 21:44Mi imamo zelju da se ne qurchi protiv nas
Udarat sakom u grudi reprezentativca BiH
I to jedinog desnog beka da valja
Bez ikakvog razloga
Samo da bi docarao kako je zayeban
Imat ce posla sa nasim igracima
Te seljacke fazone nek zaboravi 04.11.
Pa stvarno ljudi super igraju za nivo naše lige....evo i vi odlično cistite tuđe svlačionice.....ha ja...da ne ispadne da samo njih hvalim.....a titula će doć....prvo se ispred svoje avlije čisti...mislim,svlačionice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.