Da je Lovren tu, ne bi bilo belaja.
English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Chapman1886
- Kontakt:
Volio bi da vidim ligasku statistiku Arsenala zadnjih 10 godina na gostovanjima kod glavnih rivala, yebo ja sebe ako imaju tri pobjede ukupno. A ako bi gledao zadnjih 5-6 nisam siguran ima li ijedna. Mozda grijesim ali kako god okrenes siguran sam da im je ucinak protiv najboljih na gostovanjima u rangu ekipa koje se bore za opstanak.
I gore pa jwdan cristal Palace je protiv najjacih ekipa u zadnjih 5 god pobijedio 8 puta na strani Arsenal nije niti jednomjapa je napisao/la: ↑17 okt 2020, 20:42Volio bi da vidim ligasku statistiku Arsenala zadnjih 10 godina na gostovanjima kod glavnih rivala, yebo ja sebe ako imaju tri pobjede ukupno. A ako bi gledao zadnjih 5-6 nisam siguran ima li ijedna. Mozda grijesim ali kako god okrenes siguran sam da im je ucinak protiv najboljih na gostovanjima u rangu ekipa koje se bore za opstanak.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Jel se Ole zayebava?
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Junajted 2006tajapa je napisao/la: ↑17 okt 2020, 20:42Volio bi da vidim ligasku statistiku Arsenala zadnjih 10 godina na gostovanjima kod glavnih rivala, yebo ja sebe ako imaju tri pobjede ukupno. A ako bi gledao zadnjih 5-6 nisam siguran ima li ijedna. Mozda grijesim ali kako god okrenes siguran sam da im je ucinak protiv najboljih na gostovanjima u rangu ekipa koje se bore za opstanak.

Čelzi 2011
City 2015
Liverpool 2012 - Kazorla i Podolski
Ovo je alarmantno i sramotno brate dragi, ova ekipa može do top4, ali kako da taj put osiguraš kad gubiš od direktnih konkurenata svaki mogući put, ono ljudi hladno kažu " ma to je samo arsenal " , i dobiju ko ispichke, evo teče peta godina kako nismo uzeli top6 u gostima, 25 utakmica je to, alarm i uzbuna najvećeg nivoa, međutim igrače boli qrac, klub se srozava na ono malo historije što ima
Ma zna bolan Almire pa taj se podatak vrti svake sedmice po hiljadu put. Jesi naivan
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
City 7 ili 8 zaredom ligaskih pobjeda ima protiv ovih, default 6 bodova svake sezone

Ako računamo od 2010-11:japa je napisao/la: ↑17 okt 2020, 20:42Volio bi da vidim ligasku statistiku Arsenala zadnjih 10 godina na gostovanjima kod glavnih rivala, yebo ja sebe ako imaju tri pobjede ukupno. A ako bi gledao zadnjih 5-6 nisam siguran ima li ijedna. Mozda grijesim ali kako god okrenes siguran sam da im je ucinak protiv najboljih na gostovanjima u rangu ekipa koje se bore za opstanak.
City 3-0 (2010-11),
Chelsea 5-3, Liverpool 2-1 (2011-12),
Liverpool 2-0 (2012-13),
Spurs 1-0 (2013-14),
City 2-0 (2014-15).
Dodamo li kupove, ima tu još par pobjeda kod Spursa (4-1 2010-11, 2-1 2015-16), kod Uniteda (2-1 2014-15) i Liverpoola neki dan.
Ali da ne povjerujes, vece su sanse da fenjeras iznenadi nego Arsenal.topnik1 je napisao/la: ↑17 okt 2020, 20:47I gore pa jwdan cristal Palace je protiv najjacih ekipa u zadnjih 5 god pobijedio 8 puta na strani Arsenal nije niti jednomjapa je napisao/la: ↑17 okt 2020, 20:42Volio bi da vidim ligasku statistiku Arsenala zadnjih 10 godina na gostovanjima kod glavnih rivala, yebo ja sebe ako imaju tri pobjede ukupno. A ako bi gledao zadnjih 5-6 nisam siguran ima li ijedna. Mozda grijesim ali kako god okrenes siguran sam da im je ucinak protiv najboljih na gostovanjima u rangu ekipa koje se bore za opstanak.![]()
Da, Cheslija se sjecam te pobjede 5-3, RVP ih razbio i ubleha Santos zabio a i ta pobjeda je dosla poslije visegodisnjeg posta na SB. Cuj protiv Spursa samo jedna, vidio sam ovo od AA23 i iznenadilo me cuj samo jedna pobjeda nad Liverpulom pa oni su nam vazili za ekipu protiv koje od ovih jacih nekad i uzimamo bodove (ne mislim na zadnje sezone). Dobro je premasili su ocekivanja, mislio samd aje i gore iako je svejedno jadno.
- Pensioner26
- Kontakt:
Žao mi ovog Solšera
Wba,lfc po 13 primljenih. United im puse za vratom 

Imaju 2 protiv Liverpoola zaredom. Dvaput smo primali gol za remi u zadnjim minutama kod njih.japa je napisao/la: ↑17 okt 2020, 21:00Da, Cheslija se sjecam te pobjede 5-3, RVP ih razbio i ubleha Santos zabio a i ta pobjeda je dosla poslije visegodisnjeg posta na SB. Cuj protiv Spursa samo jedna, vidio sam ovo od AA23 i iznenadilo me cuj samo jedna pobjeda nad Liverpulom pa oni su nam vazili za ekipu protiv koje od ovih jacih nekad i uzimamo bodove (ne mislim na zadnje sezone). Dobro je premasili su ocekivanja, mislio samd aje i gore iako je svejedno jadno.
- Ozymandias
- Kontakt:
Vec primili gol 

- Chapman1886
- Kontakt:
United i Barca imaju igracki najjace ekipe u Evropi. Pitanje je znaju li ovi treneri to poredat.
4-IN-A-ROW
Uvijek mi united popravi dan
I meni, poceo sam ih pratit ko Arsenal, milina gledat kako gube
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.