Koliko su oni sretni, toliko smo mi baksuzi. Da zarovimo ruke u vrecu punu p****, mi bi k**** izvukli. Ja ne znam je l' nas ista lose zaobislo?! I opet smo u vrhu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Korona sampioni se pate sa Sirokim koji je izasao sa 13 igraca, u prvih 11 pozicije iskombinovane, dva igraca u vezi koji nikad ne igraju pa se opet galaktikosi s kobilje pate ovih 15min.
Mi da uhvatimo bilo kakav ritam i formu, uz jedno dobro krilo na zimu mozemo realno do titule.
Mi da uhvatimo bilo kakav ritam i formu, uz jedno dobro krilo na zimu mozemo realno do titule.
-
- Kontakt:
Naravno da ne!
On ako ne piše o Amaru, piše o Vici. Treba stručna osoba da mu utvrdi dijagnozu, ja sam laik.
-
- Kontakt:
Joj binde. Znači plače u ćošku, ne može da vjeruje.
Javi se ****, da znamo da si živ.
Javi se ****, da znamo da si živ.
Željezničar za život cijeli!
A sad uprava valja je li? 

Joj da hoće Siniša ovog Rahmanovića unakazit, halalio bih mu doživotnu suspenziju.
Ono što sam gledao do prvog gola počeo sam sumnjati u kladioničarski lobi. Kad ga nakako zavukosmo, a kasnije još dva hajd reko dobro je, nije kladionica radila. Al ako nije to onda je posrijedi ono gore a to je da smo niđe veze, Amare vjeruj mi da ih nikako ne treniraš ne mogu gore izgledati. Iz kola u kolo izgledamo sve neuigranije. 

Valter je napisao/la: ↑17 okt 2020, 19:33Ono što sam gledao do prvog gola počeo sam sumnjati u kladioničarski lobi. Kad ga nakako zavukosmo, a kasnije još dva hajd reko dobro je, nije kladionica radila. Al ako nije to onda je posrijedi ono gore a to je da smo niđe veze, Amare vjeruj mi da ih nikako ne treniraš ne mogu gore izgledati. Iz kola u kolo izgledamo sve neuigranije.![]()

Ikic uzima Tarantana.A Rahmanovica Milicic.Reko sam zadnji poraz je protiv Krupe.
SudoHusika je napisao/la: ↑17 okt 2020, 18:16https://****.****/premijer-liga-bih/foto-pogledajte-u-kakvom-su-stanju-fudbaleri-zeljeznicara-ostavili-svlacionicu-na-otoci/202742
**
Veliki Željezničar! Gospoda!!!
Fudbaleri Željezničara odradili su lijep potez i nakon utakmice, te su svlačionicu u kojoj su boravili ostavili u besprijekornom stanju.

Volim te, Zeljo!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Mancini mi se zahvalio u pp što smo očistili svlačionicu i olakšali mu posao. ❤

Frane je nas najbolji stoper. Vidjelo se odmah u martu da igra sa mozgom sto se kaze. Odmah aktivirati onu opciju +1 za ugovor.

bravo Željo!
-
- Kontakt:
Igracemo protiv juniora sarajeva, sad je red na njih da se zaraze,a onog Rahmanovica seljacinu skinuti sa koljena odmah
Sa kakvim problemima se susrecemo od povreda, financijske krize, lose forme, manji broj utakmica ovako kad pogledas dobro je. Mrlja je sto smo izgubili od losijih i to kuci. Nismo izgubili od nekog iz vrha pa eto da kazes. Bas velika mrlja, ali da je dogurati do zimske u egalu pa vidjet neke pare uloziti u 2-3 igraca dobra i sta Bog da. Ako ne budemo u mogucnosti da sta ulozimo opet gurati ovako tj. sa ovim igrackim kadrom jbg.braco je napisao/la: ↑17 okt 2020, 17:20Najbolji start Želje u historiji PL nakon 9 kola
Samo 3 primljena gola u 9 kola, najbolja odbrana lige
Erić 3/4 puta ove sezone u ligi sačuvao mrežu
Ikić druga asistencija ove sezone
Lendrić uz Mulića špic sa najviše golova u ligi, s tim da je Mulić zabio 2 iz penala i 1 iz slobodnog
Jedina ekipa bez primljenog gola u gostima
Maximalan učinak u gostima![]()

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Anpa, Kajkutenjoyer, mavi i 52 gosta.