Ostale lige
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Ostale evropske lige
je li Nuno Gomes završio karijeru, gledao sam, prije par sedmica čini mi se, tekmu Benfice ne znam s kime su igrali uglavnom bili su domaćini i dobio je nevjerovatne ovacije, čak je i skandirao publici dok je ovamo komentator navodio njegovu statistiku u Benfici i Fiorentini.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Koliko znam nije jos,jos uvek je u "Orlovima".
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Bome ovaj Besiktas poceo slagati ozbiljnu momcad. Navodno su doveli Almeidu iz Werdera ,95% naseg Simaa ,i Fernandesa iz Valencie. 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- alan_kardec
- Kontakt:
juznjak> je napisao/la:Bome ovaj Besiktas poceo slagati ozbiljnu momcad. Navodno su doveli Almeidu iz Werdera ,95% naseg Simaa ,i Fernandesa iz Valencie.
Da, a u ekipi imaju još nekoliko baš kvalitetnih igrača (Quaresma, Ernst...). Međutim imena ne moraju ništa značiti, bar ne u Turskoj. Dokaz je Galata.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
gotova argentinska liga estudiantes iz la plate je osvojio clasuru...po meni jedna od 5 najjacih liga na svijetu
Ne mogu nikako da se sjetim ko je osvojio Aperturu?gruezi je napisao/la:gotova argentinska liga estudiantes iz la plate je osvojio clasuru...po meni jedna od 5 najjacih liga na svijetu
argentinos juniors su uzeli clasuru a prije toga bafield je uzeo aperturu...bodovni sistem za ispadanje i copa libertadores im je sjeban do bola malte ne dobijes 2 prvaka godisnje....anywaY,,
evo golovi sa zadnje tekme estudiantesa...najbolji strijelac je santiago silva iz velez sarsfielda sa 11 golova a drugi je juan manuel martines is istoimenog kluba...
martinez je tJ stoje zabio prvi gol...
evo golovi sa zadnje tekme estudiantesa...najbolji strijelac je santiago silva iz velez sarsfielda sa 11 golova a drugi je juan manuel martines is istoimenog kluba...
čekaj ba malo si pomiješao stvari ili je do menegruezi je napisao/la:argentinos juniors su uzeli clasuru a prije toga bafield je uzeo aperturu...bodovni sistem za ispadanje i copa libertadores im je sjeban do bola malte ne dobijes 2 prvaka godisnje....anywaY,,

da...a aperturu 2009 je uzeo banfield kontas
sad sam primjetio izvini...estudiantes je uzeo aperturu a argentinos jrs bclasuru..ove godine...banfield aperturu 2009 godine..
ma nije problem skontali smo na kraju svegruezi je napisao/la:sad sam primjetio izvini...estudiantes je uzeo aperturu a argentinos jrs bclasuru..ove godine...banfield aperturu 2009 godine..

glup im je taj sistem Apertura, Clausura. što nisu ko svi normalni, klasična liga pa opleti...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
ma dobro nisu oni jedini sa takvom organizacijom to je tako u većini južno američkih zemalja samo što neke ranije počinju sezonu a neki kasnije, mada je i meni bio bolji klasični sistem a ne ovako to mi nekako obezvrijeđuje titulu pa mi to dođe isto kao i u europi jesenji prvak i na kraju ukupni prvak.muXmania je napisao/la:glup im je taj sistem Apertura, Clausura. što nisu ko svi normalni, klasična liga pa opleti...
nema ukupnog prvaka nego su prvaci pobjednici aperture i klasure...ekipa sa najvise bodova u 2 takmicenja(koja nije sampion) dobija mjesto u coppa libertadores,,,,a za ispadanje mi u argentini nikako nije jasno ali eto,,,inace velika vecina klubova su iz buenosaires provincije ili skoro svi klubovi su ili iz buenos airesa ili iz gradova unutar 60 kilometara daljine...po meni argentinska liga je jaca od francuske i italijanske i veoma je blizu njemacke i spanije...ljudi imaju nenormalno velik broj talenata i koliko god da ih prodaju vani liga im opet neslabi ...inace 1992 je bila proglasena najjacom na svijetu...a brazzo ja mislim da je maradona boca juniorsev covjek...zato nije htio pozvati cambiasa(djete river platea) da igra na svjetskom....
Ma i Galata je odavno poslozen dobrim igracima, pa opet mi nije nesto jaka, a Besiktas gubi od raznoraznih ekipa. Moja ekipa u Turskoj je Fenerbahce.alan_kardec je napisao/la:juznjak> je napisao/la:Bome ovaj Besiktas poceo slagati ozbiljnu momcad. Navodno su doveli Almeidu iz Werdera ,95% naseg Simaa ,i Fernandesa iz Valencie.
Da, a u ekipi imaju još nekoliko baš kvalitetnih igrača (Quaresma, Ernst...). Međutim imena ne moraju ništa značiti, bar ne u Turskoj. Dokaz je Galata.
Big club, great history, Nottm Forest.
Ipak Almeida nije presao u Besiktas, mislim da ce on zavrsiti u Spaniji ili Italiji .
Drago mi je zbog Estudiantesa i Verona
Drago mi je zbog Estudiantesa i Verona

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
maradona je zapoceo karijeru u argentinos juniorsima kao 15-godisnjak
i tu se afirmisao kao igrac, u boci se zadrzao svega godinu dana prije sto je presao u barcelonu..

Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
a jbt nikako se ne možemo razumjetigruezi je napisao/la:nema ukupnog prvaka nego su prvaci pobjednici aperture i klasure...ekipa sa najvise bodova u 2 takmicenja(koja nije sampion) dobija mjesto u coppa libertadores,,,,a za ispadanje mi u argentini nikako nije jasno ali eto,,,inace velika vecina klubova su iz buenosaires provincije ili skoro svi klubovi su ili iz buenos airesa ili iz gradova unutar 60 kilometara daljine...po meni argentinska liga je jaca od francuske i italijanske i veoma je blizu njemacke i spanije...ljudi imaju nenormalno velik broj talenata i koliko god da ih prodaju vani liga im opet neslabi ...inace 1992 je bila proglasena najjacom na svijetu...a brazzo ja mislim da je maradona boca juniorsev covjek...zato nije htio pozvati cambiasa(djete river platea) da igra na svjetskom....
čovjek je Bocina legenda ali evo kako kaže @Steve a i ja mislim da je tako počeo je karijeru u ovim Argentinos Juniorsima a mislim da ih je čak i trenirao ili je bio blizu togapa mi to dođe isto kao i u europi jesenji prvak i na kraju ukupni prvak

- badblueboylivno
- Kontakt:
To nema apsolutno nikakvih dodirnih točaka.brazzo je napisao/la:ma dobro nisu oni jedini sa takvom organizacijom to je tako u većini južno američkih zemalja samo što neke ranije počinju sezonu a neki kasnije, mada je i meni bio bolji klasični sistem a ne ovako to mi nekako obezvrijeđuje titulu pa mi to dođe isto kao i u europi jesenji prvak i na kraju ukupni prvak.

U JA prvak te faze otvaranja (Apertura) dobija plasman u kontinentalno natjecanje, dobija pehar. Kod nas ništa. To se, čini mi se, samo slavi na Balkanu.

Inače, sve se češće govori o pokretanju normalne, cjelovite, jednotabelarne lige.
Mislim da će pojačati Real Madrid.juznjak> je napisao/la:Ipak Almeida nije presao u Besiktas, mislim da ce on zavrsiti u Spaniji ili Italiji .

Hayley <3
Dajte Barcu da se igramo da se igramo

Trener Zenita iz Sankt Petersburga, Lućano Spaleti, dobio je punu podršku od uprave ruskog šampiona da mnogo pojača igrački kadar ove zime.
Veruje se da će Italijanu biti dato oko 76 miliona evra za nove igrače, a mediji misle da će ga to sprečiti da razmišlja o povratku u domovinu i preuzimanju Intera.
Spaleti i pojedini igrači ruske ekipe, pobrali su brojna priznanja ovog vikenda, od strane Ruske Premijerlige. Spaleti je dobio nagradu za trenera godine, Aleksandar Keržakov proglašen je za najboljeg fudbalera, Dani je najbolji inostrani igrač, a Aleksandar Anjukov najuticajniji.
Sada Zenit ima najveći budžet, sa 3 miliona evra više od moskovskog CSKA.
ZenitObe ekipe se spremaju za narednu Ligu šampiona, ali takođe čekaju završnicu Lige Evrope na proleće.
Spaleti je trenutno u Italiji na odmoru, a njegov tim ide na turneju u Dubai sredinom januara.
Klub, kome je sponzor ''Gasprom'' sprema novi stadion za narednu sezonu, pa će zbog toga u februaru da koriste stadion Jang Bojsa za mečeve LE.
Kako će utrošiti 76 miliona?
Pominje se dolazak Bufona, pokušaće da ojačaju vezni red ali i bokove, mnogi spekulišu da će vratiti Žirkova u Rusiju. Očigledno, Zenit će biti veoma agresivan na pijaci u januaru.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.