FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Aj da pustimo malo šalu sa strane. Ako se odigra utakmica, ko nam garantuje da tih par koji će igrati nisu zaraženi? Tako mogu zaraziti naše igrače i eto problema. Do sad smo uspješno držali covid 19 van kluba, nemojte da na ovaj najgluplji način popijemo virus. Možda je najbolja opcija da izguramo to 3:0. Šta vi mislite?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- PeppermintSA
- Kontakt:
I mene je toga strahBeli98 je napisao/la: ↑17 okt 2020, 18:00Aj da pustimo malo šalu sa strane. Ako se odigra utakmica, ko nam garantuje da tih par koji će igrati nisu zaraženi? Tako mogu zaraziti naše igrače i eto problema. Do sad smo uspješno držali covid 19 van kluba, nemojte da na ovaj najgluplji način popijemo virus. Možda je najbolja opcija da izguramo to 3:0. Šta vi mislite?
Ako oni izadju na teren kko ces dobiti. 3:0 bez igre majke ti? Virus mozes fasovati gdje hoces, nasi igraci sjede na kafama bez maski tako da im je tu veci rizik nego na terenuBeli98 je napisao/la: ↑17 okt 2020, 18:00Aj da pustimo malo šalu sa strane. Ako se odigra utakmica, ko nam garantuje da tih par koji će igrati nisu zaraženi? Tako mogu zaraziti naše igrače i eto problema. Do sad smo uspješno držali covid 19 van kluba, nemojte da na ovaj najgluplji način popijemo virus. Možda je najbolja opcija da izguramo to 3:0. Šta vi mislite?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Nije mi jasno da kladionice ne spuštaju kof na nas. Oni svaki signal prate, dešavanja, tako da mi je čudno sve ovo.
Ja sam siguran da će oni istrčati u najjacem sastavu.
Ja sam siguran da će oni istrčati u najjacem sastavu.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pa ne prenosi se korona dodirom, neće se ljubakati po terenu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ma fasovat cemo virus kad tad to je neminovno,a ako izadju na teren moramo igrat takva su pravila a odgodu im ne treba dati kad se sjetim sta su nam uradili,pa i velez nama nije htjeo izac u susret i sto mi vazda merhametlije da glumimoPantelija je napisao/la: ↑17 okt 2020, 18:02Ako oni izadju na teren kko ces dobiti. 3:0 bez igre majke ti? Virus mozes fasovati gdje hoces, nasi igraci sjede na kafama bez maski tako da im je tu veci rizik nego na terenuBeli98 je napisao/la: ↑17 okt 2020, 18:00Aj da pustimo malo šalu sa strane. Ako se odigra utakmica, ko nam garantuje da tih par koji će igrati nisu zaraženi? Tako mogu zaraziti naše igrače i eto problema. Do sad smo uspješno držali covid 19 van kluba, nemojte da na ovaj najgluplji način popijemo virus. Možda je najbolja opcija da izguramo to 3:0. Šta vi mislite?
Zamisli neko od ovih njihovih tokom meca zakaslje, nasi bi odmah u svlacionicu pobjegliAlfredNobel je napisao/la: ↑17 okt 2020, 18:03Pa ne prenosi se korona dodirom, neće se ljubakati po terenu.

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Dirat će se po guzovimaAlfredNobel je napisao/la: ↑17 okt 2020, 18:03Pa ne prenosi se korona dodirom, neće se ljubakati po terenu.
Ne kontaš. Ovdje ideš na utakmicu protiv kluba koji POTVRĐENO ima zaraženih igrača. Oni su zajedno u kontaktu bili na treninzima, tokom putovanja i ko zna gdje ne. Pusti mi ta nagađanja "sjede u kafićima bez maski". Svi mi izlazimo van i svi smo izloženi tom riziku. Ovdje se radi o tome da, ako već oni ne žele da igraju, onda treba progurati rezultat 3:0 bez da se utakmica odigra umjesto njenog odgađanja.Pantelija je napisao/la: ↑17 okt 2020, 18:02Ako oni izadju na teren kko ces dobiti. 3:0 bez igre majke ti? Virus mozes fasovati gdje hoces, nasi igraci sjede na kafama bez maski tako da im je tu veci rizik nego na terenuBeli98 je napisao/la: ↑17 okt 2020, 18:00Aj da pustimo malo šalu sa strane. Ako se odigra utakmica, ko nam garantuje da tih par koji će igrati nisu zaraženi? Tako mogu zaraziti naše igrače i eto problema. Do sad smo uspješno držali covid 19 van kluba, nemojte da na ovaj najgluplji način popijemo virus. Možda je najbolja opcija da izguramo to 3:0. Šta vi mislite?
Zadnja izmjena: Beli98, dana/u 17 okt 2020, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
Zvanicno igra se.Rekoh ja samo se 5 minuta pomjerilo

Nakon briefinga koji je uslijedio odlučeno je da će se utakmica ipak odigrati u prvobitnom terminu.
Duel Sarajeva i Širokog Brijega počinje u 19:05h.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa i Ronaldo je trenirao sa igracima Portugala, pa su oni igrali protiv Svedske....
Ako su trenirali, ne znaci da su i zarazeni...
Ako su trenirali, ne znaci da su i zarazeni...
- JohnKeynes97
- Kontakt:
To sto se ti i Alfred dirate pod tusevima tako, ne znaci da su i oniStroj1946 je napisao/la: ↑17 okt 2020, 18:06Dirat će se po guzovimaAlfredNobel je napisao/la: ↑17 okt 2020, 18:03Pa ne prenosi se korona dodirom, neće se ljubakati po terenu.
PSPHM
Imamo sirok roster, ako nas zakaci kad i protivnike, opet smo jaci 

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
JohnKeynes97 je napisao/la: ↑17 okt 2020, 18:09To sto se ti i Alfred dirate pod tusevima tako, ne znaci da su i oniStroj1946 je napisao/la: ↑17 okt 2020, 18:06Dirat će se po guzovimaAlfredNobel je napisao/la: ↑17 okt 2020, 18:03Pa ne prenosi se korona dodirom, neće se ljubakati po terenu.![]()

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Igra se tekma, odluka je donesena. GAZI ! I zdravi da izadjemo iz ovog susreta
Plićeg nema.Sad ce nasi sportski prijatelji zaraziti pitare i mi cemo dobiti derbi hahaha
Ocel biti kakav link?
Trenutno korisnika/ca: Varijantas8 i 27 gostiju.