FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mladost prvo kolo igrala, iako su imali zarazene igrace, ne vidim zasto bi savez izisao u susret Sirokom, a nisu htjeli Mladosti.
Ako ko od naših pokupi taman za derbi da ne mogu igrat, u tom slučaju tražit odgodu derbija
- ElCartel11
- Kontakt:
Nema tu savez nista ako mi želimo, da igramo. Da su trazili 7 dana prije tekme onda bi savez mogao sam odgoditi utakmicu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Bice sastavi valjda za nekih 20-ak minuta pa cemo vidjet.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne možemo se mi pitati, namjerno je napravljen novi protokol. Ako ih savez odbije ne mogu nas zamoliti da mi odgodimo to. Savez je iznad.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nisu pravila djaba pisana.IdemoKako SportSport.ba nezvanično saznaje nije udovoljeno zahtjevu Širokobriježana jer prema protkolu imaju dovoljan broj igrača za odigravanje susreta.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jel Bordo sedmica u 18?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Daj da im Hodzica posudimo ako im fali igraca,sad ako ga ne utopimo nikad necemo.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 17 okt 2020, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Daj ne serite
Kakva odgoda???
Kakva odgoda???
- SedrenikHz
- Kontakt:
Nogometaši i ostatak delegacije Širokog Brijega stigli su na stadion Asim Ferhatović Hase, ali i dalje je misterija da li će igrati utakmicu protiv Sarajeva, zakazanu za 19.10 sati.
Navodno hercegovačka ekipa nema dovoljno zdravih fudbalera za odigravanje meča, tačnije – na samoj je granici od 13 fudbalera u kadru.
Stoga su Širokobriježani kontaktirali odgovorne u Nogometnom savezu BiH i zatražili odgodu, ali zasad odluke nema.
Trenutno su tri opcije na stolu. Da se utakmica ipak odigra ili da se odgodi, a moguće je čak i da bude registrovana službenim rezultatom od 3:0 za domaćine, ukoliko Široki Brijeg ne bude istrčao na teren u predviđenom terminu.
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 17 okt 2020, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, mercurial, mosarajvosa83, MSOZ101 i 41 gost.