Sasrali se pa se lizu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dobili su negativan odgovor iz saveza tako se pise. Ipak su javili nekoliko sati prije utakmice, ne znam sta su cekali.AlfredNobel je napisao/la: ↑17 okt 2020, 17:29Imaju dovoljno igrača, ne pristajati na odgodu. Da je neko drugi, možda bi drugačije bilo, ali po što su ovi uhljupi u pitanju, nikako.
Slazem se...Osttribine je napisao/la: ↑17 okt 2020, 17:16Ako je ovo fkt istina da su desetkovani koronom, a danas odgodu trazili, ja da se pitam ne bih ni na ta 24h odgodio, imali su vremena dan dva da djeluju i traze odgodu na koju je trebalo pristati onda, ali par sati pred tekmu ni u kom slucaju pristati na to.
Toga me najvise strah...ElCartel11 je napisao/la: ↑17 okt 2020, 17:32Mene samo hStra da seljacine ne zaraze kojeg naseg igraca
Tako i treba, što kaže @midzuka, s gospodom gospodski, sa stokom kako dolikuje. Javili dva sata prije tekme, ne znam šta su čekali dosad. Uglavnom, ko ih ebe, bitno da će se igrati.extazy je napisao/la: ↑17 okt 2020, 17:30Dobili su negativan odgovor iz saveza tako se pise. Ipak su javili nekoliko sati prije utakmice, ne znam sta su cekali.AlfredNobel je napisao/la: ↑17 okt 2020, 17:29Imaju dovoljno igrača, ne pristajati na odgodu. Da je neko drugi, možda bi drugačije bilo, ali po što su ovi uhljupi u pitanju, nikako.
Pobjeda i da svi budemo zdravi poslije, nadam se.
Pitamo pogotovo na dan utakmice. A postojr pravila saveza koliko moraju imati igraca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.