FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gdje ste vi to procitali i gdje se procitali za odogu, da je takva situcija ne bi pravili konferenciju za medije i rekli da ih je viroza desetkovala, samo amateri mogu trazit odogdu na dan tekme
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Brate kako ce igrati sa juniorima ako ih nisu poveli. Npr moze se odgoditi utakmica za 24h pa da sutra dovedu juniore i da onda igraju.feniksptica je napisao/la: ↑17 okt 2020, 16:57Yebo vas juve. Jesu l tonista pravila kod njih i kod nas pa uzimate primjer. Na dan utakmice nema odgadjanja, nek igraju sa juniorima a mi ispanemo gospoda i ne natrpamo i to je to
Ma da imaju toliko zaraženih oni bi se već oglasili.Mene strah da žele da nas malo opuste, da udjemo u tekmu opušteno.
Otkud info da je 9 igraca sirokog zarazeno?
Nigdje na portalima nista nema zasad, kakva odgoda, nismo im mi športska vnago sa sugavice.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- feniksptica
- Kontakt:
Rezultati testova moraju bit gotovi dan prije utakmice. Ako su pokusali na neku caku odgodit 3 0 za nas jer su znali ko ne moze igrat. Trebali su povest juniore bolje da odigraju ikako bolje nego da ne igrajuado-hz je napisao/la: ↑17 okt 2020, 17:02Brate kako ce igrati sa juniorima ako ih nisu poveli. Npr moze se odgoditi utakmica za 24h pa da sutra dovedu juniore i da onda igraju.feniksptica je napisao/la: ↑17 okt 2020, 16:57Yebo vas juve. Jesu l tonista pravila kod njih i kod nas pa uzimate primjer. Na dan utakmice nema odgadjanja, nek igraju sa juniorima a mi ispanemo gospoda i ne natrpamo i to je to
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Na bhradio1 su rekli da ovu traze odgodu
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne moraju, može se registrovati i 3:0..

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A mojne onda mi je kvota 1 za odgodu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma odgodit samo za 24h, dati im sansu da dovedu juniore...
Sutra il se igra il 3:0...
Posteno od nas u ovo doba corone
Sutra il se igra il 3:0...
Posteno od nas u ovo doba corone
- ElCartel11
- Kontakt:
Izvaditi im karinu pa nek glabaju. Ako se ne pojave 3:0 za nas onako gospodski u stilu 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- svihsedamsamuraja
- Kontakt:
kako god, nek pošalju omladince nek ljudi igraju malo hahhahaa
F K S !
F K S !

Iz kišovitog Nebočaja, za Federalnu televiziju, Hasan Gabela
- AlfredNobel
- Kontakt:
Plagijatorčiću..

Kakva odgoda, ko im ebe mater. Neka uđe Karačić ako treba.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Zali boze kvote dobre ako ce s juniorima igrati
ama ljudi nema uopste 9 pozitivnih,sta je vama ahahhaha.Ne znam zasto imate potrebu lupati gluposti.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pa juče su na pressu rekli da im fali 9 igrača a od toga jedan je otišao u Španiju čini mi se, samo dvojica su iz prve postave od tih 9 igrača i sa tom činjenicom su najavili pobjedu danas. Glupost, kakva odgoda.
Kakvi juniori kakvi bakrači, igrat će im skoro pa najbolja postava.
Kakvi juniori kakvi bakrači, igrat će im skoro pa najbolja postava.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Jel ovo opet nema sedmice na stranici?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Spala je vec ,sad je na 1.75.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, AvantiBL, bordobijeli, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], Rodman, Vanja8 i 61 gost.