FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Devetorica u Širokom pozitivni na koronu, zatražili odgodu utakmice.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ako ih ima 13 moraju igrati.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Rekoh vam ja jucer Pervan,juric,jovic itd its sve korona
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Mozel se odgodit na dan utakmice?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Nikakva odgoda ovim gadovima kad se sjetim krvnickih startova u listici zivot mi se smuci inace sto bi mostarci rekli ako se odgodi liga nece biti regularna hahahahah to je najaci vic koji sam cuo
Juve dobio protiv Napolia 3-0 na stolu. ako ne bude igrao Siroki i kod nas ce isto biti.
Jos nam treba ova odgoda 

Nek naši igraju pod maskama.
Btw generalno pitanje je kad ce to uci i kod nas pogotovo sad kad se opet puše situacija preko noci,ali eto samo ne dozvoliti da se rasiri ovako na pola tima,prvog odma zakljucat 14 dana .

Btw generalno pitanje je kad ce to uci i kod nas pogotovo sad kad se opet puše situacija preko noci,ali eto samo ne dozvoliti da se rasiri ovako na pola tima,prvog odma zakljucat 14 dana .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Yebote sunce reprezentativna pauza 2 sedmice sta su radili i sad ih nasla korona i traze odgodu pred tekmu ako imaju 11 igraca ako nemaju fino upisat pobjedu nama 3:0 kao sto su Juventusu i cao
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 17 okt 2020, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
2-3 sata prije početka utakmice ne može sigurno, nema tog boga, ne znam šta su kontali fakat. Jedino ovaj novi protokol ili da imaju manje od 13 igrača? Ovo se mora registrovati 3:0 za nas ako se ne pojave jer imaju rezerve, 13 minimalno moraju imati a 9 je zaraženo a svaki tim ima više od 22 igrača u rosteru. Jedino ako se naši solidarišu ili neki đavo ali ne vjerujem da to može sad.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ma kakva odgoda. Šta su do sad čekali?
- feniksptica
- Kontakt:
Yebo vas juve. Jesu l tonista pravila kod njih i kod nas pa uzimate primjer. Na dan utakmice nema odgadjanja, nek igraju sa juniorima a mi ispanemo gospoda i ne natrpamo i to je to
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma 3:0 ili igraj. Ko odgodi pi.zda 

- forza_juve
- Kontakt:
Kakva gospoda???feniksptica je napisao/la: ↑17 okt 2020, 16:57Yebo vas juve. Jesu l tonista pravila kod njih i kod nas pa uzimate primjer. Na dan utakmice nema odgadjanja, nek igraju sa juniorima a mi ispanemo gospoda i ne natrpamo i to je to
Sto oni nisu ispali gospoda kada su dole letile flase. Natrpat treba svakoga
Ne mozes 2 sata prije utakmice reci da ima 9 zarazenih i da bude odgoda
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Kakva odgoda kakva sranja...nek naberu djece ako ih imaju sa negativnim testovima ako ne adio seljaci!!!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
Eh tu treba bit razlika. Nek njima bude dozivljaj kad ograju protiv nas a nama obicna utakmica
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ko ce u ime FKS odgoditi utakmicu, kad je uprava podnijela ostavke i ne dolaze vise na posao?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Herpes, InatSilniBosanski, MaroonBjelave, Sazg, Skojevska, TETRAPAK i 84 gosta.