Ono ti je definicija bolikurca, nema dalje od onog. Toliko odvratno kad ga gledaš, da bi mu čovjek preko ekrana zalijepio šamarčinu. Tito te ebo, kao da igra za deset kifli i ace sok, pa hoće neće.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ono ti je definicija bolikurca, nema dalje od onog. Toliko odvratno kad ga gledaš, da bi mu čovjek preko ekrana zalijepio šamarčinu. Tito te ebo, kao da igra za deset kifli i ace sok, pa hoće neće.
Sarajevo, Zrinjski pa onda tek Željezničar, Borac i Široki Brijeg..
Sa takvim ponasanjem ne gine mu uskoro neki klub u borbi za opstanak, a ni igra mu nije iznad tog nivoa.
I Borac je ozbiljnija ekipa ali sa ublehom na klupi...pa ostavljaju los utisak...
Prolazim kraj njega sad, reko Dule dobijamo li danas, kaže ma ubit ćemo ih brate
bodi123 je napisao/la: ↑17 okt 2020, 16:23Prolazim kraj njega sad, reko Dule dobijamo li danas, kaže ma ubit ćemo ih brate![]()
Ako ti je on to rekao, nece na dobro izacibodi123 je napisao/la: ↑17 okt 2020, 16:23Prolazim kraj njega sad, reko Dule dobijamo li danas, kaže ma ubit ćemo ih brate![]()
Svi Hadzici imaju trajni ban
Dusan zabija hattrick danasbodi123 je napisao/la: ↑17 okt 2020, 16:23Prolazim kraj njega sad, reko Dule dobijamo li danas, kaže ma ubit ćemo ih brate![]()
Pod uslovom da on ne bude igraobodi123 je napisao/la: ↑17 okt 2020, 16:23Prolazim kraj njega sad, reko Dule dobijamo li danas, kaže ma ubit ćemo ih brate![]()
Jbg.. opet tu smo mi napravili grešku, znamo manje-više svi kakav je, odigrao jednu normalnu utakmicu i deset loših i mi mu produžimo ugovor. Sad ga fino istrpi ili dogovori neku normalnu isplatu ako hoćeš da se riješiš njegovih ''usluga''. Neka je on nama najveći problem, ne sekiram se za to.
Njih ce lazni i velez od zivota odvojit,ono je skup antitalenata stvarno nasu ekipu poredit sa njima je zlocin i pricati o nekim konkurentima
Ja samo vidim Zrinjskog kao nekog konkurenta, ovo ostalo je ispod. Ne kažem da su odron ili nešto ali nije to to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.