FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Amar Osim odabrao početnih jedanaest za duel protiv Olimpika
Erić; Blažević, Kosorić, Ikić, Miličević; Alispahić, Hajdarević, Mujezinović, Veselinović, Lendrić, Juričić.
Erić; Blažević, Kosorić, Ikić, Miličević; Alispahić, Hajdarević, Mujezinović, Veselinović, Lendrić, Juričić.
442 
Na klupi su ostali: Muftić, Subašić, Zec, Štilić, Vrhovac, Beća, Šehić, Hajrić, Bekrić.

Na klupi su ostali: Muftić, Subašić, Zec, Štilić, Vrhovac, Beća, Šehić, Hajrić, Bekrić.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Opet Lendrić...
- dubioza144
- Kontakt:
Koji je zec na klupi
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
NŽLM!
Idemo po rutinsku pobjedu
Idemo po rutinsku pobjedu

- dubioza144
- Kontakt:
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
A gledaj prvih 11, svima se prezime zavrsava na "IĆ" 

Poslije poraza od Krupe i Mladosti uz malo srece protiv Olimpica mozemo i do boda.
Za danas otpali, fale kako god: Bojo, Stevanovic, Asim, Gasal, Miletic.
Ja sam ocekivao postavu bez Lendrica tj. da bude na klupi, ali eto.

Kako god, valja nam pobjedit, valjda smo naučili da ne smijemo nikoga podcjeniti. Gledam postavu Olimpika ima dosta igrača sa finim PL iskustvom osim Cruza i Imamovića
Olimpik: Hadžić, Ojdanić, Bajraktarević, Osmanović, Perišić, K. Handžić, Milanović, Cruz, Imamović, Lekanić, Šišić.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Priželjkivao sam Asima u prvoj, ovako ostajem u bazenu topla voda neću ni izlazit na balkon 

-
- Kontakt:
Ma nema potrebe ni podcjenjivati nikoga. Dva puta smo pali na slicnom ispitu. Vidjet cemo danas.braco je napisao/la: ↑17 okt 2020, 14:23Kako god, valja nam pobjedit, valjda smo naučili da ne smijemo nikoga podcjeniti. Gledam postavu Olimpika ima dosta igrača sa finim PL iskustvom osim Cruza i Imamovića
Olimpik: Hadžić, Ojdanić, Bajraktarević, Osmanović, Perišić, K. Handžić, Milanović, Cruz, Imamović, Lekanić, Šišić.
avalPacidoroP je napisao/la: ↑17 okt 2020, 14:23Priželjkivao sam Asima u prvoj, ovako ostajem u bazenu topla voda neću ni izlazit na balkon![]()

Kako funkcioniše ova moja web tv, kako ukljuciti?
Neko link u pp. PLS 

Trenutno korisnika/ca: b00t, bvsic, Hansestadt i 51 gost.