Jel vas psuje neko ovdje? Mozes li nam reci zasto samo vasi psuju djecu,familije i sve sarajevsko? Pusti se suplje samo vi to radite ostali normalno pisu i bockaju dok vi znate da psujete i vrijedjate ali to sve o vama govori. Kad ti odgovara onda si kulturica,becki djecak a kad ti to nije u prilogu onda je super psovanje i najnize uvrede
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 16 okt 2020, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
Sudija je danas napravio jednu grešku na štetu Slobode. Najmanje jednu grešku je napravio i na štetu Veleža.
Rezultat utakmice je bio 3-0.
Situacija nije slična onoj iz prošlog kola.
- feniksptica
- Kontakt:
Tesko je prebacit tu liniju ponosa pa priznat sebi i drugima da nisi bas uvijek u pravu. Al hajde forum je, udarat po svome i laganica
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Hajde sad budi fin i vrati se par stranica unazad i procitaj komentare od pocetka utakmice.zagor1987 je napisao/la: ↑16 okt 2020, 23:52Jel vas psuje neko ovdje? Mozes li nam reci zasto samo vasi psuju djecu,familije i sve sarajevsko? Pusti se suplje samo vi to radite ostali normalno pisu i bockaju dok vi znate da psujete i vrijedjate ali to sve o vama govori. Kad ti odgovara onda si kulturica,becki djecak a kad ti to nije u prilogu onda je super psovanje i najnize uvrede
Ma nemam se sta vracat neko kaze ja komentarisao za vrijeme vase utakmice sto je laz. Sto se mene tice pisao nakon tekme bez psovanja i licnih uvreda dok vasi na zezanciju i provokacije odgovaraju psovanjem i sl al hajd. Slobodno nadji gdje psujemo sve mostarsko,prcimo itdRodjeni81 je napisao/la: ↑17 okt 2020, 00:01Hajde sad budi fin i vrati se par stranica unazad i procitaj komentare od pocetka utakmice.zagor1987 je napisao/la: ↑16 okt 2020, 23:52Jel vas psuje neko ovdje? Mozes li nam reci zasto samo vasi psuju djecu,familije i sve sarajevsko? Pusti se suplje samo vi to radite ostali normalno pisu i bockaju dok vi znate da psujete i vrijedjate ali to sve o vama govori. Kad ti odgovara onda si kulturica,becki djecak a kad ti to nije u prilogu onda je super psovanje i najnize uvrede
Pa onda nemoj da lazes i govoris da samo "mi" psujemo kad je ocigledno da psuju svi. I da su veceras na ovoj temi prvi poceli psovati drugi. A isto cu ti naci ako zelis postove svih drugih "navijaca" na ovom forumu kako prvi krenu **** majke, familije i ostalo... Bar je to lahko naci.zagor1987 je napisao/la: ↑17 okt 2020, 00:03Ma nemam se sta vracat neko kaze ja komentarisao za vrijeme vase utakmice sto je laz. Sto se mene tice pisao nakon tekme bez psovanja i licnih uvreda dok vasi na zezanciju i provokacije odgovaraju psovanjem i sl al hajd. Slobodno nadji gdje psujemo sve mostarsko,prcimo itdRodjeni81 je napisao/la: ↑17 okt 2020, 00:01Hajde sad budi fin i vrati se par stranica unazad i procitaj komentare od pocetka utakmice.zagor1987 je napisao/la: ↑16 okt 2020, 23:52
Jel vas psuje neko ovdje? Mozes li nam reci zasto samo vasi psuju djecu,familije i sve sarajevsko? Pusti se suplje samo vi to radite ostali normalno pisu i bockaju dok vi znate da psujete i vrijedjate ali to sve o vama govori. Kad ti odgovara onda si kulturica,becki djecak a kad ti to nije u prilogu onda je super psovanje i najnize uvrede
I onda dodjes ti i napises komentar kako samo nasi psuju.

Evo reci nam zagore koji te je veležovac ljutio? Naružit ćemo ga.
Pa ja koliko vidim velika vecina Velezovaca ovdje je rekla da je mogao svirati faul kod naseg prvog gola a faul je bio na 40 metara od gola i to je sve od guranja Veleza bilo vrceras. Ja sam i prije utakmice pisao da ocekujem da ce sudjenje biti u nasu korist poslije Borca jer je pritisak veliki na sudiju. Ali ovdje nije bilo pljacke, ovdje je Sloboda mogla igrati lopte, nije ih **** sudija u zdrav mozak ko nas u BL, bilo je mozda jos 1-2 sitne situacije gdje je pogrijesio i na nasu i njihovu stetu i to je to. Da ne zabi Mulic onu sudjenje na ovoj utakmici bi bilo odlicno za nasu ligu. Druga je stvar sto je pola foruma jedva cekalo neku sumnjivu situaciju da krene ribati po nama, i sa lupom pratili cijelu utakmicu ne bi li nesto nasli

-
- Kontakt:
Vidim sve jako dobro i sa moje strane i sa strane drugih timova, a sto se tice nejebanja onoga za sto mi stojimo - bojim se da trebas pregled ociju sto prijezagor1987 je napisao/la: ↑16 okt 2020, 23:50Vidis li mozda komentare vasih propalih navijaca,psovke,uvrede itd evo jos nisam.vidio da ovi "mrzitelji"psuju,prce sve mostarsko i familije itdRASanticeva je napisao/la: ↑16 okt 2020, 23:45Samo da se vratim na komentar o utakmici iz 2016. i lika koji me je probao demantirati ili šta je već pokušao
Da, bio je prekid utakmice - ali se jasno znaju pravila sto se tice nadoknade meča i to je bilo debelo iskorišteno da se vama nategne ta **** pobjeda od 2:1 na koju se dobro sjećam da se pričalo "igralo se dok Sloboda ne zabije"
Žalosno i jadno je gledati frustracije pojedinaca kojima smo mi vazda nešto krivi unatoč tome što se na našim temama ne najavljuju titule kako je to jedan bot napisao i ne dira u neke teme koje potenciraju propali navijači "većih klubova" (time mislim na pojedince, ne cjelinu). Žao mi je stvarno što nas mrzite, ali tu smo gdje jesmo sviđalo se to nekome ili ne
Čestitke Radniku i komšijama na pobjedama, Abidu Mujagiću što brži oporavak, a ovim dežurnim mrziteljima svega mostarskoga što brži ban

Cinjenica je da smo nekim ljudima trn u oku bez obzira gdje bili na tabeli, ali to nije moj problem već njihov
Mostar u srcu, Velež do groba
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nekoliko puta prekidali utakmicu bakljadama, pogodili golmana bakljom namjerno (nisu odustali od gadjanja dok nisu pogodili) i bune se...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
sta kaze objektivno pitarsko pucanstvo
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Sacekajmo vrlog Zukanovica da odradi update na transfermarktu i podigne mladog Tatara na 4mil <3
Chérif Konjević Kouachi <3
SaltTittyAttack
SaltTittyAttack
-
- Kontakt:
nidje trece smjene u pitara golemo
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Fakat imam osjecaj da pojedinci ovdje namjerno potenciraju sudjenje na Veležovim tekmama i kad su u pravu i kad nisu...
Onda vidim reakcije navijaca Rodjenih,pa covjeku bude jasno zasto to rade...
A fakat ne znam zasto tako reagujete,zasto se toliko upalite i onda sa svih strana pocne bockanje...
Nevjerovatno...
Onda vidim reakcije navijaca Rodjenih,pa covjeku bude jasno zasto to rade...
A fakat ne znam zasto tako reagujete,zasto se toliko upalite i onda sa svih strana pocne bockanje...
Nevjerovatno...
Ko i proslo kolo
Sudija los
Ali nista strasno desava se
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Gle ti novinara i govana...Igrač Slobode je sinoć u kasnim satima napustio bolnicu i vratio se nazad u bolnicu gdje će biti pdvrgnut detaljnjim ispitivanjima kako bi se saznalo zbog čega mu je pozlilo.
- robertkosar
- Kontakt:
Jeli smjenjen Jado sa klupe hevropskog borca 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.