Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

zagor1987
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la zagor1987 » 16 okt 2020, 23:18

Baader je napisao/la:
16 okt 2020, 23:15
Kome ovo piše bosanski punoglavac, izgleda da je pobrkao sve.

Odakle ga uopšte na ovoj temi nakon naše tekme, šta hoće on, zašto je ovako zapjenio. Toliko pitanja, a tako malo dežurnih Pitara trenutno.
To mi vas kolega velezovac salje kao sto ste slali i ovim iz Borca i ostalim. Znaci psuje i vrijedja najgore bez da ga je ko uvrijedio al moramo pocet vasim jezikom pricat al mozete na forumu tu je svako mangup. Pametujete nesto prosipate satro neku kulturu i bez da te ko vrijedja salju se ove primitivne poruke divota

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 16 okt 2020, 23:19

Neka, polako, udahni malo. Uzbudio si se previše, eto ti sve pjena oko usta, šta ti je. Ok je sve. Velež pobijedio Slobodu, šta ima veze, nije kraj svijeta.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 16 okt 2020, 23:19

Baader je napisao/la:
16 okt 2020, 23:17
Zna li iko koji je razlog zašto onaj primitivac vrijeđa hercegovce? :rol: :rol:
Kambodja
svrsim ti mami i seki po faci
Poslano: 17 okt 2020, 05:01
Od: Kambodja
Primatelj/ica: zagor1987

sabane malo manje laj punoglavac bosanski, **** li ti sve zensko u familiji picko mala balijska
mrtve ti vazda **** picketino

Jel ti sad jasno? Jad jos blokiro da nema privatne poruke

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 16 okt 2020, 23:22

Baader je napisao/la:
16 okt 2020, 23:19
Neka, polako, udahni malo. Uzbudio si se previše, eto ti sve pjena oko usta, šta ti je. Ok je sve. Velež pobijedio Slobodu, šta ima veze, nije kraj svijeta.
Iskreno zaboli me taki koga ste pobjedili jer niste mi bitni pratio sam Borac i Zrinjski jer to mi je bitnije za prvo mjesto

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 16 okt 2020, 23:22

Pa dobro šta ga tužakaš ovdje nama sada, da te mi stojimo je li, ne možeš to sam s njim riješiti? Zoveš raju u pomoć, šta li?

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 16 okt 2020, 23:23

zagor1987 je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:
16 okt 2020, 23:12
Jesi ti ikad jeo svinjetinu zagore jer si predpostavljam iz rejona FGR(Foca, Gorazde, Rogatica), Kambodza popusti FGRovcu u inboxu!
U tim rejonima nikad nisam bio ako to nesto znaci sarajlija od mojih predaka do mene. Vi ste svakako izrodi nije dzaba ona hercegovci nista ljudi kroz historiju od Rizvanbegovica pa nadalje al obije se to od glavu
Dođi u Mostar nagutaj se zraka ko pravi insan, udara vam u glavu smog i maske zbog virusa.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 16 okt 2020, 23:24

Joj tek mi pocela smjena dezurnog pitara..ko ce do jutra izdrzat, da se hoce pravo zakuhat stagod
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 16 okt 2020, 23:25

Baader je napisao/la:
16 okt 2020, 23:22
Pa dobro šta ga tužakaš ovdje nama sada, da te mi stojimo je li, ne možeš to sam s njim riješiti? Zoveš raju u pomoć, šta li?
Sta cu rijesit covjek ima opciju da moze slat poruke a blokiro pa mu nisam u stanju odgovoriti jad jednostavno. Nikad u zivotu mu nisam poslo poruku vec lik vrijedja i prci sve sarajevsko pa mu uzvratio a on dobio bjesnilo pa divlja na pm mangup. Ovdje izgleda mora da se psuje i vrijedja familija da se sa nekim vasim bude na istom levelu

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 16 okt 2020, 23:28

ANTIFA ! je napisao/la:
16 okt 2020, 23:23
zagor1987 je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:
16 okt 2020, 23:12
Jesi ti ikad jeo svinjetinu zagore jer si predpostavljam iz rejona FGR(Foca, Gorazde, Rogatica), Kambodza popusti FGRovcu u inboxu!
U tim rejonima nikad nisam bio ako to nesto znaci sarajlija od mojih predaka do mene. Vi ste svakako izrodi nije dzaba ona hercegovci nista ljudi kroz historiju od Rizvanbegovica pa nadalje al obije se to od glavu
Dođi u Mostar nagutaj se zraka ko pravi insan, udara vam u glavu smog i maske zbog virusa.
Ma to je mrtav grad odavno sta cu tamo dolazit kad se 90 posto vas preselilo u Rajvosa tu pricu mozes prosipat po Mostaru al u Sarajevu je druga prica dobro to znas. Inace trenutno nisam u Sarajevu al mi fali taj smog i sve iz sehera nebi mjenjo kamen jedan za cijeli Mostar i okolicu

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 16 okt 2020, 23:29

zagor1987 je napisao/la:
Baader je napisao/la:
Iskreno zaboli me taki koga ste pobjedili jer niste mi bitni pratio sam Borac i Zrinjski jer to mi je bitnije za prvo mjesto
Jos da nisi trazio link za Velez Sloboda i komentarisao cijelo vrijeme tu utakmicu neko bi ti i povjerovao da ti nismo bitni :urnebes:

Osjecas li bar malo stida **** ga ti :rol: zamisli kako je ovim normalnim pitarima citati tvoje postove. Nemoj bola da se Sarajevska raja crveni zbog tebe :rol: :rol:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 16 okt 2020, 23:30

Rodjeni81 je napisao/la:
16 okt 2020, 22:09
ajdohordas je napisao/la:
16 okt 2020, 22:01
Kako mi se ovaj Velež ogadi samo zbog toga što su prepotentni, samo oni eto vole klub i samo su oni navijači... Niko drugi. Fuj.
A stvarno sam gotivio taj klub i navijače.
Znas koliko nas zaboli **** koga ti gotivis legendo. Kao prvo glup si ako na osnovu foruma donosis bilo kakav sud. Sta ti znas ciji navijac sada stoji iza ovog mog nicka? Oni koje smo krpili posilije Sirokog i pravi Hordasi sigurno ne misle kao ovi debili na forumu. Nikakav denchi zagor i ostali levati mi ne mogu promjeniti sliku o Pitarima.
Mene isto to zaboli za tvoje mišljenje, pa samim tim ne vidim razlog da me citiras, pod broj jedan, a pod broj dva da me vrijedjas, jer sam ja sasvim normalan post napisao bez ikakve psovke, moje lično mišljenje u kojem si se očigledno pronašao pa te pogodilo.
Sama činjenica da ste prošlo koliko toliko cmizdrili zbog kradje i sudijske lakrdije (čak sam pisao da vas i treba podržati kako bi se to iskorijenilo konačno iz bh fudbala za naš kolektivni napredak, možeš pronaći moje postove) a danas ste opet "prvaci svemira" nakon prosječne i vrlo mlade ekipe Slobode, najjača ekipa sa najboljim skladom i harmonijom izmedju navijača i igrača i bla blabla...bar ste se tako postavili po vašim komentrima... Dovoljno govori o vašoj jadnosti i nemoći u ovoj našoj kukuruz ligi.
Navijači ostalih klubova su takodjer primjetili vašu prepotentnost i umišljenost, koju ste poprimili od Dudića, koji takvim načinom sebi diže rejting i kredit kod navijača.
Ja forum i forumaše nisam nigdje ni spomenuo i nema potrebe da mi stavljas riječi neke u usta da bi dokazao tačnost svojih glupih stavova. Znam lično par Veležovaca koji su extra momci i sasvim normalni, ne žive u oblacima, realni su i u slavlju i u kritikovanju rezultata njihovog kluba.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 16 okt 2020, 23:30

Mostar mrtav grad :rol: :rol:

Kako je vrisno ovaj, gori je od Bosnausrcu.

Edit: ovaj drugi ka'e da smo prvaci svemira, niko od nas ništa slično nije komentarisao :rol: :rol: :tokralju: :tokralju:

Pitari su stvarno postali najveći klaunovi foruma. Zayebali su onu ekipu željovaca zimus. Doduše većina onih je banovana.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 16 okt 2020, 23:34

Rodjeni81 je napisao/la:
16 okt 2020, 23:29
zagor1987 je napisao/la:
Baader je napisao/la:
Jos da nisi trazio link za Velez Sloboda i komentarisao cijelo vrijeme tu utakmicu neko bi ti i povjerovao da ti nismo bitni :urnebes:

Osjecas li bar malo stida **** ga ti :rol: zamisli kako je ovim normalnim pitarima citati tvoje postove. Nemoj bola da se Sarajevska raja crveni zbog tebe :rol: :rol:
Ja pratim svaku tekmu nase lige,prije vas pratio Borac jer mi je ta bitnija tekma sta ti nije jasno? Pusti se ko se crveni vidis li da vasi psuju majke pitarske,da prce pitare itd nesto nisam vidio da vama neko psuje? Moram malo da se prilagodim vama i da budem intternet mangup kao vi. Lajte ovdje kad se sprdaju ljudi sa vama a kad psujete to nema veze

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 16 okt 2020, 23:36

Baader je napisao/la:
16 okt 2020, 23:30

Edit: ovaj drugi ka'e da smo prvaci svemira, niko od nas ništa slično nije komentarisao :rol: :rol: :tokralju: :tokralju:

Pitari su stvarno postali najveći klaunovi foruma. Zayebali su onu ekipu željovaca zimus. Doduše većina onih je banovana.
Cuj klaunovi pa vidis li sta pisu tvoji? Prce hebu djecu sarajevsku,psuju familije itd nemoj se provaljivati i pravdat kad ste ubjedljivo najveca stoka. Pisete neke poruke privatne bez da vas je ko psovao ili uvrijedio nama,navijacima Borca itd ubjedljivo najveci debili ovdje ste vi al jos jedno psovanje i onda prelazimo na vas mostarski nacin govora da do kraja unistimo temu

Straightforward
Kontakt:

Post Postao/la Straightforward » 16 okt 2020, 23:37

Kakav teski oblik bolesti...

RASanticeva
Kontakt:

Post Postao/la RASanticeva » 16 okt 2020, 23:45

Samo da se vratim na komentar o utakmici iz 2016. i lika koji me je probao demantirati ili šta je već pokušao

Da, bio je prekid utakmice - ali se jasno znaju pravila sto se tice nadoknade meča i to je bilo debelo iskorišteno da se vama nategne ta **** pobjeda od 2:1 na koju se dobro sjećam da se pričalo "igralo se dok Sloboda ne zabije"

Žalosno i jadno je gledati frustracije pojedinaca kojima smo mi vazda nešto krivi unatoč tome što se na našim temama ne najavljuju titule kako je to jedan bot napisao i ne dira u neke teme koje potenciraju propali navijači "većih klubova" (time mislim na pojedince, ne cjelinu). Žao mi je stvarno što nas mrzite, ali tu smo gdje jesmo sviđalo se to nekome ili ne

Čestitke Radniku i komšijama na pobjedama, Abidu Mujagiću što brži oporavak, a ovim dežurnim mrziteljima svega mostarskoga što brži ban
Mostar u srcu, Velež do groba

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 16 okt 2020, 23:45

Baader je napisao/la:
16 okt 2020, 23:30

Legendo moja, izadji malo sa foruma udahni svježeg vazduha, pa prelistaj društvene mreže tačnije komentare, sportske stranice, sajtove itd. Vidjet ćeš o čemu pričam, ja drugi puta evo pišem da nigdje nisam spomenuo ni tebe ni tvog kolegu iznad niti bilo kojeg drugog vašeg forumaša niti forum općenito. Nemojte budale od sebe pravit stavljajući nama u usta neke neizgovorene riječi. :bih:

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 16 okt 2020, 23:50

Đe ću, tek došao iz kafane, zaćerala nas policija.

Pišu svašta po fejsbuku? Au, strašno, nečuveno, zločesti veležovci, čime se služe. Kod ostalih sve intelektualci i realni bečki dječaci.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 16 okt 2020, 23:50

RASanticeva je napisao/la:
16 okt 2020, 23:45
Samo da se vratim na komentar o utakmici iz 2016. i lika koji me je probao demantirati ili šta je već pokušao

Da, bio je prekid utakmice - ali se jasno znaju pravila sto se tice nadoknade meča i to je bilo debelo iskorišteno da se vama nategne ta **** pobjeda od 2:1 na koju se dobro sjećam da se pričalo "igralo se dok Sloboda ne zabije"

Žalosno i jadno je gledati frustracije pojedinaca kojima smo mi vazda nešto krivi unatoč tome što se na našim temama ne najavljuju titule kako je to jedan bot napisao i ne dira u neke teme koje potenciraju propali navijači "većih klubova" (time mislim na pojedince, ne cjelinu). Žao mi je stvarno što nas mrzite, ali tu smo gdje jesmo sviđalo se to nekome ili ne

Čestitke Radniku i komšijama na pobjedama, Abidu Mujagiću što brži oporavak, a ovim dežurnim mrziteljima svega mostarskoga što brži ban
Vidis li mozda komentare vasih propalih navijaca,psovke,uvrede itd evo jos nisam.vidio da ovi "mrzitelji"psuju,prce sve mostarsko i familije itd

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 16 okt 2020, 23:51

Ako te proslo kolo zakolje sudija a ovo pogura nema potrebe praviti se lud i pricati isto sto i navijaci borca prije 10ak dana a govoriti da si drugaciji.
Yebo tu politiku.

Npr danas u bijeljini glavni sudja perfektan, vrhunski. Linijske sudije uzas.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.