NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
-
- Kontakt:
Re: NBA chat/svastara/prepucavanja
Pa to i jeste moja poenta. Ne mogu nove generacije to razumjeti kada je njima bitniji igrač kao pojedinac.
Nisu odrastali uz klub koji vole nego pojedince jer se to danas više vrijednuje.
Kawhi mi je drag igrač, ali onako se ponašati prema jednoj od najboljih franšiza u NBA ako ne i najboljoj i organizovanijoj, ne možeš brate...
Nisu odrastali uz klub koji vole nego pojedince jer se to danas više vrijednuje.
Kawhi mi je drag igrač, ali onako se ponašati prema jednoj od najboljih franšiza u NBA ako ne i najboljoj i organizovanijoj, ne možeš brate...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
I ponasao se i pljuvao po njoj i predstavilo se u medijima kako su ga Parker i Manu napali, a kao Pop mu neke igrarije priredjivao.Evo polako sve izlazi na vidjelo ono sto sam pisao i tada, a drugi me prozivali.Govorio sam da mu je LA cilj bez obzira na sve, da mu je cilj da on odlucuje o mnogo cemu ala James (sto pored Popa ne moze niko u SA i tako i treba biti jer je covjek pored trenerske funckije i predsjednik kosarkaskih operacija), da ga niko iz SA ne tjera, vec da je ujaku "zinula guzica", ali avaj.Straightforward je napisao/la: ↑16 okt 2020, 21:19Pa to i jeste moja poenta. Ne mogu nove generacije to razumjeti kada je njima bitniji igrač kao pojedinac.
SA je sve ulozio u njega, od pocetka je Chip(vjerovatno najbolji razvojni trener u ligi) bio posvecen radu sa njim, nazivan je "buducnoscu fransize" i guran u 1.plan kad god se moglo, dat mu je epitet najboljeg igraca jos dok je igrala Velika trojka itd.I kako je on to vratio?? Nije se pojavio ni na klupi taj PO, iako je bio pod ugovorom, iako je i Popu zena umrla.
Ukratko, moje misljenje o njemu, top igrac, nema dalje, ali smece od covjeka.Nikakav lider.
-
- Kontakt:
Nažalost istina. Ponašat se prema takvoj organizaciji kao što je on uradio mogu samo smećari.
Svaka njemu čast, meni rijetko drag kao igrač iako nikada nisam podržavao San Antonio ali uvijek sam volio Popa i njegov način vođenja. Ona košarkaška škola protiv Heata gdje svaki igrač u svakom napadu dira loptu i završavaju akciju tako što dobar šut odlažu za bolji šut. Prava snaga pravog tima u pravom smislu te riječi.
Svaka njemu čast, meni rijetko drag kao igrač iako nikada nisam podržavao San Antonio ali uvijek sam volio Popa i njegov način vođenja. Ona košarkaška škola protiv Heata gdje svaki igrač u svakom napadu dira loptu i završavaju akciju tako što dobar šut odlažu za bolji šut. Prava snaga pravog tima u pravom smislu te riječi.
Stric ocito ima prevelik uticaj na njega,nikada nisam imao predstavu o Kawhiu da je neki smecar,ovaj mu je dosaptavao kako da se ponasa i sta da prica,nemam drugo objasnjenje.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ima uticaja ujaka, ali kojem to odraslom covjeku neko moze suflirati 100%?? Itekako ima i njegovog masla.To vidi svako ko ga malo pomnije pocne pratiti.Od egoisticnih izjava, do odluka koje pomenuh.
-
- Kontakt:
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑16 okt 2020, 22:22Ima uticaja ujaka, ali kojem to odraslom covjeku neko moze suflirati 100%?? Itekako ima i njegovog masla.To vidi svako ko ga malo pomnije pocne pratiti.Od egoisticnih izjava, do odluka koje pomenuh.

Pa sta znam,al vjerujem da postoje i takvi odnosi sa nekim ko je povodljiv tip,a u ovom slucaju radi se o osobi u koju on mozda gleda kao u oca i ne dovodi njegove odluke u pitanje,opet ne tvrdim nista 100% naravno
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ma klasicni moron nego sta, ja sam ga davno provalio dok ga je vecina i dalje smatrala "tihom ubicom", simpatican, samo ga kosarka zanima, ne voli spotlight ovo onoNEZALAGANJE je napisao/la: ↑16 okt 2020, 19:49
Svakim danom sve vise i vise izlazi istina o ovom covjeku, a mnogi su "prali" Spurse mjesecima nakon njegove odluke da zeli ici.U normalnim fransizama, niko nije iznad organizacije sa ovakvim ponasanjem-NIKO!Koliko god to unazadilo fransizu u narednih nekoliko godina.
Davno sam pisao o ovome da covjek zeli da odredjuje kad ce igrati, koliko ce igrati i kako ce igrati.Nista to ni Lue nece promijeniti.
Faker na kvadrat, glumi nesto a ustvari je najveca primadona u ligi, ne postoji fransiza u kojoj nije ostavio gorak ukus na kraju, cak i u Torontu
Ko covjek, obicna supcina...
- BuffonGigi
- Kontakt:
Epsko ulizivanjeStraightforward je napisao/la: ↑16 okt 2020, 22:10Nažalost istina. Ponašat se prema takvoj organizaciji kao što je on uradio mogu samo smećari.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
-
- Kontakt:
Kako ti mogu pomoći

2020. je godina i normalno da je vecina superstara iznad ekipa u kojima igraju. Sad da li se to nekom svidja ili ne je sasvim drugi par cipela. Kad jedan autisticni Kawhi mogao onako izj.ebat trenera s daleko najvecim ugledom u ligi, ne znam sta ocekivati od ostalih. Price o old school trenerima, igracima i slicnim floskulama puse jos samo boomeri koji odbijaju prihvatit da vise nisu 90e.
-
- Kontakt:
Nije to baš sve tako crno i bijelo.
- BosniaBoston
- Kontakt:
NFL je trenerska liga, NBA igracka. Uvijek bilo i bit ce. Sa silverom je utjecaj igraca jos povecan
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa eto nadji mi superstara radi kojeg vlasnik ekipe ne bi otjerao i trenera i GMa i sve sto pozeli ako bi ovaj time uslovio svoj ostanak. Jedino mozda Spursi jer im je Pop veci od fransize i to je to. Pa Kobe kao klasican primjer tog old school mentaliteta je prvi ucjenjivao fransizu kako je htio. Il Jordan dok je igrao za 30 miliona godisnje, bas ono nikako nije bio iznad fransize haha
-
- Kontakt:
Ma daj nisi ovo izjavio 

Ok titova juga.
-
- Kontakt:
Sigurno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.