Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kome smeta jak Borac? 

-
- Kontakt:
Svih 5 generacija unazad koje su rođene i živjele u Mostaru se okreću simultano u grobu kad me kockastoglavi balijatardi nazovu seljakomBosnausrcu9 je napisao/la: ↑16 okt 2020, 20:53po glavi ti se motaju samo seksualne aluzije, neki penisi ti u glavi i u ustima, potraži stručnu pomoć seljačko čeljade maloRASanticeva je napisao/la: ↑16 okt 2020, 20:49Pušikurac strikes again - prelagano te navući da izađeš iz rupe ko pacov kakav jesi
Samo pazi da ti Borg ne prisvoji glavu za svoj novi dom

Mostar u srcu, Velež do groba
Ovaj mladi sudac je na pragu da izgubi kontrolu u utakmici sa 5-6 faulova.
tuzlanska Sloboda
-
- Kontakt:
ne možeš to seljačićima objašnjavat, uzalud je... seljačka politika u krvi. na čelu sa ortodoksnim keljom dudićemjubitubi je napisao/la: ↑16 okt 2020, 20:55Nemoj samo opet da placete i sastavljate kompilacije kad vas opet budu guzili kao sto smo vas mi naguziliRASanticeva je napisao/la: ↑16 okt 2020, 20:52BACAJ SE STOJANE!jubitubi je napisao/la: ↑16 okt 2020, 20:50
Nije uopste toliko ni sporan faul koliko to da nema fer pleja.i da nakon sto covjek lezi povrijedjen akcija se nastavlja i daje se gol.na sve jednom stadionu da ima publike bi bili izvizdani za taj potez.mentalitet malih klosarsko-mesarskih ekipa koji su prokletinje da daju taj gol pa gaze preko ljudskostiostani djubre do krajaaa
Velez je seljacki klub i obicna prcija vec oodavno.
Gazi gofna!!!
Gazi gofna!!!
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Na stranu sve,odlicno igra Sloboda.Ne razumijem kako niste vise plasirani na tabeli
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
-
- Kontakt:
Kako reče Karl Mad Marx jednom davnoBosnausrcu9 je napisao/la: ↑16 okt 2020, 20:57ne možeš to seljačićima objašnjavat, uzalud je... seljačka politika u krvi. na čelu sa ortodoksnim keljom dudićem
"Pizde svijeta, ujedinite se"
-
- Kontakt:
Molim bez vrijedanja. Ne poredit Travnik sa ovim hajvanimaTristan je napisao/la: ↑16 okt 2020, 20:38Prijeratni Velez je bio institucija, za ovaj danasnji je Travnik institucija.nekoIzMostara je napisao/la: ↑16 okt 2020, 20:33I kao takvi smo za vas institucija, sto i nije tesko kad sta ste vi.
-
- Kontakt:
Previd, vi ste losi, nije Sloboda bas toliko dobra. No, zelim im bolji plasman, svakako.

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Mislim da Sasa Ibrulj nece ovaj put komentarisat sudjenje 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Ko o čemu, navijač Borca o poštenju koji se na 20-ak "pogrešaka" očiglednog plaćenika koji će uskoro biti kažnjen vadio na to "loši ste svakako". A mrš u šumu licemjeru raspali !
-
- Kontakt:
Zna se odakle vlasnici najvećih predimenzioniranih lobanja u državi dolaze.RASanticeva je napisao/la: ↑16 okt 2020, 20:56Svih 5 generacija unazad koje su rođene i živjele u Mostaru se okreću simultano u grobu kad me kockastoglavi balijatardi nazovu seljakomBosnausrcu9 je napisao/la: ↑16 okt 2020, 20:53po glavi ti se motaju samo seksualne aluzije, neki penisi ti u glavi i u ustima, potraži stručnu pomoć seljačko čeljade maloRASanticeva je napisao/la: ↑16 okt 2020, 20:49
Pušikurac strikes again - prelagano te navući da izađeš iz rupe ko pacov kakav jesi
Samo pazi da ti Borg ne prisvoji glavu za svoj novi dom![]()
Seljak nije geografska odrednica, već stanje svijesti, a vaše potpuno jasno ukazuje da ste seljačine samo takve. Svakim danom to dokazujete.
Platis moju web tv, i ne moze. Jednu sedmicu zvuk, drugu isto, danas baguje. E fukaro!
Max Allegri
-
- Kontakt:
čist penal seljačineeeee mrtveee
Kakve veze to ima sa fer plejom?cemu tenzija kolega.znas ne bih bas da ti solim pamet ali inace nepisano pravilo je.ako igrac lezi protivnicka ekipa izbaci loptu u aut...znas ono jer se ipak ne zna da li glumi povredu ili ne, moze biti i ozbiljno pa za svaki slucaj tutne se ona vani pa onda ovi drugi vrate loptu ovim prvima i onda bude aplauz i nastavi se igra.e sad postoje neke vrste ekipa ajmo ih nazvati PAORSKE koji zive i treniraju u krsu medju brdima.umjesto stative imaju kamen.oni slabo daju golove.i onda kad neko slabo daje golove njemu to pricinjava ogromno zadovoljstvo.i onda kontaju jeb mater ko zna kad cemo opet dati gol na utakmici daj da mi to odradimo sad.i onda navijaci takve ekipe pricaju o postenju.e sad rekao bih ja tebi aj u sumu al slabo raste suma u toj vasoj vuk.ojebiniStraightforward je napisao/la: ↑16 okt 2020, 21:06Ko o čemu, navijač Borca o poštenju koji se na 20-ak "pogrešaka" očiglednog plaćenika koji će uskoro biti kažnjen vadio na to "loši ste svakako". A mrš u šumu licemjeru raspali !
A zao mi malo Slobode,majke mi bukvalno su oni iskihali ono sto su Velez ostetili proslo kolo..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Je li Borcu poklonio gol?ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑16 okt 2020, 20:26Pričamo o 1 faulu, sad evo nije sviran na Mulicu pa sta? Sjecka li sudija igru, svira li smijesne faulove u napadu i dijeli li Slobodi zute kartone?
Sta je veca greska?
-
- Kontakt:
Ti si pored jedenja govana na forumima sad i antropolog u slobodno vrijemeBosnausrcu9 je napisao/la: ↑16 okt 2020, 21:08Zna se odakle vlasnici najvećih predimenzioniranih lobanja u državi dolaze.RASanticeva je napisao/la: ↑16 okt 2020, 20:56Svih 5 generacija unazad koje su rođene i živjele u Mostaru se okreću simultano u grobu kad me kockastoglavi balijatardi nazovu seljakomBosnausrcu9 je napisao/la: ↑16 okt 2020, 20:53
po glavi ti se motaju samo seksualne aluzije, neki penisi ti u glavi i u ustima, potraži stručnu pomoć seljačko čeljade malo
Samo pazi da ti Borg ne prisvoji glavu za svoj novi dom![]()
Seljak nije geografska odrednica, već stanje svijesti, a vaše potpuno jasno ukazuje da ste seljačine samo takve. Svakim danom to dokazujete.
Poštedi me majketi - ne mogu vjerovati da netko može bit ovoliko glup i to svjesno
-
- Kontakt:
Nemanjaaaa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.