Cist faul, al smijesno vas vidit kako placete zbog odluke koja je otisla u nasu korist, mozda prvi put ove sezone

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pričamo o 1 faulu, sad evo nije sviran na Mulicu pa sta? Sjecka li sudija igru, svira li smijesne faulove u napadu i dijeli li Slobodi zute kartone?
Nazalost u pravu si, ali evo prvi sam napisao da ne opravdavam ovo, ali dzaba kada je Mulica ponijelo shvatam ga nije zabio u 10 kola gol iz igre...
Kaze ovaj maloprije Velez mesarska ekipa, 2 2 u faulovima u 30. min
Pa kako takoRASanticeva je napisao/la: ↑16 okt 2020, 20:26Hasić je pokupovao sve sudije, a sljedeći potez je kupiti i klubove tako da unaprijed imamo 99 upisanih bodova na kontu sljedeće sezone![]()
![]()
![]()
Jedva dočekaju Blanjalučani, Strumfovi i ostala ekipa da seru po Velezu i Dudicu cim nesto toboze mi dobijemo u svoju korist, ali kad se sude nepostojeci penali, prekrsaji itd odjednom se pjeneca usta moralista zacementiraju
Papani bili - papani ostali
Vi niste papci, nego papcine. I ne koristi nase rijeci papak a pljujes te isteRASanticeva je napisao/la: ↑16 okt 2020, 20:26Hasić je pokupovao sve sudije, a sljedeći potez je kupiti i klubove tako da unaprijed imamo 99 upisanih bodova na kontu sljedeće sezone![]()
![]()
![]()
Jedva dočekaju Blanjalučani, Strumfovi i ostala ekipa da seru po Velezu i Dudicu cim nesto toboze mi dobijemo u svoju korist, ali kad se sude nepostojeci penali, prekrsaji itd odjednom se pjeneca usta moralista zacementiraju
Hajmo nas dvojica na teniske teme, nije ovo za nasjolicnikola je napisao/la: ↑16 okt 2020, 20:25Jel to imamo škutore i sa Vrapčića i druge strane Mostara?![]()
Drzi se šaha legendo - fulao si sportStroj1946 je napisao/la: ↑16 okt 2020, 20:30Vi niste papci, nego papcine. I ne koristi nase rijeci papak a pljujes te isteRASanticeva je napisao/la: ↑16 okt 2020, 20:26Hasić je pokupovao sve sudije, a sljedeći potez je kupiti i klubove tako da unaprijed imamo 99 upisanih bodova na kontu sljedeće sezone![]()
![]()
![]()
I ti kamena s ramena pasha mojRASanticeva je napisao/la: ↑16 okt 2020, 20:31Drzi se šaha legendo - fulao si sportStroj1946 je napisao/la: ↑16 okt 2020, 20:30Vi niste papci, nego papcine. I ne koristi nase rijeci papak a pljujes te isteRASanticeva je napisao/la: ↑16 okt 2020, 20:26Hasić je pokupovao sve sudije, a sljedeći potez je kupiti i klubove tako da unaprijed imamo 99 upisanih bodova na kontu sljedeće sezone![]()
![]()
![]()
Papani bili - papani ostali![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.