Pa to im je glavni defanzivac. Preko njega jos gola nisu primili. Cim ga nema, evo Radnik im zabije eurogol.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Da je borac uzeo bila bi prica eo opet namjestio.ako izgubimo bice eo nema sudije izgubili.ako damo za 1 1 bice eo dogovorili X cetnici hahahaha.uvijek nesto
-
- Kontakt:
Karaj stoku lopovsku ! !
Dobro si, specijalitet mu je destrukcija protivnicke igre.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
- Kontakt:
Borcu se vidi nedostatak pomoci ljudi u crnom, nema to veze sa Vranjesom Lukicem i Danilovicem. Ekipa su za lige manjeg bh entiteta, nikako za najveceg ranga, vratice se gdje i pripadaju skoro kroz citavu historiju svog postojanja, u drugu ligu 

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Sta kaze Vlado,bice bojac prvak ja vam evo sad kazem 

Vico je sredio evropu vec ne sekiramo seeeee.ovi porazi su samo da zavaramo trag
Jbt Radniku prva pobjeda sezone 10.kolo 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Šta kae Vlado kome smeta šampionski Borac
Najgora stvar što možeš uradit je uložit u ekipu, dovest neke renomirane igrače, i dat ključeve neznalici poput Jagodića da ti vodi tim. Uvjeren sam da bi sa, recimo, Husrefom bili daleko ozbiljnija ekipa. Ovako je to običan skup individualaca bez ikakvog sistema i plana. Sve što su dobili do sad je bilo na individualne bljeskove i sudijsku naklonost u Banja Luci. Prodali su i jedino što je vrijedilo u ekipi, tako da je pad neminovan, Zrinjski i Željo su bolje ekipe.
I da, Peljto fantastičan, a Sampras školuje Vladu.

Najgora stvar što možeš uradit je uložit u ekipu, dovest neke renomirane igrače, i dat ključeve neznalici poput Jagodića da ti vodi tim. Uvjeren sam da bi sa, recimo, Husrefom bili daleko ozbiljnija ekipa. Ovako je to običan skup individualaca bez ikakvog sistema i plana. Sve što su dobili do sad je bilo na individualne bljeskove i sudijsku naklonost u Banja Luci. Prodali su i jedino što je vrijedilo u ekipi, tako da je pad neminovan, Zrinjski i Željo su bolje ekipe.
I da, Peljto fantastičan, a Sampras školuje Vladu.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- forza_juve
- Kontakt:
Zar je neko ozbiljno dozivljavao ovaj borac ? Jedna obicna napuhana ekipica kojoj je realno vrh 4 mjesto.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
-
- Kontakt:
Sa kim se i ovaj Radnik muči Boze sacuvaj

Mostar u srcu, Velež do groba
gdje su sad oni sto su pricali da je ovo zavrseno 
strucnjaci...
al jos su jaci ovi lajavci iz vrapcica

strucnjaci...
al jos su jaci ovi lajavci iz vrapcica

Aj borac
-
- Kontakt:
Link za Slobodu ?
Iskreno ovo nisam ocekivao ni u najoptimisticnim mislima,pogotovo kada sam vidio i sastav Radnika kontam ma nemaju sanse .Ali stvarno Petrovic skroz nadmudrio Jagodica.Na jednoj sansi su ih ostavili ja mislim ono kada je sa linije neko skinuo.
Borac vec 4 poraza nakon 11 kola. Ne napada se tako titula.
Borac vec 4 poraza nakon 11 kola. Ne napada se tako titula.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kolega Sampras izyebao Banjalucke curice
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
Imal neki link ya Velez Sloboda?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.